Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben Bugün Oruçluyum Kızlar Allah Kabul Ederse İnşaallah :) Yarın Sabah Kilomla Birlikte Burdayım İnşaallah İftarda Çok Kaçırmam
Allah kabul etsin canim cok sanslisin ben de cok ozenmistim tutmaya.
Onuda seyrediyorum. Turkiyedeyken hic TV seyretmezdim arada sinemaya giderdimve genelde yabanci muzik dinlerdim sozlerini bile ezberlerdim ama 20 senelik gurbet hayatindan sonra simdi sadece Turk muzigi dinliyorum hatta Mehter marsi falan dinliyorum. Turk haber kanllari dizileri ne bulsam seyrediyorum. istanbullu gelin sirf Bursayi goreyim diye seyrediyorum. tarihi dizileride seviyorum. hergun illa 1 dizi seyrederim spor falan yaparken,
zaten aslında iğne iplik gibisin de hala zayıflıycan diye uğraşıorsun.ben senin gibi olunca bırakıyorum . korumaya geçiyorum.
Canim zaten cok yuklenmiyorum kendime almiyayim mutluyum ama Turkiyeye gitmeden once biraz verirsem iyi olur orda nasilsa alcam
Akşama annemde yuvalama çorbası irmik helvası tavuk pilav sütlaç off yandım yine
Anteplimisin? Ben universiteyi Antepte okudum yemeklerine ozellikle kuru dolmalarina bayilirim. yuvalama super ama cok zor yapilisi.

Gecmis olsun canim hayirli haberlerin cogalsin insallah. Seninde kandilin mubarek olsun insallah.

Yok canım Amasyalıyız komşulardan öğrendik :)

akşam yemeğim

2 kepçe arpa şehriye çorbası:94
salata: 90 kalori
biber:1 kalori

toplam :185 kalori

sabah+ara öğün = 268 kalori
ara öğün:32 kalori
akşam:185 kalori

gün içinde toplam:485 kalori

akşamda 4-5 çilek daha yer 500 lerde kapatırım günü :) şimdi gideyim 1 sade soda içeyim :)

Gel bacım gel yaprak sarmasını unutmuşum ne yazık ki ben de yiyemicem hepsinden (
Ben olsam diyet miyet dinlemezdim az biraz yerdim hepsindennnnn
Afiyet olsun canim supersin yine bende ogleni bekliyorum 1 saat var.

Sabah 300 kalori almıştım akşama kadar iş güç çocuklar derken yemeyi unuttum akşam yediklerim en fazla 300 400 kalori bugün baya az yemiş oldum şimdi de çayımı içiyorum eşim irmik helvasının yanına dondurmaya bayılır gelirken sipariş vermiştim onun için midesi iyi olmayınca o yemedi ben zaten yemicektim görmeyince dayanmak daha kolay oldu sütlaç da yemedim ama yarın helvadan yemeyi düşünüyorum annemler bayıldı ben yapmıştım helvayı laf aramızda güzel yaparım da :)

Afiyet olsun helvaya bayilirim. ben pek beceremiyorum tatli olaylarini.
birkac sene once Istanbuldayken sokakta un helvasi ve irmik helvasi dagitiyolardi 3-4 kere siraya girip almistim utanmistim ust uste almaya ama o kadar guzeldiki utanmama ragmen gidip aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…