bravossssAkşam 1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa bulgurlu
1 kase yoğurt
Bugünü kazasız bitirdim sıfır kaçamak yuppii
Tavsiye ediorum:) hem tatli ihtiyacini kesio hemde tokluk verio hem de sivi bu saatte iyi gelio daha ne olsun:)Süt bende mi süt içsem
Hayırdır filizcim kötü bişey yoktur umarım
Canim ins olumsuz bi durum yoktur hayir olsun ins@filiztoprak
Allah razı olsun canım benim..sen kafanı toparla gel.. her şey olacağına varır hayırlısı..
teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız iyiki burdayımfiliztoprak canım sıkıntı n her ne ise Allah yardimcin olsun canım
Hiçbirşey yemedim canım oğlum gece birde yattı ondan biraz sıkıntı çektim şimdi tartilip kahvaltimi yapacamSüt iç saat geç olmadan sonra daha çok acıkırsın
o zaman dogru bi karar olmus form cayi:)Geç oldu diye vazgeçtim canım sıvı da olsa onun da bi kalorisi var o kadar da aç değilim keyfine içecektim bayılırım süte
Regl bitince daha fazlasi gider canim sakin birakmaEki Görüntüle 1961442
Kahvaltim peynirin bir dilimini yemedim . Birazdan kızımı okula bırakır gelirim + dayım zaten sebebi belli insallah haftaya kadar hallolur böyle olmasaydı 69 i gorecektim
Annene geçmiş olsun canımVücudumda direnç var ve artık kırsam iyi olur.
Bugün kahvaltı da misafirim var. Ama ben sağlıklı beslenicem. Sonra kursa gidicem.
Akşama da anneme gitmem gerekiyor belki orada kalırım biraz hasta.
Gene gelirim canlar herkese kolay gelsin.
Korkudan yiyemiyorum ki verdiğim zamanlardaki beslenme düzenin devam ediyor canım hatta eşim akşam cocuklara küçük çikolata almıştı bana da ama ben eşime verdim sen ye evde de kalmasın dedim ağzımı bile sürmedim bu döneme denk geldi neyse haftaya insallahRegl bitince daha fazlasi gider canim sakin birakma
canım iyidir inşallah . yeni evlenen kardeşin mi.teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız iyiki burdayım
kardeşimle ilgili sorun yaşıyoruz banada dua edin bi süre bildirim yapamıcam ara sıra bakarım sizlere
bugün kahvaltıda yumurta yok şeker. tok tutar mı. taze fındık ceviz badem vs bunlar çok çok tok da tutuyor o nedenle kahvaltına dahil edebiliyorsan et canım .ekmeği kaldır ama o zaman.Eki Görüntüle 1961442
Kahvaltim peynirin bir dilimini yemedim . Birazdan kızımı okula bırakır gelirim + dayım zaten sebebi belli insallah haftaya kadar hallolur böyle olmasaydı 69 i gorecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?