Kaç kişi kaldı benceKilo bildirimi yapan yok mu hu huuu kızlar nerelerdesinizzz
afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 1961522
Öğlen yemegim çorbanın yarısı kaldı yemedim salata yiyince tuttu beni kendimi zorlamadim bir buçuk bardakta ayran içtim
Afiyet olsun canım filiz de var gelirse bekliyorum bakalım 2 kişi bildirim yaptı bundan da liste olmaz ki
Gelirse dedim canım ben ondan ümidimi kesmedim belki gelir diye yazdımCanım beş sayfa öncesine bak filiz msj yazmış bir süre bildirim yapmayacmis
kolay gelsin canım.Ben de biraz temizlik yapayım bulaşık makinesi boşalttım süpürgem yarım kaldı bir de banyo tuvaleti ovcam çocuklarla yarım kalıyor işler bırakıp tekrar yapmak zorunda kalıyorum hiçde sevmemm
Çorba içtim sadece canım.Iş yerinde pişen balikda hiç hoş olmuyor bir kere kokusu bile oradan çıkmıyor. Sen ne yiyeceksin canım o zaman dışardan mi yiyeceksin bari bir çorba üç aksama kadar atistirmalik alırsın bu defa
Anammm şu saate kadar kilo veren çıkmadı birisi 50 100 gr da verse 1. olacak çok enteresan:)
Evet cnm izmorden geliolar ins bozmicam onlar gelince de cnku zaten 2 gun kalcaklar kayinvalidemler de adanada gelio onlar da bir gun kalcaklar disarda yeriz zaten aksam ben et yerim sabah onlar yesin die hashasli mercimekli borek yapiorum aksam icin tatli yapiorum zaten pek sevmem bide kahvenin yanina cikolata yapiorum bu kaddarrcikk :)Oooo misafirler var nerden gelecekler izmirden mi ee sen şimdi diyet yapamazsın neler hazirlayacaksin
hosgeldinnnn cnmSelam kızlar
çok şükür artık hasret lik bitti hep aranizdayim
Kahvaltım
1 yumurtalı omlet
2 çatal peynir
1 domates
2 bardak çay
Yarım dilim tb ekmeği
2 kuru kayısı
Şuan sade türk kahvesi
2 ceviz
Birazdan kilo bildirimimi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?