Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ramazanı bende çok seviyorum heyecanlanıyorum ama ben kilo alıyorum malesef iftarda kendimi tutamıyorum nasıl beceriyorsun seyla resmen açlıktan gözüm dönüyo birde evdekilere herşeyi hazırlıyorsun zaten oruçsun çok kokuyor beee yemesen olmuyo eşimde bidesiz yapamaz zorlanıyorum açıkcası

bravo iyi açmışsın kuaförlerden bende tiksindim hep kendi istedillerini yapıyorlar bende kendim boyuyorum istediğim gibi oluyor

ancak kestirmeye gidiyorum kuaföre cnm birde kaş bıyık aldırmaya. kendi kafalarına göre davranmaları kötü oluyor. ayy bende pideye bayılıyorum. hele birde yumurta ise sıcacıkken arasına peynir tereyağ yanında da çay

slm arkadaşlar
diş ağrısı çekiyorum çok fenayım
sabah=nesfit yedim sütle
öğlen= mantar sote +1 avuç makrna+2 tavuk parçası+ayran
bunları yiyecektim lakin yerken ağrıyan dişşimmi unutmuşum oraya gidince bütün yemek rezil oldu
zor zer makarnayı yedim ayranı içtim diğerleri kaldı
akşama ne yrim bilmiyorum yada yiyemem:)
hazır fincanda çorba var zorlanırsa onu içerim
evin altında dişçi polikliniği var ama ben korkumdan gidemiyorum canıma tak derse gidicem daha önceki dişçime alışığım ama o da çok uzak gitmek mesele

off geçmiş olsun. cesaretini topla git bir an önceee

bugün markete gittim ayran yapıcı aldım sürahim vardı ama çok yapmak gerekiyo bu aldığım tek kişilik yap iç çok sevindim yaaaa çok kullanışlı dişimde ağrıyor ya sıkıştıkça ayran içerim bu arada market uzaktı baya bi yürüdüm
yarında yürücem bi ayakkabı aldım yazlık topuğunu çok az kestiricem kalın topuk rahat bi ayakkabı babet , spor her kıyafetle giyilmiyor inşallah güzel yapar yarın öğleden sonra alıcam

canm git bi gorun disciye bide sivi seyler tuketmen cok iyi corba ayran gibi ki zatem oyle yapiosun

Öğlen yemek yemeyecektim ama arkadaşlar yemek yemeye zorladılar o yüzden ne yazıkki yemek yedim..

12:30

somon ızgara yanında sadece salata

2 tanecik ekler yedim bide

zaten binamızın altında canım offff çok korkuyomhalbuki ağrı çekmek daha zor dün gece tuttu ağrı saat 2de ayaklandım uykum kaçtı
ah bilirim o ağrıyı. emin ol dişçiye gidip geldikten sonra "neden daha önce gitmemişim" diyeceksin.

bugün yada yarın sabah mutlaka git nolur canım. haftasonuna kalırsan çok ağrı çekersin. şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…