Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Liste 12 ye yetişti şaka maka bugün gündüz ani misafir geldi akşam da 4.5 da haber veren ani misafir geldi ben evde iki çocukla koşturdum resmen şimdi müsait oldum söz verdiğim için listeyi yaptım yoksa yapacak durumda değildim çookkk yoruldum kilo verenleri tebrik ediyorum

Aaaa nasıl yetiştin canım ya 2 misafir üst uste bide 2 çocukla biraz erken haber verselermis
Dinlen iyice canım Allah rahatlık versin.

mesmeser tebrikler canım
yazarhanim35 tatlım sana da tebrikler
Bence almayıp aynı kalmak da bir başarı inşallah tartı yüzümüzü hep güldürür
Alan arkadaşlarımızda ficans canım vazgeçme lütfen en önemlisi sağlıklı beslenmek yeniden başlayabilirsin sık sık gelmeye çalış burada birbirimize her zaman destekçiyiz
Z zeze_35 canım sende aldın ama üzülme lütfen emziriyorsun ve bebeğin daha küçük o yüzden dikkat edemiyorsun ama emin ol sağlıklı ve düzenli beslenirsen kendini de öyle alistirirsin.
Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vericez kızlar yeterki vazgecmeyelim

ficans cım tiroidlerinde vardır bir sorun bi kaç haftada 3 4 kilo Alman tuhaf ilacın yetersiz geliyordur ben de 150 mg içiyorum hamilelikte arttırdılar şimdi de emziriyorum diye doz aynı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…