Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben tam 19 gündür hiç kaçamak yapmadığım halde hiç kilo veremedim ama şans almadimda hâlâ aynıyım neden böyle oldu ki
masallah oncelikle canm sen emziriodun ama sok diyet yap 2 3 gun dicektim ama emzirirken olmaz yankis hatirlamiorum dimi

Hadi hayırlı olsun canım benim eşim de güzel bir eşarp almış.
gule gule kullan cnm

dün akşam 1 su bardağı türk kahve içtim. süt ile yaptım.
ama saat 7.30 a kadar sokaktaydım çocuklarla. ben kızın peşinde tabi.
çocuklara yemek koydum. ben 1 avuç fıstık yedim. 2 kaşık patates yemeği. biraz tahin pekmez .

sabah 6 da kalktım bugün. çünkü yetişemediğimi düşünüyorum çok şeye

bugün yetiştim şükür

çocuklara pankek yaptım.

kendim 1 avuç taze fındık . tahin pekmez ile yedim.

Bu sabah 1 wasa 1 yumurta 2 ceviz peynir yesillik haftada 2 gun yulafli yogurtlu kahvaltim var metoyu sasirtmak icin aslinda ama cnm tine klasik olani istedi
yoğurt deyince akşam yoğurt yedim 3 kaşık . koyu yerinden . isot attım içine 1 tatlı kaşığı . canım acı çekmişti.

yulaf ve yoğunt meto mu çalıştırıyormuş.

öğlen için bol ıspanaklı 2 yumurtalı omlet

1 kibrit kutusu peynir

2 galeta

süt getirdim. yulaf ve meyveli müsli ile karıştırcam.
bugün zengin menüm var

Bu sabah kahvaltıda parmak boyunda acı biber yedim ama ağzım hala zonkluyor geçmedi çok acıydı bir parça kendi yaptığım ekmekten üç zeytin iki dilim köy peyniri yarin cay kaşığı tereyağı bir cay kaşığı bal.

kahve makinan hayırlı olsun. güzel yaptı mı kahveyi
cok guzel yapti cnm cok memnun kaldik

calistirio evet ama o hergun ayni kahvaltiyi yapmim 2 gun vucudu calistirayim die onerdi cnm

cok guzel yapti cnm cok memnun kaldik

calistirio evet ama o hergun ayni kahvaltiyi yapmim 2 gun vucudu calistirayim die onerdi cnm
peki şekerim. aklımda olsun .ben de denerim . hep aynı şeyleri yiyorum ben de .takınca takıyorum aynı lezzete.

ben ara öğün 1 neccafe.
acıkmaya başladım ama adaaaa
12 yemek saatimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…