Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eki Görüntüle 1961522
Öğlen yemegim çorbanın yarısı kaldı yemedim salata yiyince tuttu beni kendimi zorlamadim bir buçuk bardakta ayran içtim
afiyet olsun canım.
pul biberi severim.
bak senin pul biberi görünce akşam ne yediğimi hatırladım .

haşlanmış büyük tavuk göğsunü ayırdım tel tel
1 çorba kaşığı isot
yarım limon süyü.
bunu yedim.
unutmuştum hee. akıl kalmadı hiç.

Ben de biraz temizlik yapayım bulaşık makinesi boşalttım süpürgem yarım kaldı bir de banyo tuvaleti ovcam çocuklarla yarım kalıyor işler bırakıp tekrar yapmak zorunda kalıyorum hiçde sevmemm

Ben de biraz temizlik yapayım bulaşık makinesi boşalttım süpürgem yarım kaldı bir de banyo tuvaleti ovcam çocuklarla yarım kalıyor işler bırakıp tekrar yapmak zorunda kalıyorum hiçde sevmemm
kolay gelsin canım.
dün akşam eve gidince wc ve lavaboyu ovdum.

yarın cumartesi
yan gelip yatmak isterdim ama mümkün değil tabi.

Iş yerinde pişen balikda hiç hoş olmuyor bir kere kokusu bile oradan çıkmıyor. Sen ne yiyeceksin canım o zaman dışardan mi yiyeceksin bari bir çorba üç aksama kadar atistirmalik alırsın bu defa
Çorba içtim sadece canım.
Normalde öğlen yemek yemiyorum ama bugün yicem dedim domates çorbası içtim...
Sen ne yedin

Selam kızlar
çok şükür artık hasret lik bitti hep aranizdayim

Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
2 çatal peynir
1 domates
2 bardak çay
Yarım dilim tb ekmeği
2 kuru kayısı

Şuan sade türk kahvesi
2 ceviz

Birazdan kilo bildirimimi yapacağım

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80.6 kg
bu hafta:80.6 kg
fark:00
yüzde:%00
ilk hedef:75kg
spor:koşuşturma

selam kızlar..bugün de bitti çok şükür yatış işlemlerini hallettik pazar yatış sonrası Allah kerim..yoruldum valla..hızlıca baktım gözümden kaçan birşeyler yoksa herkes iyi..
sabah

1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin

şimdi

2 kase tarhana çorbası

Oooo misafirler var nerden gelecekler izmirden mi ee sen şimdi diyet yapamazsın neler hazirlayacaksin
Evet cnm izmorden geliolar ins bozmicam onlar gelince de cnku zaten 2 gun kalcaklar kayinvalidemler de adanada gelio onlar da bir gun kalcaklar disarda yeriz zaten aksam ben et yerim sabah onlar yesin die hashasli mercimekli borek yapiorum aksam icin tatli yapiorum zaten pek sevmem bide kahvenin yanina cikolata yapiorum bu kaddarrcikk :)
hosgeldinnnn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…