Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Emzirirken vermek zaten zor ama diyeti birakirsan vermek yerine alirsin diye dusunuyorum. bol salatalik ve marul ye ve bol su ic hem sut yapar hemde kilo almazsin. bebiside ac birakma kiyamam.

Emzirirken vermek zaten zor ama diyeti birakirsan vermek yerine alirsin diye dusunuyorum. bol salatalik ve marul ye ve bol su ic hem sut yapar hemde kilo almazsin. bebiside ac birakma kiyamam.
Çok dikkat ediyorum canım su içiyorum hergün 2.5 3 litreye yakın. Oyy kuzumu aç birakirmiyim: ))
Haklısın biraz daha salatalık ve marul yeşillik yemem lazım teşekkür ederim

Seylanin Gunlugu ayy canım alıntim yanlış olmuş yukarda yorumum:)))
Farkettim.
Bitki cayi seviyormusun? sevmiyorsanda kendini alistirabilirsin. bende sevmiyordum ama simdi alistim severek iciyorum.
Kaynamis suya 1 adet karanfil, 1 adet tarcin cubugu, 1 adet defne yapragi, 1 paket yesil cay, 1 tutam taze biberiye koyup 5 dk bekleyip iciyorum. ayni malzemeyi aksama kadar 4-5 kupada uzerine sicak su ekleyerek kullaniyorum ertesi gun yeniliyorum. hem kilo vermeye yardimci oluyor hemde agizda cok hos bir koku birakiyor. yanindada bol su icmeye devam tabiiki.
Siyah cayi sadece kahvaltida iciyorum cunku cok icmek vucuttaki suyu azaltiyor. gun icinde siyah cay hic icmiyorum.

Zaten bugunlerdeki en buyuk motivasyonum Turkiye tatilim. malum yaz yaklasiyor. cok zayiflamam lazim coook. yoksa hergun kokorec, kebap pide nasil yerim?
Benim de en buyuk motivasyonum tatil canim ama biz burda oldugumuz halde esimin izninden dolayi cikamioruz cok skiliorum bu durumdan her yil acaba bu yil da gidebilcek miyiz yoksa geri mi doncez die dusunuorum
Afiyet olsun canım
sagol canm sakin oes etme ozlemcim bak baya vermissin belki de kirilma noktalarindan birindesindir o yuzden normal devam

Bitki çayı yapmada uzmansin valla seviyorsun da

Evet canım bitki çaylarını seviyorum içiyorum da. Bende siyah çayı sabah içiyorum bazen de akşamları. Akşam da içmesem daha iyi olacak sanırım.

Evet canım insan sürekli verince alışkanlık oldu :))) devam insallah

Bitki çayı yapmada uzmansin valla seviyorsun da

Eskiden sevmiyodum sekerli sagliksiz seyler iciyordum esimin sayesinde alistim. uzman olmak gerekmiyo aslinda baharatlara karsi merakimda var kokularina tatlarina gore begendiklerimi ne tur faydalari var internetten bakiyorum faydasi olanlari atiyorum cayima.

Kalça mi ben göremedim manken gibi hatunsun maşallah belli ki sen buralardan uzakta yaşıyorsun kalcasiz kadını türkler pek begenmez
sagol canim aslinda etrafimdaki herkes ayni seyi soyluyor ama ben daha ince seviyorum kendimi. esimde biraz daha kilo vereyim istiyor malum Turk degil yabanciya belki ondandir. ne zaman soole alici gozle baksa bana 1-2 kilo daha vermen lazim deyip duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…