Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geç oldu diye vazgeçtim canım sıvı da olsa onun da bi kalorisi var o kadar da aç değilim keyfine içecektim bayılırım süte

Hayırdır filizcim kötü bişey yoktur umarım

Canim ins olumsuz bi durum yoktur hayir olsun ins@filiztoprak

Allah razı olsun canım benim..sen kafanı toparla gel.. her şey olacağına varır hayırlısı..

filiztoprak canım sıkıntı n her ne ise Allah yardimcin olsun canım
teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız iyiki burdayım
kardeşimle ilgili sorun yaşıyoruz banada dua edin bi süre bildirim yapamıcam ara sıra bakarım sizlere

Bugünkü kahvaltım zeytin, peynir, bir yumurta ve ekmek birazda patates kızartması yedim eşim zorladı ihtiyacın olur dedi ben de yedim.
Öğlen bir tane sandviç yedim akşamda sebze yemeği yaptık etli birazda yanında pilav yedim bol salata yedim. Bu günlük rapor benden bu kadar . Yarın tartılamıycağım için kilo bildirimi yapamayacağım haftaya inşallah

Regl bitince daha fazlasi gider canim sakin birakma
Korkudan yiyemiyorum ki verdiğim zamanlardaki beslenme düzenin devam ediyor canım hatta eşim akşam cocuklara küçük çikolata almıştı bana da ama ben eşime verdim sen ye evde de kalmasın dedim ağzımı bile sürmedim bu döneme denk geldi neyse haftaya insallah

teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız iyiki burdayım
kardeşimle ilgili sorun yaşıyoruz banada dua edin bi süre bildirim yapamıcam ara sıra bakarım sizlere
canım iyidir inşallah . yeni evlenen kardeşin mi.
bekleriz canım. belki iyi gelir sana burası.

Eki Görüntüle 1961442
Kahvaltim peynirin bir dilimini yemedim . Birazdan kızımı okula bırakır gelirim + dayım zaten sebebi belli insallah haftaya kadar hallolur böyle olmasaydı 69 i gorecektim
bugün kahvaltıda yumurta yok şeker. tok tutar mı. taze fındık ceviz badem vs bunlar çok çok tok da tutuyor o nedenle kahvaltına dahil edebiliyorsan et canım .ekmeği kaldır ama o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…