Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

güzel maşallah iyi gidiyorsun. zeytin de az koymuşsun. sanıyorum ben daha fazla yerdim. ama o zaman da kilo verilmiyor işte. kalıyorsun sabit. ay ay . akşama ne yiycen şeker

zeytine alerjim var aslında benim canım mümkün olduğunca damağımı tatmin etmek için 2-3 tane yiyorum :) akşam için acı biber salçalı domatesli arpa şehriye çorbası yaptım yanına da salata yapacağım :)

Harika bir menü afiyet olsun bitanem benim

selam canlarım...eve çıktık iyiye doğru gidiyoruz Allaha çok şükür..Hepinizi çok özledim ama uğraşmaktan gelemiyorum..babam tam iyileşip onlar gidene kadar beni idare edin..diyet hakgetire tabii ama koşuşturmadan kilo da almadım şükür..hepinizi öpüyorum...
Kandiliniz mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun inşallah...

Afiyet olsun ben de tarçınlı kahve devam. :*

sanada afiyet olsun canım :)

İş güç eve çok geç saatte geldim yattım direk uyudum. Foruma girecek halim olmadı yorgunluktan 10 saat temiz yatmışım. Sen ne yaptın nasılsın.:)

iyiym bende aklımda kavak yelleri dolanıp duruyorum uyku en iyisi acıkmıyor insan

geçmiş olsun kuzum tekrardan şükür sevindim babanın daha iyi olmasına. hayırlı kandiller

çok sevindim. acil şifalar

canim hayirli haberlerin bizi cok mutlu etti ins daha da iyiye gdicek bosver diyeti falan zaten baban iyi olsun kaldigimiz yerden guzel guzel devam ederiz

Gunaydin kizlar adetim biterse oruc tutacaktim ama bitmedi
Bende bu gece abdest alip sahura kadar yatmayip kaza namazi falan kilmayi planliyorum sonra sahur yapip Allah kabul etsin yarin oruc tutucam. Yarinda tutuluyormus zaten diyanetin sayfasinda aciklama var okuyunca sevindim.
"Diyanet isleri Baskanligi Din İşleri Yüksek Kurulu, kandil günleri oruç tutmak isteyen vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Kurul, "Kandil gecelerinde tutulan nafile oruçların asıl zamanı geceyi takip eden gün olmakla birlikte, daha önceki günle birlikte oruç tutulabilir. Bununla beraber mübarek gecenin ihya edildiği günü de ekleyerek iki veya daha fazla gün oruç tutulabilir." denildi. "

Bugun kahvaltim

1 bardak balli cay, 1 yumurta, 3 zeytin, yarim dilim ev ekmegi, 1 hurma, 2 yesil biber, 1 kayisi, 1 incir toplam 310 kalori. biraz abarttim ama oglen ve aksam yemegim cok hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…