Canım ellerine sağlıkKİLO VERENLER
1. mesmeser %2.1
2. sabahvesen %0.806
3. ozlemm1990 %0.709
KİLO VEREMİP AYNI KALANLAR
1.Nslhn001
2.Seylanin Gunlugu
KİLO ALANLAR
Ficanscım ve ben
Aaaa nasıl yetiştin canım ya 2 misafir üst uste bide 2 çocukla biraz erken haber verselermisListe 12 ye yetişti şaka maka bugün gündüz ani misafir geldi akşam da 4.5 da haber veren ani misafir geldi ben evde iki çocukla koşturdum resmen şimdi müsait oldum söz verdiğim için listeyi yaptım yoksa yapacak durumda değildim çookkk yoruldum kilo verenleri tebrik ediyorum
Biliyorum canım tebrikler yazdım. O yazdığım aynı kalanlar içindi :))Canımyazarhanim35 500. gr vermiş aynı kalmamış
Kız ancak uyudu ne oldu anlamadım abisiyle oynayınca uykusu kaçtı sanırım. Saat 2ye çeyrek var bende artıkSen de uyumamışsın canım ben de ayaklarımın ağrısına uyuyamadım bir türlü
ellerine saglik canim o kadar yogunlugun arasinda yapmissin keske ben yapsaydim bak kizdim kendime suanKİLO VERENLER
1. mesmeser %2.1
2. sabahvesen %0.806
3. ozlemm1990 %0.709
KİLO VEREMİP AYNI KALANLAR
1.Nslhn001
2.Seylanin Gunlugu
KİLO ALANLAR
Ficanscım ve ben
ellerine saglik canim o kadar yogunlugun arasinda yapmissin keske ben yapsaydim bak kizdim kendime suan
Ayy canım benim yaa neyse sana bir zaman yaptırmayız artık listeyi aramızda yaparız. Haftaya mesmeserin diğer hafta sersumun ama ben yaparım onun yerine diğer haftaları da ayarlarız artık.Bi ara bi hayır sever aramadım değil :) :)
63 kiloyum canm ideal kilom 60 mis
Bence o odemdir hergun duzenli o kadar yag almak zor cnkuficans cım tiroidlerinde vardır bir sorun bi kaç haftada 3 4 kilo Alman tuhaf ilacın yetersiz geliyordur ben de 150 mg içiyorum hamilelikte arttırdılar şimdi de emziriyorum diye doz aynı kaldı
Çok bi fazlan da yokmus canım maşallah nasıl değişiklik yapacam diyordun diyetimde neler yaptin63 kiloyum canm ideal kilom 60 mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?