Allah kabul etsin canım ben tutamadım basın ağriyordu hala da ağrıyor bugün sanki rengim sararmış iyi hissetmiyorum ben de kuranimi okurum artikben de bugün oruçluyum kızlar. Allah kabul etsin inşallah.
sahurda bol lorlu 2 yumurtalı omlet
1 adet kırmızı elma.
yarım portakal
1 limon suyu ile limonata (şekersiz yaptım)
iftar için bi aklımda olan yemek yok .
nohut yemeği var bu akşam.
ama ben yoğurt ya da sütlü şeyler istiyorum. yulaflı chia lı meyveli yoğurt yapmayı düşünüyorum bi koca kase kadar.
canım yemek istemiyor ama tabi eve gidince düşüncem değişir mi bilmiyorum.
geçmiş olsun canım. o şeklide tutamazdın akşama kadar . sen de öyle yaparsın mesmeser cim.Allah kabul etsin canım ben tutamadım basın ağriyordu hala da ağrıyor bugün sanki rengim sararmış iyi hissetmiyorum ben de kuranimi okurum artik
Ohh benimde bir hemşerim varmış. Allah orucunu kabul etsin insallah canım.
ben de bugün oruçluyum kızlar. Allah kabul etsin inşallah.
1 adet kırmızı elma.
yarım portakal
ama ben yoğurt ya da sütlü şeyler istiyorum. yulaflı chia lı meyveli yoğurt yapmayı düşünüyorum bi koca kase kadar.
senin de orucunu Allah kabul etsin canımcım.Allah Kabul Etsin Canım :)
insallah cnm bnde aynaya geciorum ve daha var diorum eskiden ne guzeldi diorum bu aralar gunes varya biraz enerjim geldi yaz gelio dieBu aralar aynı düşüncedeyiz canım sürekli aynaya bakıyorum kendi kendime konuşuyorum sabır diyorum...insallah az kaldı hep beraber kurtulacağız
aynen cnm alt iyiydi zaten de ustun daha gitmesi lazim
bnde tutmak icin sahura kalktm ama midem deli gbi yaniodu resmen yaniodu dayanamadimKızlar günaydın hepinize kandiliniz mübarek olsun Allah hakkımızda hayırlı tüm duaları kabul etsin. Bugün oruc tutamadım gece başım çok ağriyordu şimdi biraz biseyler yedim ağır kesici icecem
Amin canım geçmiş olsun.Kızlar günaydın hepinize kandiliniz mübarek olsun Allah hakkımızda hayırlı tüm duaları kabul etsin. Bugün oruc tutamadım gece başım çok ağriyordu şimdi biraz biseyler yedim ağır kesici icecem
Allah kabul etsin canım.Ben Bugün Oruçluyum Kızlar Allah Kabul Ederse İnşaallah :) Yarın Sabah Kilomla Birlikte Burdayım İnşaallah İftarda Çok Kaçırmam
Allah kabul etsin CANIMben de bugün oruçluyum kızlar. Allah kabul etsin inşallah.
1 adet kırmızı elma.
yarım portakal
canım benim de şükür enerjim geri geldi.insallah cnm bnde aynaya geciorum ve daha var diorum eskiden ne guzeldi diorum bu aralar gunes varya biraz enerjim geldi yaz gelio die
aynen cnm alt iyiydi zaten de ustun daha gitmesi lazim
bnde tutmak icin sahura kalktm ama midem deli gbi yaniodu resmen yaniodu dayanamadim
güzel maşallah iyi gidiyorsun. zeytin de az koymuşsun. sanıyorum ben daha fazla yerdim. ama o zaman da kilo verilmiyor işte. kalıyorsun sabit. ay ay . akşama ne yiycen şekerSabah
1 sade türk kahvesi 0 kalori
1 hurma 42 kalori
öğlen
2 ymurta 150 kalori
yarım salatalık 7 kalori
3 siyah zeytin 24 kalori
1 adet domates 15 kalori
1 çay kaşığı çemen 3 kalori
3 kaşık lor 27 kalori
toplam :226 kalori+42 kalori(hurma)= 268 kalori
tesekkur ederm cnm cumartesi gunu kintrol inscanım benim de şükür enerjim geri geldi.
resmini gördüm . baya baya farketti artık senin vucudun. bugün mu kontrolun
ben çorba alırdım .tavuk alırdım . salata varsa salata. tamamdırAkşama annemde yuvalama çorbası irmik helvası tavuk pilav sütlaç off yandım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?