Tunaydin canım.tünaydın kızlar :)
sabah sade türk kahvesi içtim 1 fincan ondan sonra boyoz simit salam vs ile kahvaltı yaptm :) biraz önce sade soda mı içtim ve birazdan temizliğe girişeceğim bakalım yediklerimi yakmış olurum
Ya bu benim yüzdem niye böyle ciktiki anlamadim bir yanlışlık yaptım sankiÖzlemcim yüzden tam olarak kaçtı
canim arada 1 kayisi bir hurma yemistim somra oglen ayran haslanmos patlican peynirli salata bi tane wasa yedim smdi spora geldimnaptın şeker . ne yedin bugün ara öğün
ben yemeğiğmi yedim . turşu salata ve nohut yemeği
üstüne meyveli müsli yiyorum. çünkü canım tatlı çekti.
Filizle ficans nerelerde acaba ozledim onlari sesumi da tabi ama onun babasi sebepleri ins iyi olmustur
Valla kızlar ne yapsam bugün yüzdem aynı biriniz doğrusunu yaparsa listeye eklerseniz bu defa niye böyle oldu anlamadım
400 gram vermisim kizlar istersen devam etmeyebikirsin vucudun cok duzgun dedi 3 kilo fazla gosterio sadece ama ben devam etcegimi soledim o da gitsin oyle bitsin ideal kilom tam 60 olsun ins
Ayy canım teşekkür ederim. Nasıl buldun yaa!Canım motive olamıyorum bi türlü ve kilo alıyorum moralim pek yok
Canım tebrikler bu hafta vermişsin
yüzden % 0.714
Canım 0.714 müşFicanscım ben de kilo aldım neden bilmiyorum tiroidden mi sen ne kadar aldın
0.709 canımVerdiğimiz kilo ile 100 ü çarpıyoruz çıkan sonuçla geçen haftaki kiloyu boluyoruz ee doğru yapıyorum yoksa yapmiyormuyum
sağol canım ayy öldüm geberdim. odamın şeklini değiştirdim mobilyaları tek başıma çek it derken koptu belim.Tunaydin canım.
Kolay gelsin!
Yaa ben niye yapamadım ki hâlâ anlamadım teşekkür ederim. Nasıl buldun ?0.709 canım
500*100/70.5= olarak canımYaa ben niye yapamadım ki hâlâ anlamadım teşekkür ederim. Nasıl buldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?