Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben bu diyet işlerini beceremiyorum ne zaman az yesem kilo alıyorum enteresan diyet fikri de beni geriyor sanırım bir süre diyet yapmıcam olmuyor çünkü

Ben bu diyet işlerini beceremiyorum ne zaman az yesem kilo alıyorum enteresan diyet fikri de beni geriyor sanırım bir süre diyet yapmıcam olmuyor çünkü
bırakıyor musun .

kaçamak mı yapıyorsun canımcım.
kahvaltıda ne yedin. tam olarak . kahvaltıdan sonra ne yedin.
öğlen ne yiycen.
senin az bi kilo vermen lazımdı diye hatırlıyorum.

bırakıyor musun .

kaçamak mı yapıyorsun canımcım.
kahvaltıda ne yedin. tam olarak . kahvaltıdan sonra ne yedin.
öğlen ne yiycen.
senin az bi kilo vermen lazımdı diye hatırlıyorum.
Canım 2 3 kiloya razıyım ama yok gitmiyor neden anlamadım kaçamak ufak tefek oluyo ama emziriyorum ekmeyi de azalttım pilav makarna çok çok az yiyorum tiroidden mi oluyor hala regl olamadım 7.5 aydır hormonlardan mı yok yapıştı gitmiyor

Kahvaltı yapmadım iş yaptım biraz şimdi çay içiyorum yapucam birazdan

canım alma kilo da . önemli olan o.
vermek için sabret en iyisi.
olsun .
sıkma kendini.
kaç kiloydun 58 mi

kendinj rahat birak kuzum ah ah ben zamaninda cok sktm diyetsyen strestle asla vermezsin kendini normal birak dedi 3 kilo degilmi elbet gitcek cnm

markete gittim geldim kendimi kaybettim :)

love it yazanlar ameliyat olduğum zaman yiyeceğim o zaman gidip alamam ama 1-2 gün diyetimi askıya alırım ilaç kullanacağım çünkü.

kefir aldım tadını merak ediyorum probyotik olduğu için. wasa aldım sırf tadını meraktan küçük bir tekli paket ama ben onu 2ye böler yerim. birde etiform bisküvi. yanında ayranla tam 1 öğün oluyor yarım paketi.

Love it olanlar çok cezbedici ben gormeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…