Birlikte veririz üzülme2 kilo aldım canım ama geçici kilo hızlı atarım. yine kalori sayma yapıcam ideale düşene kadar yarın sabah başlıyorum sizinle birlikte. :) Hoşbuldummm :*
Canım yanlış anlama da esin de yemek istemiyor mu mesela ben iki gün diyet yemek yapsam cocuklarda esimde bizim suçumuz ne yemek istiyoruz diye isyan ederlerhaklisin cnm bi arada peynirli salataya takmostim benim sorunum bu yemek cesitlendiremiorum ne kolayima geliosa surekli o ama yarin degistircem ins hic normal yemek yiuemiorum ben mesela soz pilav kuru turlu falan yiyosunuz ama benim yapmak aklima gelmio hic cok kotu
Hoşgeldin canım özledik valla tekrar yeni yaşın hayırlı olsun. Bol bol yedin kilo durumun nasıl aldin mi hiçKolay gelsin fıstıklarım nasılsınız.
Doğum günü sonrası sapıtma evresi bol bol yeme sonrasında yeniden aranıza katılmaktan şeref duyuyorum.
Yarın sabah itibari ile sağlıklı zayıflamaya devam. Nesfit bar ve çikolata türü hiçbir şey görmek istemiyorum tamamen sağlıklı şeylerle devam edeceğim bıktım çünkü bu hafta çikolata yemekten.
Giremediğim için kusura bakmayın artık çok daha aktif olacağım maraton başlasın!!111birbir
Çığ kofteyi kaçamak sayma canım zaten ekmegide yememissin seninki ne kursuydu canım hayırlı olsun bitmişTeşekkürler kızlar yaş 36 oldu :)
Dün akşam çiğ köfte yedim ve ben genelde saat 18 den sonra hafif yerim ilk defa bu saatlerde ağır kaçtı pidesini yemedim bol marul, maydanoz ve limon tükettim yanında ama acılı olduğu için dokundu bana. Tabii midem de alışık değildi bu kadar yemeğe.. bu hafta herhalde artı yi görürÜm... ilk defa bir dikiş tutturamadım.
Olumlu taraf kurs bitti şimdi en azından spora vakit ayırabilirim.
çok hızlı kilo almışsın . nasıl başardın canım benim .l2 kilo aldım canım ama geçici kilo hızlı atarım. yine kalori sayma yapıcam ideale düşene kadar yarın sabah başlıyorum sizinle birlikte. :) Hoşbuldummm :*
çiğ köfteyi cıs olarak düşünme bence de.Teşekkürler kızlar yaş 36 oldu :)
Dün akşam çiğ köfte yedim ve ben genelde saat 18 den sonra hafif yerim ilk defa bu saatlerde ağır kaçtı pidesini yemedim bol marul, maydanoz ve limon tükettim yanında ama acılı olduğu için dokundu bana. Tabii midem de alışık değildi bu kadar yemeğe.. bu hafta herhalde artı yi görürÜm... ilk defa bir dikiş tutturamadım.
Olumlu taraf kurs bitti şimdi en azından spora vakit ayırabilirim.
siz oy vermeye başladınız mı canım .Selam kızlar bu sabah oy vermek için Miamiye gittim geldim. Orda bir Türk arkadaşta kahvaltı yaptık önce sonrada yolda bişeyler yedim spor yaptım ama çok kalori aldım bugün toplam 1200 kalori
Şimdi uyku zamanı yarın görüşmek üzere
yani evet haklı olabilirsin.EceZ in sorunu dengeli beslenmemek bence bir gün saldırıyor herşeye sonra ertesi gün de açlık orucu tutuyor ayarı tutturmayı öğrenmeli diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?