Canım birinci sayfada yazıyor leylak ama sanki yapmaz çünkü uzun zamandır uğramıyor ben haftaya yapacam bu hafta yapsam sıra karışacakListe sırası kimde bilen var mı
bravo cnm cok sevndimHepinize günaydın kızlar ikinci bildirim benden gelsin
Rumuz :mesmeser
Geçen haftaki kilo 71.4
Bu haftaki kilo: 69.9
Fark :1.5 kg
Yüzde :2.100
Spor var.
Hedef kilo : 63
Geçmiş olsun canım ayy o çok kötü oluyor yaa benimde başıma geldi bir kaç kere. Sıcak yiyecek içeceklere dikkat et hemen geçerDün ocakta pişen yemekten ağzıma atmış bulundum sol üst damağım tahriş olmuş mühürlenmiş gibi olmuş çok acıyor yemeyi de zor yedim çay içerken bile acıdı
Tebrikler canımHepinize günaydın kızlar ikinci bildirim benden gelsin
Rumuz :mesmeser
Geçen haftaki kilo 71.4
Bu haftaki kilo: 69.9
Fark :1.5 kg
Yüzde :2.100
Spor var.
Hedef kilo : 63
Hadi bakalım vermişsindir canım merak etme. bizide haberdar etKilo verenleri simdiden tebrik ediorum kizlar ben de bugun diyetisyene gdiorum pek vermedim gibi bu hafta ole hissediorum ama bakalim ara ogunde bi tane hurma bi kayisi yedim
Canım listeyi yapacak mısın? Bende yapardım ama bir kaç sorun var onla ilgileniyorum yaparsan sevinirizBen yapabilirim sorun değil
Yaparım canım sıkıntı değilCanım listeyi yapacak mısın? Bende yapardım ama bir kaç sorun var onla ilgileniyorum yaparsan seviniriz
canım tartılmadım.Yaparım canım sıkıntı değil
sen koymamışsın bildirim şekercim.Canım listeyi yapacak mısın? Bende yapardım ama bir kaç sorun var onla ilgileniyorum yaparsan seviniriz
tamam canm insHadi bakalım vermişsindir canım merak etme. bizide haberdar et
tebrik ederim canm bravosssKilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş.tarihi: 14 kasım 2016
Baş.kilo: 84 kg
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 70.0
Fark : - 500
% : 7.092
Spor: yürüyüş
Hedef: 65
Hedefim ilk 70 di ve sonunda ulaştım
Artık yeni hedefim 65 olacak inşallah
Bu hafta da veremeseydim ne düşünürdüm ne olurdu bilmiyorum artık. Şükür vermişim
naptın şeker . ne yedin bugün ara öğünFilizle ficans nerelerde acaba ozledim onlari sesumi da tabi ama onun babasi sebepleri ins iyi olmustur
Teşekkür ederim canımtamam canm ins
tebrik ederim canm bravosss
Evet canım yoklar ne yazıkkiFilizle ficans nerelerde acaba ozledim onlari sesumi da tabi ama onun babasi sebepleri ins iyi olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?