Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

incir cok saglikli bisey aslinda ama sekerli de ama neden diyetisyen bana hep kayisi ve hurma verio incir vermio suan merak ettim
Canım bende kayisi şişkinlik de yapıyor arada ama incir yapmıyor metabolizmayı da iyi çalıştırıyor arada yiyorum günlük yemiyorum ben.
Öğlen lahana salatası bir kase yarin kase corekotlu pulbiberli naneli yogurt bir bardak yağsız ayran

Canım diyetine biraz değişiklik kat acı yiyor musun Ben bu aralar yogurda acı pul biber corekotu kuru nane atıyorum çok faydasını gördüm
Acı yiyorum canım genelde seviyorum yani. Çörek otunu hiç denemedim. Bu haftada aynıyım anlamadım 3 haftadır ayni

masallah oncelikle canm sen emziriodun ama sok diyet yap 2 3 gun dicektim ama emzirirken olmaz yankis hatirlamiorum dimi

gule gule kullan cnm
Evet emziriyorum canım ama kızım herşeyden yiyor azar azar.
Bu haftada böyle oldu aynıyım. Artık önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum.

Ben zaten hiç öğle yemeği yemiyorum canım. 2 öğün besleniyorum öğlen genelde türk kahvesi ceviz badem vs. Ya da portakal suyu içiyorum
anladım canımcım.
tebrik ediyorum seni. ben yapamam. o kadar programlı değilim .

portakal suyu şekerli ya . onun yerine yağlı tohum yesen daha hızlı verirsin. tokluk daha uzun sürer . bilemiyorum öyle düşündüm .senin düşüncen nedir.

1 çay bardağı içiyorum o da haftada 2 defa genelde türk kahvesi form çayı içiyorum. Yağlı tohum bilmiyorum hiç denemedim nasıl etki yaratır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…