- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
Kadınlar Günü için güzel bir video hazırladık izlemek istemez miydiniz hanımlar! :)
8 Mart Dünya Emekci Kadınlar Günü'müz Kutlu Olsun..
#8MartDünyaKadınlarGünü
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
kahvaltısız nasıl süt yapcak senin vuçut . çok önemli ama . bu öğünü atlamamalısınKahvaltı yapmadım iş yaptım biraz şimdi çay içiyorum yapucam birazdan
ne ameliyatı idi canım . güzel mamalar bunlarmarkete gittim geldim kendimi kaybettim :)
love it yazanlar ameliyat olduğum zaman yiyeceğimo zaman gidip alamam ama 1-2 gün diyetimi askıya alırım ilaç kullanacağım çünkü.
kefir aldım tadını merak ediyorum probyotik olduğu için. wasa aldım sırf tadını meraktan küçük bir tekli paket ama ben onu 2ye böler yerim. birde etiform bisküvi. yanında ayranla tam 1 öğün oluyor yarım paketi.
canım bildirim gelmeyince kimse yazmamış sandım .
burdayim kuzum sut de hurma da tok tutar canm dogru tercihlerAcıktım süt içcem hurma da yiyebilirim akşama eşim yok kızımla tavuk yicez marine edip yağsız pişircem
Hayırlı olsun canım güle güle kullan miss kokulu kahveler içesinKizlar esim kadinlar gunu hediyesi olarak cok sevdgim kahve makinesinden almis sut buharli olandan cnku bn cok sutlu kahve iciorum ikindide hemen yaptim yanina da 6 bademle yedim
Ayyy ne kadar güzel dilekler inşallah canımGunaydin hatunlar. Hepimizin hatunlar gununu kutluyorum. Allah hayirli saglikli, incecik belli uzun omurler nasip etsin hepimize.
Sabah kahvaltim 2 ince dilim ekmekle kasar peyniri ve 1 kasik tahin-pekmez.
ara ogun olarak havuc ve leblebi getirdim yanimda biraz yerim.
Oglen icin 5-6 adet cig kofte ve 1 adet mandalina getirdim.
Bol su icmem lazim ve spor olarak bu aksamda bisiklet var.
Canım ne zaman ameliyatın?Damar tıkanıklığı canim @demirleke
Tesekkur ederim cnm:)Vayyy düşünceli koca sağolsunn
sagol canimcimmmm:)Hayırlı olsun canım güle güle kullan miss kokulu kahveler içesin
Canım ne zaman ameliyatın?
Inşallah hayırlısıyla olursun ameliyatını canım sağsalim evine dönersinçarşamba günü canım. 15inde
Inşallah hayırlısıyla olursun ameliyatını canım sağsalim evine dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?