Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aslında bir kez hayır dersen sonrasında iradenin daha güçlendiğini göreceksin. sadece bir kez hayır diyebilirsen olur bu iş

aslında erken değil öğlen için ama . sen acıkmıyor oluyorsun . çünkü bi şeyler atıştırıyorsun.

anladım peki öyle yapayım

canim oncelikle bikac gun kendini tutsan sonrasi gelio zaten yemek saatlerin cok iyi hepimjz ikindide acikioruz aciktiginda yarim paket diyet biskuvi ile sutlu kahve icebirsin yada 8 badem ve bir bardak sutlu kahve hem tok tutar hem yag yakar misir patlagi da yarim oaket yiuebikirsin tabiki

kızlar birşey daha sorucam biliyorum çok sordum ama yeniyim idare edin olurmu

ben 4 gibi acıkıcam biliyorum form mısır patlağı form bisküvi var yesem olurmu bgnlük
saat 4 gibi acıkıyor isen ayran , süt gibi ara öğün yapabilirsin. ya da 2 kayısı

bisküvi ile yapacaksan ara öğünü mecbur isen 1 adet bisküvi ya da 2 adet yerdim senin yerinde olsaydım.

Oglen yemeginde tavuk salata ve ayran yedim ben de ikindide bir bardak sutlu kahve icmeyi dusunuorum bugun sporum da var
ben de öğlen balık ve çorba içtim.
1 galeta yedim. 1 de havuç yedim .
aslında havuç ara öğündü ama yedim gitti. ara öğün yapmam artık. çünkü acıkmıyorum . öyle işte. ben de aynı yerimde sayıyorum. adet dönemine verdim aynı kiloda kalmamı ama . artık iyice adetten olmadığını düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…