ficans sagol cnm sende verceksin yeniden inanki sakin moralini bozma bi besmele cek bi basla duzenli bak nasi gelio gerisi
Hadi gözün aydın canimKilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş.tarihi: 14 kasım 2016
Baş.kilo: 84 kg
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 70.0
Fark : - 500
% : 7.092
Spor: yürüyüş
Hedef: 65
Hedefim ilk 70 di ve sonunda ulaştım
Artık yeni hedefim 65 olacak inşallah
Bu hafta da veremeseydim ne düşünürdüm ne olurdu bilmiyorum artık. Şükür vermişim
Çok şükür eskisi gibi olursa 68 o de kolay görürümmesmeser tebrik ederim . görmüşsün 60 lı rakamları.
Ahh ahh o dönemleri çok zor inan ki bişey koyduğum yerde kalmıyor belli bir zamana kadar devam eder büyüdükçe gerçekten zahmetleri de büyüyorOhh ne güzel miss olmuştur heryer. Benim kız ayaklandı heryeri talan ediyor çok hareketli bişey yaptirmiyor cadı :) bende geceleri yapıyorum genelde.
simdiden ellerine saglik cnmKızlar listeyi gece 12 de olsa yapmaya çalışıcam küsura bakmayın gündüz ani misafirler şimdi de ani misafir gelecek ama yapıcam
cok gecmis olsun Allah saglik sifa versinSelam kızlar sabahtandir yoktum adıyaman a gittim hasta ziyaretine bi yakinimiz dalak tümörü varmış yıllarca rahatsızdı inanın en son gördüğümde dokuz aylık hamile gibi bir karnı vardı bugün inanamadım 2 kilo olmuş damağı almışlar ve tedavi süresince de öyle zayıflamış ki iki defa benim gibiydi 64 kilo olmuş ameliyattan sonra 59 mis kilo almış nasıl değişmiş anlatamam ben de kilolu diye takılırken şişko diye şimdi benden zayıf yazık hep hastaliktanmis ne hastaneler gezdi çok şükür iyilesmiss
ficans hoşgeldin canım yoktun çoktandır nasilsin
Selam kızlar sabahtandir yoktum adıyaman a gittim hasta ziyaretine bi yakinimiz dalak tümörü varmış yıllarca rahatsızdı inanın en son gördüğümde dokuz aylık hamile gibi bir karnı vardı bugün inanamadım 2 kilo olmuş damağı almışlar ve tedavi süresince de öyle zayıflamış ki iki defa benim gibiydi 64 kilo olmuş ameliyattan sonra 59 mis kilo almış nasıl değişmiş anlatamam ben de kilolu diye takılırken şişko diye şimdi benden zayıf yazık hep hastaliktanmis ne hastaneler gezdi çok şükür iyilesmiss
Öğlen yemeğim
Saik canım bu hafta da verdim çok sukurHoşbuldum canım inşallah daha iyi olucam
Seni de tebrik ediyorum bu hafta çok güzel kilo verdin böyle devam inşallah
Hadi gözün aydın canim[/QUOTE
Teşekkür ederim canım sonunda kırdım. Inşallah devami da gelir
Evet canım her yer biyerde oluyor aldigiyla da oynasa ama alıp alıp atıyor bakmıyor bileAhh ahh o dönemleri çok zor inan ki bişey koyduğum yerde kalmıyor belli bir zamana kadar devam eder büyüdükçe gerçekten zahmetleri de büyüyor
Geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versinSelam kızlar sabahtandir yoktum adıyaman a gittim hasta ziyaretine bi yakinimiz dalak tümörü varmış yıllarca rahatsızdı inanın en son gördüğümde dokuz aylık hamile gibi bir karnı vardı bugün inanamadım 2 kilo olmuş damağı almışlar ve tedavi süresince de öyle zayıflamış ki iki defa benim gibiydi 64 kilo olmuş ameliyattan sonra 59 mis kilo almış nasıl değişmiş anlatamam ben de kilolu diye takılırken şişko diye şimdi benden zayıf yazık hep hastaliktanmis ne hastaneler gezdi çok şükür iyilesmiss
Hayırlı olsun canım güle güle kullansınlar.kızların odasına yatak Y aptirmistik ben yola çıkınca adamlar getirmez mi eşim kaldı ben eltim gille gittim ev sahibi lahmacun yaptırmıştı bu konuda adiyaman firinlarinin üstüne tanımam kaç yıldır adiyaman lahmacunu yememistim oturdum sofraya fındık lahmacun 4 5 tane yedim sonra çarşıya çıktık kostur kostur alışveriş yaptık eve geldim cocuk odasını temizledik saatin bu kadar gittiğinin farkında değildim yemek yemiyecem bir kase yogurt yerim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?