Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah 2 yumurta, süzme peynir ve çok az kaymakla ekmek..
Akşama hiç yemek yok ve ne yapsam onu da bilmiyorum..
kabak yemeği yapabilirsin . ya da türlü.
ıspanak olur .
sadece 1 kase yoğurt olur. ya da ben gibi cacık yapabilirsin 1 kase.
evdekilere tabi olmaz bunlar . onlara da başka bi şey yap. evdekilerin yemeklerini tüketmiyorum ben. çorbalar hariç. onların kalorili oluyor yemekleri.

Günaydıınnn

Bugün hiç keyfim yok geçen hafta regl olmuştum e tabi haliyle 1 kilo gitti birden ama reglimden beri hiç kilo veremedim
Çıldırıcam vallahi artık 3 gündür akşamları sadece 1 dilim ananas yiyorum ve onun öncesinde spora gidip en az 1 saat spor yapıyorum düzenli besleniyorum kaç gündür ekmek bile yemedim bırakın kiloyu gram bile veremedim daha

offf çok moralim bozuk neyse

sabah:

08:00

menüyü değiştirdim bugün 1,5 simit ve şekersiz çay

öğlen yemek yok akşam sadece 1 dilim ananas yiyeceğim yine.

detoks suyu hazırladım kendime maydanoz nane ve limonla onu içeceğim 1 litre kadar sonrası normal su

1,5 simit çok değil mi .
yani bilemedim. ananasın kalorisi kaç ki. nasıl vermezsin . arada kaçamak küçük şeylerin oluyordur belki. farketmediğin . akşakmları benim oluyor böyle. kaçamaklarım . aman küçüüçük bi şey deidiğim . ondan sabit kalıyorum

canım aynen devam et. hiç bozma. spor yaptığın için kaslar şişmiştir, ağır çekiyordur. tartıyı boşver. aynada kendine bak. gelişme göreceğine eminim.

A aaadddaaa canım akşamları sen böyle salata falan yiyince eşin ne yiyor
canm esim gec gelio hep ben tek yemek yiyorum o evdeyden de birlikte protein yiyoruz zaten o da baska bisey yemio

Canım yanlış anlama da esin de yemek istemiyor mu mesela ben iki gün diyet yemek yapsam cocuklarda esimde bizim suçumuz ne yemek istiyoruz diye isyan ederler
canmcim noe yanlis anlim ben esimi hicbiseyden mahrum birakmiorum aslinda esim de oyle sebze kurular baklagiller makarne pilav hic yemez tek sevdgi pastalar onu biraz kistim yapmayi

@EceZ in sorunu dengeli beslenmemek bence bir gün saldırıyor herşeye sonra ertesi gün de açlık orucu tutuyor ayarı tutturmayı öğrenmeli diye düşünüyorum
bnde aynen oyleydim bi zamanlar 55 kiloydum ama 3 gun diyet bir gunde sabahtan aksa kadar yiuodum korumak icin

Bende reglin ikinci günü 68.9 çıkmıştım bugün 69.5 arada farka aldandim yine de vermişim ama benim için az da olsa vermek onemli

canmcim noe yanlis anlim ben esimi hicbiseyden mahrum birakmiorum aslinda esim de oyle sebze kurular baklagiller makarne pilav hic yemez tek sevdgi pastalar onu biraz kistim yapmayi
O zaman esin yemeğe çok düşkün değil benim eşim bir gün ağzını açıp su yemeği yap demez aslında ben onu simarttim şimdi de çocuklarla bir olunca mecburen hergün farklı bir yemek tatlısı kurabiyesi mecbur yapiyorum

Günaydın kızlar

Kahvaltım
Omlet 122 kalori
Az şekerli çay 2 bardak 16 kalori
1 dilim normal ekmek 74 kalori

canım aynen devam et. hiç bozma. spor yaptığın için kaslar şişmiştir, ağır çekiyordur. tartıyı boşver. aynada kendine bak. gelişme göreceğine eminim.
aynen bak bi col dogru bmde tartida agir cikiorum ama proteinle beslendgim icin boyle

bende benimkini tatli yonunden cok simartmistim ama artik simartmayi dusunmuorum cnm:)

Bugün ne yiyeceksin oglene benim kurufasulye pilav var onu yiyecem ki aksama pilav ekmek bişey yemiyeyim bide acı bir salata
cok guzelmis bnde bugun yogurt ve hurma yicem aksam esim evde protein yicem salatayla hani kilos tava die bisey varya esim ondan hazirlicak

Merhaba kızlar klasik kahvaltı yaptım bugün yine annemler dedemi hastaneye götürdü ben de onlara kahvaltı hazırladım patates kızarttım patatesin kalorisini düşününce bir iki lokma ucundan aldım o kadar tuttum kendimi 300 kalori aldım

Dedene gecmis olsun cnm iyi yapmissin yemeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…