Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tunaydin canım.
Kolay gelsin!

yazarhanim35 bu bakarmisin sana zahmet kaç oldu yapıyorum bu defa ne oldu anlamadım.
Geçen hafta kilom 70.5
Bu hafta: 70
Her hafta yapiyordum ne oldu anlamadim

Verdiğimiz kilo ile 100 ü çarpıyoruz çıkan sonuçla geçen haftaki kiloyu boluyoruz ee doğru yapıyorum yoksa yapmiyormuyum

Valla kızlar ne yapsam bugün yüzdem aynı biriniz doğrusunu yaparsa listeye eklerseniz bu defa niye böyle oldu anlamadım

naptın şeker . ne yedin bugün ara öğün
ben yemeğiğmi yedim . turşu salata ve nohut yemeği
üstüne meyveli müsli yiyorum. çünkü canım tatlı çekti.
canim arada 1 kayisi bir hurma yemistim somra oglen ayran haslanmos patlican peynirli salata bi tane wasa yedim smdi spora geldim

400 gram vermisim kizlar istersen devam etmeyebikirsin vucudun cok duzgun dedi 3 kilo fazla gosterio sadece ama ben devam etcegimi soledim o da gitsin oyle bitsin ideal kilom tam 60 olsun ins

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 53
Bu hafta : 53
Fark: 0
Yüzde: 0

Şu 51 li rakamları 1 kere gördüm bir daha göremedim yaw özledim
mesmeser süper kilo vermişsin tebrikler.
Diğer kilo veren kızlarıda tebrik ediyorum.

Filizle ficans nerelerde acaba ozledim onlari sesumi da tabi ama onun babasi sebepleri ins iyi olmustur

Canım motive olamıyorum bi türlü ve kilo alıyorum moralim pek yok

Valla kızlar ne yapsam bugün yüzdem aynı biriniz doğrusunu yaparsa listeye eklerseniz bu defa niye böyle oldu anlamadım

Canım tebrikler bu hafta vermişsin

yüzden % 0.714

metobolizmam durdu benim ameliyat gününe kadr serbest beslenirim kilo almamaya çalışarak zaten 4-5 gün kaldı. ondan sonra tam gaz devam. belirli saatten sonra yemem yemek bu 4-5 gün de birde fazla ağır beslenmem. bildirim yapmam ama sohbete gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…