Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hadi gözün aydın canim

Ohh ne güzel miss olmuştur heryer. Benim kız ayaklandı heryeri talan ediyor çok hareketli bişey yaptirmiyor cadı :) bende geceleri yapıyorum genelde.
Ahh ahh o dönemleri çok zor inan ki bişey koyduğum yerde kalmıyor belli bir zamana kadar devam eder büyüdükçe gerçekten zahmetleri de büyüyor

Selam kızlar sabahtandir yoktum adıyaman a gittim hasta ziyaretine bi yakinimiz dalak tümörü varmış yıllarca rahatsızdı inanın en son gördüğümde dokuz aylık hamile gibi bir karnı vardı bugün inanamadım 2 kilo olmuş damağı almışlar ve tedavi süresince de öyle zayıflamış ki iki defa benim gibiydi 64 kilo olmuş ameliyattan sonra 59 mis kilo almış nasıl değişmiş anlatamam ben de kilolu diye takılırken şişko diye şimdi benden zayıf yazık hep hastaliktanmis ne hastaneler gezdi çok şükür iyilesmiss

kızların odasına yatak Y aptirmistik ben yola çıkınca adamlar getirmez mi eşim kaldı ben eltim gille gittim ev sahibi lahmacun yaptırmıştı bu konuda adiyaman firinlarinin üstüne tanımam kaç yıldır adiyaman lahmacunu yememistim oturdum sofraya fındık lahmacun 4 5 tane yedim sonra çarşıya çıktık kostur kostur alışveriş yaptık eve geldim cocuk odasını temizledik saatin bu kadar gittiğinin farkında değildim yemek yemiyecem bir kase yogurt yerim sadece

cok gecmis olsun Allah saglik sifa versin

Allah iyilik versin canım afiyet olsun lahmacun için yerine gitmişken iyi yapmışsın
Öğlen yemeğim

Afiyet olsun canım

Bu arada ben de teraziyim inşallah sendeki motivasyonun birazı bana da uğrar:)

Ahh ahh o dönemleri çok zor inan ki bişey koyduğum yerde kalmıyor belli bir zamana kadar devam eder büyüdükçe gerçekten zahmetleri de büyüyor
Evet canım her yer biyerde oluyor aldigiyla da oynasa ama alıp alıp atıyor bakmıyor bile elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum oğlanın da hergün ödevleri var daha 1. sınıf mecburen yanında olmam lazım. Kızı tut ona göster derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum.
Biraz daha zaman geçince düzelir inşallah.

Geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin

Hayırlı olsun canım güle güle kullansınlar.
Ohh afiyet olsun fındık lahmacunlar oda ödülün olsun artık: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…