- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Bazen şeklini değiştirince iyi geliyor insana. Ama niye tek basina yaptın ki dinlen bari biraz.sağol canım ayy öldüm geberdim. odamın şeklini değiştirdim mobilyaları tek başıma çek it derken koptu belim.
suan 63 canm ficans canim inanki her insanin ole donemleri oluo bnde bazen gittigimde kilo almis olarak donuodum bide eskiden biton kacamak yapardim bana misin demezdi suan vucudum kacamak kaldirmio artik normal devamMaşallah canım şu anda kaçsın
Sabahtan beri aynı şeyi yapıyorum benim telin hesap makinası bozuk mu ki anlamadım.. neyse çok teşekkürler500*100/70.5= olarak canım
Bazen şeklini değiştirince iyi geliyor insana. Ama niye tek basina yaptın ki dinlen bari biraz.
rica ederim canım bazen yanlış hesaplıyor oluyor öyle hataSabahtan beri aynı şeyi yapıyorum benim telin hesap makinası bozuk mu ki anlamadım.. neyse çok teşekkürler
Iyi yaparsın canım ameliyata kadar vücut biraz guclensin. Hayırlısıyla atlatinca sen yine tam gaz devam edersin zaten.metobolizmam durdu benim ameliyat gününe kadr serbest beslenirim kilo almamaya çalışarak zaten 4-5 gün kaldı. ondan sonra tam gaz devam. belirli saatten sonra yemem yemek bu 4-5 gün de birde fazla ağır beslenmem. bildirim yapmam ama sohbete gelirim yine
geçen hafta cumartesi ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalete yukarıdan su gelmiş canım.geçen hafta cumartesi boşaltmıştık orayı. bugün de geldiler tavanı boyadılar. halam orayı yerleştirirken bende odamın şeklini değiştirdim. sonrada birlikte evi sildik süpürdük toz aldık şimdi oturdum bnde :)
Ben bir ara yumurta yemeği bırakmıştım sanki vücudum bir tuhaf gibi hissediyordum. Bir kaç gündür geri başladım. Gerçekten yumurta çok fark ettiriyor.Bu hafta biraz kas kaybim da olmus o yuzden protein agitlikli verdi sabahlari 2 yumurtam var artik:)
Iyi yaparsın canım ameliyata kadar vücut biraz guclensin. Hayırlısıyla atlatinca sen yine tam gaz devam edersin zaten.
Ohh ne güzel miss olmuştur heryer. Benim kız ayaklandı heryeri talan ediyor çok hareketli bişey yaptirmiyor cadı :) bende geceleri yapıyorum genelde.
Ayy canım Allah korusun yoğun bakıma gerek kalmaz inşallah. Sağ salim atlatirsin. Aman aman dikkat et grip olma zaten bu sene gripler çok ağır geçiyor: (boğazım gıcıklanıyor burnum hafiften akıyor zaten cnm diyete devam edersem iyice güçsüz kalacağım. ameliyata grip girmiş olacağım. nasılsa yine dönerim tam gaz eskisinden daha iyi. yine yoğun bakıma girersem birkere daha aydınlanma yaşarım
vallahi mis gibi oldu canım. bizde ufak çocuk yok ama 2 erkek var. babamla kardeşim sağolsunlar temizledikleri yokken pisletiyorlar birde
Ayy canım Allah korusun yoğun bakıma gerek kalmaz inşallah. Sağ salim atlatirsin. Aman aman dikkat et grip olma zaten bu sene gripler çok ağır geçiyor: (
Ahh erkekler hep ayni:))
Ficanscım ben de kilo aldım neden bilmiyorum tiroidden mi sen ne kadar aldın
sağol canım ayy öldüm geberdim. odamın şeklini değiştirdim mobilyaları tek başıma çek it derken koptu belim.
suan 63 canm ficans canim inanki her insanin ole donemleri oluo bnde bazen gittigimde kilo almis olarak donuodum bide eskiden biton kacamak yapardim bana misin demezdi suan vucudum kacamak kaldirmio artik normal devam
Yaa ben niye yapamadım ki hâlâ anlamadım teşekkür ederim. Nasıl buldun ?
Akşam menüm hakkında hiçbir fikrim yok önerisi olan
ficans değiştirdim zaten cnm bitti bile :) tek başıma çektim ittim derken hallettim :)
bir daha ki sefere bu kadar esmez heralde banaBidahaki sefere dedim yalnız yapma diye
evet cnm cok iyi bi protein bide orotein alinca kas artio kas artinca yag yakioruz o yuzen kaslarim eriyince bazen cok uzuluorumBen bir ara yumurta yemeği bırakmıştım sanki vücudum bir tuhaf gibi hissediyordum. Bir kaç gündür geri başladım. Gerçekten yumurta çok fark ettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?