incir cok saglikli bisey aslinda ama sekerli de ama neden diyetisyen bana hep kayisi ve hurma verio incir vermio suan merak ettimtamam o zaman .
Seni takan değil canım zaten kimse yok ben de ara ara bakıyorum kimse var mi yok mu diye yok zaten çok kalabalık değiliz kikendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum grupta nasılsa beni takan yok çıkıyorum hoşçakalın
Canım bende kayisi şişkinlik de yapıyor arada ama incir yapmıyor metabolizmayı da iyi çalıştırıyor arada yiyorum günlük yemiyorum ben.incir cok saglikli bisey aslinda ama sekerli de ama neden diyetisyen bana hep kayisi ve hurma verio incir vermio suan merak ettim
Acı yiyorum canım genelde seviyorum yani. Çörek otunu hiç denemedim. Bu haftada aynıyım anlamadım 3 haftadır ayniCanım diyetine biraz değişiklik kat acı yiyor musun Ben bu aralar yogurda acı pul biber corekotu kuru nane atıyorum çok faydasını gördüm
çörek otlu yoğurt hiç denemedim ben de.Acı yiyorum canım genelde seviyorum yani. Çörek otunu hiç denemedim. Bu haftada aynıyım anlamadım 3 haftadır ayni
Evet emziriyorum canım ama kızım herşeyden yiyor azar azar.masallah oncelikle canm sen emziriodun ama sok diyet yap 2 3 gun dicektim ama emzirirken olmaz yankis hatirlamiorum dimi
gule gule kullan cnm
Afiyet olsun canım öğlenide geçti amahem sabah hem öğlen :)
kupadaki şekersiz çay :)
Canım zaten kaç kişiyiz ki sürekli de burda olamıyoruz malûm ev işi çocuklar. Neden sürekli kendini soyutluyosun anlamadım!kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum grupta nasılsa beni takan yok çıkıyorum hoşçakalın
Öğlen yemeği yemedim şimdi denicemçörek otlu yoğurt hiç denemedim ben de.
süperrrrrrrrrrrrrÖğlen yemeği yemedim şimdi denicem
Yoğurt pul biber çörek otu nane
bana da aynı şeyler oluyor ki. üst üste yazıyou cevap yok .herkesin işi var ondan . gelince yazıyorlar ki .kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum grupta nasılsa beni takan yok çıkıyorum hoşçakalın
Ben zaten hiç öğle yemeği yemiyorum canım. 2 öğün besleniyorum öğlen genelde türk kahvesi ceviz badem vs. Ya da portakal suyu içiyorumsüperrrrrrrrrrrrr
öğlen yemeği yemeden durabilmene gıpta ettim.
afiyet olsun
anladım canımcım.Ben zaten hiç öğle yemeği yemiyorum canım. 2 öğün besleniyorum öğlen genelde türk kahvesi ceviz badem vs. Ya da portakal suyu içiyorum
1 çay bardağı içiyorum o da haftada 2 defa genelde türk kahvesi form çayı içiyorum. Yağlı tohum bilmiyorum hiç denemedim nasıl etki yaratır acaba.anladım canımcım.
tebrik ediyorum seni. ben yapamam. o kadar programlı değilim .
portakal suyu şekerli ya . onun yerine yağlı tohum yesen daha hızlı verirsin. tokluk daha uzun sürer . bilemiyorum öyle düşündüm .senin düşüncen nedir.
Canım emziriyorsan iki ogun bebeğin için sakıncalı olmaz miBen zaten hiç öğle yemeği yemiyorum canım. 2 öğün besleniyorum öğlen genelde türk kahvesi ceviz badem vs. Ya da portakal suyu içiyorum
Ben bi on dakka önceden koyuyorum corekotunu yumuşuyor ya ezmesi daha kolay oluyorÖğlen yemeği yemedim şimdi denicem
Yoğurt pul biber çörek otu nane
Corekotu cidden cok faydali bisey bende ilk basladgimda hep yogurda koyup yiyodumBen bi on dakka önceden koyuyorum corekotunu yumuşuyor ya ezmesi daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?