Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar bu sabah oy vermek için Miamiye gittim geldim. Orda bir Türk arkadaşta kahvaltı yaptık önce sonrada yolda bişeyler yedim spor yaptım ama çok kalori aldım bugün toplam 1200 kalori
Şimdi uyku zamanı yarın görüşmek üzere

Canım yanlış anlama da esin de yemek istemiyor mu mesela ben iki gün diyet yemek yapsam cocuklarda esimde bizim suçumuz ne yemek istiyoruz diye isyan ederler

Hoşgeldin canım özledik valla tekrar yeni yaşın hayırlı olsun. Bol bol yedin kilo durumun nasıl aldin mi hiç

Selam kızlar dün pek gelemedim eltim le takıldım dün dişçiye gitti sonra alışveriş yaptık daha doğrusu o yaptı sonra çoluk cocuk hep beraber yemeğe gittik bir adana kebap yedim bir dilim ekmek ve bol salata sonra şekersiz cay geç geldik eşim evde kaldı benim için farklı bir gün oldu.
yazarhanim35 canım çok iyi görünüyorsun

Teşekkürler kızlar yaş 36 oldu :)
Dün akşam çiğ köfte yedim ve ben genelde saat 18 den sonra hafif yerim ilk defa bu saatlerde ağır kaçtı pidesini yemedim bol marul, maydanoz ve limon tükettim yanında ama acılı olduğu için dokundu bana. Tabii midem de alışık değildi bu kadar yemeğe.. bu hafta herhalde artı yi görürÜm... ilk defa bir dikiş tutturamadım.
Olumlu taraf kurs bitti şimdi en azından spora vakit ayırabilirim.

Çığ kofteyi kaçamak sayma canım zaten ekmegide yememissin seninki ne kursuydu canım hayırlı olsun bitmiş

2 kilo aldım canım ama geçici kilo hızlı atarım. yine kalori sayma yapıcam ideale düşene kadar yarın sabah başlıyorum sizinle birlikte. :) Hoşbuldummm :*
çok hızlı kilo almışsın . nasıl başardın canım benim .l

çiğ köfteyi cıs olarak düşünme bence de.

akşam eve gittim b ıspanak kavrulmuştu.
abla sağ olsun kavurmuş . bırakmış ben doğrayıp yıkamıştım ıspanakları.
canım istemedi nedense
1 kase cacık yaptım yedim . içine 1 diş sarımsak . 1 salatalık koydum .
buraya kadar sorun yok .
milföy pizza yaptım akşam . çocuklara atıştırmalık olsun diye.
fakat 1 adet milföy yedim. belki bi taneden az fazla.
çünkü milföyleri 4 e böldüm . lokmalık yapmıştım. hesaplamayamadım.
işte işin ucu kaçtı akşam.
karın spuat yaptım 25 dk.
kaç kalori yaktım bilmiyorum
en azından aldığım milföyü yaktım diye ümit ediyorum.
sabah lor ile 2 yumurta yaptım. taze lor bulduk burda. balıkesir taraflarında oluyordu . buralarda ilk kez bulduk. ondan kullandım.

öğlen için . dünkü kavrulmuş ıspanağa sabah 2 yumurta kırdım. öğlen yemeği olarak onu getirdim.

ve az önce kantine uğradım. çocuklara aburcubur aldım .bi tanesine dayanamadım yedim .

kalorisi 107 imiş . nette öyle yazıyor .
pirinç patlağı var içinde. portakal aromalı

siz oy vermeye başladınız mı canım .
Türkeye deki referandum için mi veriyorsunuz yoksa.

takip ettiğim bi vlog sahibi de senin gibi oy kullanacağını söylemişti çünkü. o da california da oturuyor

keşke iş yerinde de spor imkanı olsa.
böyle çikolatayı da yedim . şimdi yerimde duramıyorum . hareket etmek istiyorum. öğlen arası yaparım diye düşünüyorum . kapımı kilitleyip ama . o zamana kadar da baya sabır etmek lazım.

EceZ in sorunu dengeli beslenmemek bence bir gün saldırıyor herşeye sonra ertesi gün de açlık orucu tutuyor ayarı tutturmayı öğrenmeli diye düşünüyorum
yani evet haklı olabilirsin.
hani ben de saldırırım bazen . ama 2 kilo alabilmesine şaşırdım.
benim beslenme alışkanlığım beni 52 kiloda sabitler.
ramazan sonunda 48 olurum. beslenme düzenninden.
ama ramazan bittiği an itibariyle hemen 52 ye geri dönerim.
daha azı ile beslenemem . benim beslenme alışkanlığım da bu kiloda sabitliyor beni.
ece de benim ile aynı boyda. ve 50 kilo ideali diye uğraşıyor ama . sanıyorum onun ideal kilosu 52 . zorlamasa kendini keşke ,

oğluma dün rubi küp spariş ettik . amerikadan gelecek.
5 adet küp.
buradan almıştık ona . bi kırtasiyeden.
6 yüzünü de yapınca yenilerini istedi. biz de kırmadık aldık . ama 30 tl sadece kargo ücreti.
o yüzden bi daha almam bi şey sanıyorum yurt dışından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…