- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Afiyet olsun canımAksam hindi yogurt bi de haslanmis kurtulmus patlican yedim
offf cok super bir menu afiyet olsun.Akşam yemeğim
2 tane köfte
Bir kase yoğurt pul biberli naneli çörek otlu
Emzirirken vermek zaten zor ama diyeti birakirsan vermek yerine alirsin diye dusunuyorum. bol salatalik ve marul ye ve bol su ic hem sut yapar hemde kilo almazsin. bebiside ac birakma kiyamam.2 öğün beslenen benim canım. 4 aydır iyi veriyordum ama 20 gündür ne oldu anlamadım hiç kaçamak da yapmadım. Önümüzdeki hafta boyunca değişiklikler yapıcam bende öğlenleri hafif birşeyler yiyeyim deneyeyim bakalım.
Diyetimi bozmak istemiyorum vazgecmek istemiyorum ama böyle olunca ister istemez sıkıldım. Ama durmak yok.
Teşekkür ederim canımofff cok super bir menu afiyet olsun.
Çok dikkat ediyorum canım su içiyorum hergün 2.5 3 litreye yakın. Oyy kuzumu aç birakirmiyim: ))Emzirirken vermek zaten zor ama diyeti birakirsan vermek yerine alirsin diye dusunuyorum. bol salatalik ve marul ye ve bol su ic hem sut yapar hemde kilo almazsin. bebiside ac birakma kiyamam.
Hala kalcam var o yuzden diyete devam.[/QUOTE
mesmeser bak kalçam var diyor seyla
Masallahin var canım sen kendini nasıl mutlu iyi hissediyorsan o kiloya ulaşırsın inşallah.
Bende şu 6lari görebilsin 20 gündür 70.5 de kaldım 5 gündür hiç tartilmadim bakalım yarın ne olacak
Farkettim.Seylanin Gunlugu ayy canım alıntim yanlış olmuş yukarda yorumum:)))
Benim de en buyuk motivasyonum tatil canim ama biz burda oldugumuz halde esimin izninden dolayi cikamioruz cok skiliorum bu durumdan her yil acaba bu yil da gidebilcek miyiz yoksa geri mi doncez die dusunuorumZaten bugunlerdeki en buyuk motivasyonum Turkiye tatilim. malum yaz yaklasiyor. cok zayiflamam lazim coook. yoksa hergun kokorec, kebap pide nasil yerim?
sagol canm sakin oes etme ozlemcim bak baya vermissin belki de kirilma noktalarindan birindesindir o yuzden normal devamAfiyet olsun canım
Değişiklik şart canım bünye aynı ayara alışınca vermiyorEvet canım bende biraz değiştirecem ogunlerimi. Bakalım inşallah faydalı olur:)
Bitki çayı yapmada uzmansin valla seviyorsun daFarkettim.
Bitki cayi seviyormusun? sevmiyorsanda kendini alistirabilirsin. bende sevmiyordum ama simdi alistim severek iciyorum.
Kaynamis suya 1 adet karanfil, 1 adet tarcin cubugu, 1 adet defne yapragi, 1 paket yesil cay, 1 tutam taze biberiye koyup 5 dk bekleyip iciyorum. ayni malzemeyi aksama kadar 4-5 kupada uzerine sicak su ekleyerek kullaniyorum ertesi gun yeniliyorum. hem kilo vermeye yardimci oluyor hemde agizda cok hos bir koku birakiyor. yanindada bol su icmeye devam tabiiki.
Siyah cayi sadece kahvaltida iciyorum cunku cok icmek vucuttaki suyu azaltiyor. gun icinde siyah cay hic icmiyorum.
Kalça mi ben göremedim manken gibi hatunsun maşallah belli ki sen buralardan uzakta yaşıyorsun kalcasiz kadını türkler pek begenmezHala kalcam var o yuzden diyete devam.
Evet canım bitki çaylarını seviyorum içiyorum da. Bende siyah çayı sabah içiyorum bazen de akşamları. Akşam da içmesem daha iyi olacak sanırım.Farkettim.
Bitki cayi seviyormusun? sevmiyorsanda kendini alistirabilirsin. bende sevmiyordum ama simdi alistim severek iciyorum.
Kaynamis suya 1 adet karanfil, 1 adet tarcin cubugu, 1 adet defne yapragi, 1 paket yesil cay, 1 tutam taze biberiye koyup 5 dk bekleyip iciyorum. ayni malzemeyi aksama kadar 4-5 kupada uzerine sicak su ekleyerek kullaniyorum ertesi gun yeniliyorum. hem kilo vermeye yardimci oluyor hemde agizda cok hos bir koku birakiyor. yanindada bol su icmeye devam tabiiki.
Siyah cayi sadece kahvaltida iciyorum cunku cok icmek vucuttaki suyu azaltiyor. gun icinde siyah cay hic icmiyorum.
Evet canım insan sürekli verince alışkanlık oldu :))) devam insallahBenim de en buyuk motivasyonum tatil canim ama biz burda oldugumuz halde esimin izninden dolayi cikamioruz cok skiliorum bu durumdan her yil acaba bu yil da gidebilcek miyiz yoksa geri mi doncez die dusunuorum
sagol canm sakin oes etme ozlemcim bak baya vermissin belki de kirilma noktalarindan birindesindir o yuzden normal devam
Evet canım haklısın değiştirecem bakalım.Değişiklik şart canım bünye aynı ayara alışınca vermiyor
Maşallah iyi yurumussun :))5km yürüyüş 90 cal 15 dk spor sanırım yediklerimin kalorisi bitmiştir.
Yarin burada pek olamayacam şimdiden söyleyim sonra kimse yok diye sitem olmasın
Bitki çayı yapmada uzmansin valla seviyorsun da
sagol canim aslinda etrafimdaki herkes ayni seyi soyluyor ama ben daha ince seviyorum kendimi. esimde biraz daha kilo vereyim istiyor malum Turk degil yabanciya belki ondandir. ne zaman soole alici gozle baksa bana 1-2 kilo daha vermen lazim deyip duruyo.Kalça mi ben göremedim manken gibi hatunsun maşallah belli ki sen buralardan uzakta yaşıyorsun kalcasiz kadını türkler pek begenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?