- 30 Ocak 2013
- 29.491
- 43.980
- 798
güzel maşallah iyi gidiyorsun. zeytin de az koymuşsun. sanıyorum ben daha fazla yerdim. ama o zaman da kilo verilmiyor işte. kalıyorsun sabit. ay ay . akşama ne yiycen şeker
Sabah
1 sade türk kahvesi 0 kalori
1 hurma 42 kalori
öğlen
2 ymurta 150 kalori
yarım salatalık 7 kalori
3 siyah zeytin 24 kalori
1 adet domates 15 kalori
1 çay kaşığı çemen 3 kalori
3 kaşık lor 27 kalori
toplam :226 kalori+42 kalori(hurma)= 268 kalori
Akşama annemde yuvalama çorbası irmik helvası tavuk pilav sütlaç off yandım yine
sağol canım nerelerdesin dün yoktunHarika bir menü afiyet olsun bitanem benim
Yaprak sarmasını unutmuşumben çorba alırdım .tavuk alırdım . salata varsa salata. tamamdır
1 fincan doğadan limonlu form çay içtim :)
sağol canım nerelerdesin dün yoktun
Kalorili olanları yemeyi düşünmüyorum yazacaktım :)
Afiyet olsun ben de tarçınlı kahve devam. :*
İş güç eve çok geç saatte geldim yattım direk uyudum. Foruma girecek halim olmadı yorgunluktan 10 saat temiz yatmışım.Sen ne yaptın nasılsın.:)
selam canlarım...eve çıktık iyiye doğru gidiyoruz Allaha çok şükür..Hepinizi çok özledim ama uğraşmaktan gelemiyorum..babam tam iyileşip onlar gidene kadar beni idare edin..diyet hakgetire tabii ama koşuşturmadan kilo da almadım şükür..hepinizi öpüyorum...
Kandiliniz mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun inşallah...
Kalorili olanları yemeyi düşünmüyorum yazacaktım :)
Ahaha bilinçaltı kalorili olanları yicem diyor. Diren sakın yeme.
çok sevindim. acil şifalarselam canlarım...eve çıktık iyiye doğru gidiyoruz Allaha çok şükür..Hepinizi çok özledim ama uğraşmaktan gelemiyorum..babam tam iyileşip onlar gidene kadar beni idare edin..diyet hakgetire tabii ama koşuşturmadan kilo da almadım şükür..hepinizi öpüyorum...
canim hayirli haberlerin bizi cok mutlu etti ins daha da iyiye gdicek bosver diyeti falan zaten baban iyi olsun kaldigimiz yerden guzel guzel devam ederizselam canlarım...eve çıktık iyiye doğru gidiyoruz Allaha çok şükür..Hepinizi çok özledim ama uğraşmaktan gelemiyorum..babam tam iyileşip onlar gidene kadar beni idare edin..diyet hakgetire tabii ama koşuşturmadan kilo da almadım şükür..hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?