Atarım bir ara fotografimi canimay inşallah daha da verirsin canım. çok isterim seni çıtır görmeyi. hiç görmedim ama . yine de olsun
ay inşallah daha da verirsin canım. çok isterim seni çıtır görmeyi. hiç görmedim ama . yine de olsun
O zaman ete es deger besinler yemeni tavsiye ederim canim cunku kas yapiminda protein cok onemlitamam hergün pilav olacaktır. ben yememeye çalışıırm birde vejeteryanım tavuk et yiyemiyorum
Spor yürüyüş falan bişey yapıyor musun canım iş çıkışı yürüyüş iyi oluray çok teşekkür ederim canım bende hepimizi fit görmek isterim hatta ortak buluşulabilse hedeflerimize yakın birde buluşabiliriz :)
evet süpertamam o zaman 2 form mısır patlağı ve sütlü kahve yapayım acıkınca
O zaman ete es deger besinler yemeni tavsiye ederim canim cunku kas yapiminda protein cok onemli
canım ben de evde çocuklara pilav ,bulgur pilavı , makarna pişiriyorum ama yemiyorum yıllardır.tamam hergün pilav olacaktır. ben yememeye çalışıırm birde vejeteryanım tavuk et yiyemiyorum
evet süper
sütlü kahven şekerli mi . hazır paket mi.
ben paketi artık tam koymuyorum. yarım paket koyuyorum. bir de yarım tatlı kaşığı nescafe ilave ediyorum kavanozdan. şekeri de azalt yavaştan
şekercim ilk kez gördüm seni. ve daha da inceldiğini de görmek istiyoruz . çok şüper olur
Inşallah canım benim belim ince üst te aşırı bir sıkıntı yok. Hemen ustumdekilerle çektim ev halişekercim ilk kez gördüm seni. ve daha da inceldiğini de görmek istiyoruz . çok şüper olur
canım ben de evde çocuklara pilav ,bulgur pilavı , makarna pişiriyorum ama yemiyorum yıllardır.
iş yerinde de çıkıyorsa almıyorum ki zaten çoğunlukla evden getiriyorum.
pilavı alma diğer yemekleri al mutlaka. vejetaryen isen bilemiyorum ama vejateryenler daha çok ot yer . sen de ota yönel . proteine yönel . süt , yoğurt protein işte . onlardan tüket
ben limonsuz yaptım bi kaç kez . bence faydalı. akşam yemeği yerine bi iki kez yedim onu.akşam şu yoğut pulbiber limon olayını yapıp yiyorum faydası olurmu
Tek başına hiçbir şeyin faydası yok etkisi olur mu olur ama biz onu burda corekotu pul biber nane li versiyonunu yiyoruz güzel ve sağlıklı oluyor tadi güzel olduğu için sıkıntı da vermiyorakşam şu yoğut pulbiber limon olayını yapıp yiyorum faydası olurmu
bende yemiorum cnm onlari cok uzun zamandircanım ben de evde çocuklara pilav ,bulgur pilavı , makarna pişiriyorum ama yemiyorum yıllardır.
iş yerinde de çıkıyorsa almıyorum ki zaten çoğunlukla evden getiriyorum.
pilavı alma diğer yemekleri al mutlaka. vejetaryen isen bilemiyorum ama vejateryenler daha çok ot yer . sen de ota yönel . proteine yönel . süt , yoğurt protein işte . onlardan tüket
2 si bir arada guzel ama onlarin besleyici yani yok cnm su sade nescafeler varya gold olanlar sutun icine bi seker kasigi at hem tok titar hem besleyici2si bir arada paket olandan şekersiz yani
Yarın canım ameliyatı. Bugün belki gelir buraya.Kızlar @sabahvesen bugün mu ameliyat olacaktı sanki haberiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?