Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu hafta biraz kas kaybim da olmus o yuzden protein agitlikli verdi sabahlari 2 yumurtam var artik:)

Bazen şeklini değiştirince iyi geliyor insana. Ama niye tek basina yaptın ki dinlen bari biraz.

geçen hafta cumartesi ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalete yukarıdan su gelmiş canım.geçen hafta cumartesi boşaltmıştık orayı. bugün de geldiler tavanı boyadılar. halam orayı yerleştirirken bende odamın şeklini değiştirdim. sonrada birlikte evi sildik süpürdük toz aldık şimdi oturdum bnde :)

Iyi yaparsın canım ameliyata kadar vücut biraz guclensin. Hayırlısıyla atlatinca sen yine tam gaz devam edersin zaten.

Ohh ne güzel miss olmuştur heryer. Benim kız ayaklandı heryeri talan ediyor çok hareketli bişey yaptirmiyor cadı :) bende geceleri yapıyorum genelde.

Bu hafta biraz kas kaybim da olmus o yuzden protein agitlikli verdi sabahlari 2 yumurtam var artik:)
Ben bir ara yumurta yemeği bırakmıştım sanki vücudum bir tuhaf gibi hissediyordum. Bir kaç gündür geri başladım. Gerçekten yumurta çok fark ettiriyor.

Iyi yaparsın canım ameliyata kadar vücut biraz guclensin. Hayırlısıyla atlatinca sen yine tam gaz devam edersin zaten.

boğazım gıcıklanıyor burnum hafiften akıyor zaten cnm diyete devam edersem iyice güçsüz kalacağım. ameliyata grip girmiş olacağım. nasılsa yine dönerim tam gaz eskisinden daha iyi. yine yoğun bakıma girersem birkere daha aydınlanma yaşarım

Ohh ne güzel miss olmuştur heryer. Benim kız ayaklandı heryeri talan ediyor çok hareketli bişey yaptirmiyor cadı :) bende geceleri yapıyorum genelde.

vallahi mis gibi oldu canım. bizde ufak çocuk yok ama 2 erkek var. babamla kardeşim sağolsunlar temizledikleri yokken pisletiyorlar birde

Ayy canım Allah korusun yoğun bakıma gerek kalmaz inşallah. Sağ salim atlatirsin. Aman aman dikkat et grip olma zaten bu sene gripler çok ağır geçiyor: (
Ahh erkekler hep ayni:))

Ficanscım ben de kilo aldım neden bilmiyorum tiroidden mi sen ne kadar aldın

Zezecim ben de aldım tiroidden olabilir 100 mg lık başladı dr bana

çok da canım sıkılıyor bu duruma vermezsem daha kötü olucam

70 civarı idim 2 ay öncesi,bu sabahki 74.2 çıktım, geçen hafta 73.4, önceki 72.8

Düzenli olarak almışım

sağol canım ayy öldüm geberdim. odamın şeklini değiştirdim mobilyaları tek başıma çek it derken koptu belim.

Canım benim de en sevdiğim aktivite idi tek başıma yapardım hem de sonra bi bel fıtığı oldum ağrılar iğneler

Dikkat et canım sen de kendine, illa değişeceksen de yardım al

suan 63 canm ficans canim inanki her insanin ole donemleri oluo bnde bazen gittigimde kilo almis olarak donuodum bide eskiden biton kacamak yapardim bana misin demezdi suan vucudum kacamak kaldirmio artik normal devam

Çok iyi gidiyorsun canım menülerin herşeyin çok güzel ve de sağlıklı, inşallah hedefine de ulaşırsın

Ben bir ara yumurta yemeği bırakmıştım sanki vücudum bir tuhaf gibi hissediyordum. Bir kaç gündür geri başladım. Gerçekten yumurta çok fark ettiriyor.
evet cnm cok iyi bi protein bide orotein alinca kas artio kas artinca yag yakioruz o yuzen kaslarim eriyince bazen cok uzuluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…