masallah oncelikle canm sen emziriodun ama sok diyet yap 2 3 gun dicektim ama emzirirken olmaz yankis hatirlamiorum dimiBen tam 19 gündür hiç kaçamak yapmadığım haldehiç kilo veremedim ama şans almadimda hâlâ aynıyım neden böyle oldu ki
gule gule kullan cnmHadi hayırlı olsun canım benim eşim de güzel bir eşarp almış.
yoğurt deyince akşam yoğurt yedim 3 kaşık . koyu yerinden . isot attım içine 1 tatlı kaşığı . canım acı çekmişti.Bu sabah 1 wasa 1 yumurta 2 ceviz peynir yesillik haftada 2 gun yulafli yogurtlu kahvaltim var metoyu sasirtmak icin aslinda ama cnm tine klasik olani istedi
cok guzel yapti cnm cok memnun kaldikkahve makinan hayırlı olsun. güzel yaptı mı kahveyi
calistirio evet ama o hergun ayni kahvaltiyi yapmim 2 gun vucudu calistirayim die onerdi cnmyoğurt deyince akşam yoğurt yedim 3 kaşık . koyu yerinden . isot attım içine 1 tatlı kaşığı . canım acı çekmişti.
yulaf ve yoğunt meto mu çalıştırıyormuş.
öğlen için bol ıspanaklı 2 yumurtalı omlet
1 kibrit kutusu peynir
2 galeta
süt getirdim. yulaf ve meyveli müsli ile karıştırcam.
bugün zengin menüm var
peki şekerim. aklımda olsun .ben de denerim . hep aynı şeyleri yiyorum ben de .takınca takıyorum aynı lezzete.cok guzel yapti cnm cok memnun kaldik
calistirio evet ama o hergun ayni kahvaltiyi yapmim 2 gun vucudu calistirayim die onerdi cnm
Ayni ben canim taktim mi takiorumpeki şekerim. aklımda olsun .ben de denerim . hep aynı şeyleri yiyorum ben de .takınca takıyorum aynı lezzete.
Bende üç tane kuru incir bir sade türk kahvesi bir saat sonra yerim yemek.Ara ogun olarak 1 hurma 1 kayisi ve sade turk kahvesi
bizim de ole canm ama ben kahvaltiyi bi saat gec yaptim normalden o yuzden 1 e dogru yicemben ara öğün 1 neccafe.
acıkmaya başladım ama adaaaa
12 yemek saatimiz
3 kuru incir çok gibi geldi bana. çok mu gaddarım bilmiyorumBende üç tane kuru incir bir sade türk kahvesi bir saat sonra yerim yemek.
Canım bunlar sizin markette aldığınız buyuklerden değil daha küçük üç tanesi3 kuru incir çok gibi geldi bana. çok mu gaddarım bilmiyorum
1 yada 2 yeterli ara öğünde.
tamam o zaman .Canım bunlar sizin markette aldığınız buyuklerden değil daha küçük üç tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?