Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldinnnn

tebrikler. çok güzel kilo vermişsin. 26 kilo

son 10 kiloyu da birlikte veririz inşallah. benim de şuan kilo 62-63, boy 160.

buradaki güzel ortam olmasa motive olup bu kadar kolay kilo veremezdim.
Bende 60 65 olmak istiorum, senin boyun kilon cok guzel Masallah

akşam yemeğim

5 biber 1 kalori
salata 90 kalori
2 yk patlıcan ezmesi 14 kalori
1 kepçe çorba 47 kalori
2 yk sulu köfte 50 kalori

toplam 202 kalori

sabah:42 kalori
öğlen:51
ara öğün:34 kalori
akşam:202 kalori

toplam:329 kalori

Günlük kalorin bence çok az canım normalde alman gereken kalori miktarı kaç sen onun ne kadar altindasin

Günlük kalorin bence çok az canım normalde alman gereken kalori miktarı kaç sen onun ne kadar altindasin
normalde almam gereken 650 falan canım. haftada 1 kg vermek için. yiyorum da ama nedense az kalıyor kalorisi yada ben düşük kalorili besinlerle besleniyorum :)

normalde almam gereken 650 falan canım. haftada 1 kg vermek için. yiyorum da ama nedense az kalıyor kalorisi yada ben düşük kalorili besinlerle besleniyorum :)
Sağlığın için biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim naçizane çünkü vücudunun her besine ihtiyacı var

mesmeser diyetisyenden geldim cnm bu hafta hicbisey yiuememisyim dogru duzgun cok yogundum hatirliosan o yuzden tartida hafif cikmama ragmen yag olarak almisim kilo yeterli beslenmedgim ve protein alamadigim.icin kas eritmisim cok uzuldum 600 gram almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…