sen pirinç patlağı ve portakal diyince direkt pikoooo dedim...
ve az önce kantine uğradım. çocuklara aburcubur aldım .bi tanesine dayanamadım yedim .
kalorisi 107 imiş . nette öyle yazıyor .
pirinç patlağı var içinde. portakal aromalı
kabak yemeği yapabilirsin . ya da türlü.Sabah 2 yumurta, süzme peynir ve çok az kaymakla ekmek..
Akşama hiç yemek yok ve ne yapsam onu da bilmiyorum..
sen de mi seversin . yıllardır yememiştim. hiç karşılaşmamıştım . bugün kantinde gördümsen pirinç patlağı ve portakal diyince direkt pikoooo dedim
1,5 simit çok değil mi .Günaydıınnn
Bugün hiç keyfim yok geçen hafta regl olmuştum e tabi haliyle 1 kilo gitti birden ama reglimden beri hiç kilo veremedim
Çıldırıcam vallahi artık 3 gündür akşamları sadece 1 dilim ananas yiyorum ve onun öncesinde spora gidip en az 1 saat spor yapıyorum düzenli besleniyorum kaç gündür ekmek bile yemedim bırakın kiloyu gram bile veremedim daha
offf çok moralim bozuk neyse
sabah:
08:00
menüyü değiştirdim bugün 1,5 simit ve şekersiz çay
öğlen yemek yok akşam sadece 1 dilim ananas yiyeceğim yine.
detoks suyu hazırladım kendime maydanoz nane ve limonla onu içeceğim 1 litre kadar sonrası normal su
piko .. masum çikolata ..sen de mi seversin . yıllardır yememiştim. hiç karşılaşmamıştım . bugün kantinde gördüm
canım aynen devam et. hiç bozma. spor yaptığın için kaslar şişmiştir, ağır çekiyordur. tartıyı boşver. aynada kendine bak. gelişme göreceğine eminim.Günaydıınnn
Bugün hiç keyfim yok geçen hafta regl olmuştum e tabi haliyle 1 kilo gitti birden ama reglimden beri hiç kilo veremedim
Çıldırıcam vallahi artık 3 gündür akşamları sadece 1 dilim ananas yiyorum ve onun öncesinde spora gidip en az 1 saat spor yapıyorum düzenli besleniyorum kaç gündür ekmek bile yemedim bırakın kiloyu gram bile veremedim daha
sabah:
detoks suyu hazırladım kendime maydanoz nane ve limonla onu içeceğim 1 litre kadar sonrası normal su
canm esim gec gelio hep ben tek yemek yiyorum o evdeyden de birlikte protein yiyoruz zaten o da baska bisey yemio
canmcim noe yanlis anlim ben esimi hicbiseyden mahrum birakmiorum aslinda esim de oyle sebze kurular baklagiller makarne pilav hic yemez tek sevdgi pastalar onu biraz kistim yapmayiCanım yanlış anlama da esin de yemek istemiyor mu mesela ben iki gün diyet yemek yapsam cocuklarda esimde bizim suçumuz ne yemek istiyoruz diye isyan ederler
bnde aynen oyleydim bi zamanlar 55 kiloydum ama 3 gun diyet bir gunde sabahtan aksa kadar yiuodum korumak icin@EceZ in sorunu dengeli beslenmemek bence bir gün saldırıyor herşeye sonra ertesi gün de açlık orucu tutuyor ayarı tutturmayı öğrenmeli diye düşünüyorum
Bende reglin ikinci günü 68.9 çıkmıştım bugün 69.5 arada farka aldandim yine de vermişim ama benim için az da olsa vermek onemliGünaydıınnn
sabah:
O zaman esin yemeğe çok düşkün değil benim eşim bir gün ağzını açıp su yemeği yap demez aslında ben onu simarttim şimdi de çocuklarla bir olunca mecburen hergün farklı bir yemek tatlısı kurabiyesi mecbur yapiyorumcanmcim noe yanlis anlim ben esimi hicbiseyden mahrum birakmiorum aslinda esim de oyle sebze kurular baklagiller makarne pilav hic yemez tek sevdgi pastalar onu biraz kistim yapmayi
Bugün ne yiyeceksin oglene benim kurufasulye pilav var onu yiyecem ki aksama pilav ekmek bişey yemiyeyim bide acı bir salataKizlar sabah kahvaltim ayni dun yazmadim ama fazladan hurma ve kayisi atistismistim
aynen bak bi col dogru bmde tartida agir cikiorum ama proteinle beslendgim icin boylecanım aynen devam et. hiç bozma. spor yaptığın için kaslar şişmiştir, ağır çekiyordur. tartıyı boşver. aynada kendine bak. gelişme göreceğine eminim.
bende benimkini tatli yonunden cok simartmistim ama artik simartmayi dusunmuorum cnm:)O zaman esin yemeğe çok düşkün değil benim eşim bir gün ağzını açıp su yemeği yap demez aslında ben onu simarttim şimdi de çocuklarla bir olunca mecburen hergün farklı bir yemek tatlısı kurabiyesi mecbur yapiyorum
cok guzelmis bnde bugun yogurt ve hurma yicem aksam esim evde protein yicem salatayla hani kilos tava die bisey varya esim ondan hazirlicakBugün ne yiyeceksin oglene benim kurufasulye pilav var onu yiyecem ki aksama pilav ekmek bişey yemiyeyim bide acı bir salata
Dedene gecmis olsun cnm iyi yapmissin yemeyerekMerhaba kızlar klasik kahvaltı yaptım bugün yine annemler dedemi hastaneye götürdü ben de onlara kahvaltı hazırladım patates kızarttım patatesin kalorisini düşününce bir iki lokma ucundan aldım o kadar tuttum kendimi 300 kalori aldım
Sağolasın canım artık bende takıntı olmaya başladı bu kalori meselesi kalorisini düşününce iştahım kaçıyor paket ürün tatlı falan yiyemez oldum bu gidişle anoreksiya olmazsam iyi :))Dedene gecmis olsun cnm iyi yapmissin yemeyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?