Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dualarınız için sağolun Allah razı olsun şekerler ben namaz kılıp yatmaya gidiyorum muhabbetiniz bol olsun Allah nasip ederse 6-7 saat sonra görüşürüz.
allah kabul etsin

Hayırlı olsun canım güle güle kullan
sagol kuzum

Herkes Öneri sunmuş ama ben şahsen korkuyorum, Haberlerde hep görüyorum kötü sonuçlar ile biten diyetleri gördükçe çekiniyorum. her Bünyenin kendine has Diyet Programı olması gerek.
zaten oyle canim herkes kendi bunyesini taniyip neyin iyi gelip gelmedgine karar vercek

canmm bizde sizinle olmaktan inanki coook mutluyuz

Güle güle kullan bebisim
Sagol bebisim
Güle güle iyi günlerde kullan canım :)
teswkkurler tatlim

Ne kadar eksi çıktın şekerim
Gece sahurda tartılmıştım 52.350 çıktım yani geçen haftayla aynı idi. Sonra 5-6 saat uyudum kalkıp tartıldığımda 400 gr eksi çıktım canım 51.950 çıktım
51.950 yi korumam lazım haftaya kadar. daha fazla vermesemde 400 gr yeterli olacak. bu ayki hedefime ulaşmış olacağım inşallah.

Bende bugun cok mutluyum hediyelerim yeni geldi esim en cok istegim parfumu almos victoria secret bide tv istiodum 4k onu almis evliligin en guzel yonleri:))
Harikaaa hayırlı olsun hediye aldığımda bende çok mutlu oluyorum.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hepimiz harikayız maşallah. Haftaya dönüşümüz muhteşem olacak.

Ay Harikasın cnmm

Ay Harikasın cnmm :) 3ncu olmusum ya ben

Ay Harikasın cnmm

Ay Harikasın cnmm :) 3ncu olmusum ya ben

Canım babası kendinde kalıyor ameliyat oldu onunla ilgileniyor o yüzden gelemicek bir süre çok şükür iyilermiş arada girip yaziyor sağolsun.
bende konuşuyordum canım en son tatile gitmişti 2 günlüğüne önceden ayırdığı için yanmasın diye mecbur gitmişlerdi daha sonra konuşamadım o yüzden çok merak ettim aman iyi olsunda canım

allah kabul etsin canım

Bende bugun cok mutluyum hediyelerim yeni geldi esim en cok istegim parfumu almos victoria secret bide tv istiodum 4k onu almis evliligin en guzel yonleri:))
güle güle kullan canım

tebrik ediyorum kızlar bakalım benimde haftaya belli olur durumum

Canım gelmeye çalış artık bak topigimize yeni arkadaşlarda geldi hoş sohbet güzel oluyor daha bir motive olduk hepimiz uyum içindeyiz

Triplimelek Megi canım ellerine sağlık hepiniz süpersiniz kızlar haftaya da hep beraber veririz inşallah

Ben de gelemedim dün annemler vardı yemekte bugünde kayınvalidemler yemeğe geldi ve de yatılı çok yoruldum anca girebildim hafta sonu gelemeyebilirim

Hepinize iyi tatiller inşallah fazla kaçamak yapmayız topik olarak

Teşekkürler canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…