sorma canım. ben de yarın sabah tartılacağımı farkedince hemen bitki çayı yaptım.yarın tartı günü canım bugünü atlatayım yarın bakarım :)
ramazanı bende çok seviyorum heyecanlanıyorum ama ben kilo alıyorum malesef iftarda kendimi tutamıyorum nasıl beceriyorsun seyla resmen açlıktan gözüm dönüyo birde evdekilere herşeyi hazırlıyorsun zaten oruçsun çok kokuyor beee yemesen olmuyo eşimde bidesiz yapamaz zorlanıyorum açıkcasıKizlar eskiden oruc tuttugumda kilo aliyordum. halbuki son zamanlarda vermeye basladim. megerse iftarda cok agir seyler yedigim icin kilo aliyormusum onu anladim. bundan sonra iftarlarim hep hafif olacak.
Ramazan bir an once gelsin istiyorum simdi. hem ibadetimi yapicam hem de kilo vericem cifte kazanc olacak super heyecanliyim! belkide istedigim kilonun altina bile duserim sonrasindada ver elini Turkiye gelsin kebablar lahmacunlar kokorecler! korkmadan bol bol yemek istiyorum ordayken.
bravo iyi açmışsın kuaförlerden bende tiksindim hep kendi istedillerini yapıyorlar bende kendim boyuyorum istediğim gibi oluyoröğlen 1 bardak ayran içtim akşam da 1 yada 2 bardak içerim.
benim kestane idi saç rengim 1.5 senede rengini aça aça platine döndüm. bal köpüğünden başladım kumral küllü kumral derken şuan platinim :) kuaföre gitsem kuaför oryal sürmeden açmaz rengni. birde ilk boyattğm zaman kuaför bayan sanırım benm boyam yerine başka boya kullandı kendisinden olanı. ondan beri hiç kuaförde boyatmadım sinir oldum
sorma canım. ben de yarın sabah tartılacağımı farkedince hemen bitki çayı yaptım.
ancak kestirmeye gidiyorum kuaföre cnm birde kaş bıyık aldırmaya. kendi kafalarına göre davranmaları kötü oluyor. ayy bende pideye bayılıyorum. hele birde yumurta ise sıcacıkken arasına peynir tereyağ yanında da çayramazanı bende çok seviyorum heyecanlanıyorum ama ben kilo alıyorum malesef iftarda kendimi tutamıyorum nasıl beceriyorsun seyla resmen açlıktan gözüm dönüyo birde evdekilere herşeyi hazırlıyorsun zaten oruçsun çok kokuyor beee yemesen olmuyo eşimde bidesiz yapamaz zorlanıyorum açıkcası
bravo iyi açmışsın kuaförlerden bende tiksindim hep kendi istedillerini yapıyorlar bende kendim boyuyorum istediğim gibi oluyor
ayyy nasıl başarıyorsunuz bide ben başarsamfiliztoprak bende ramazanda kilo verenlerdenim pek bisey yiyemem genelde
off geçmiş olsun. cesaretini topla git bir an önceeeslm arkadaşlar
diş ağrısı çekiyorum çok fenayım
sabah=nesfit yedim sütle
öğlen= mantar sote +1 avuç makrna+2 tavuk parçası+ayran
bunları yiyecektim lakin yerken ağrıyan dişşimmi unutmuşum oraya gidince bütün yemek rezil oldu
zor zer makarnayı yedim ayranı içtim diğerleri kaldı
akşama ne yrim bilmiyorum yada yiyemem:)
hazır fincanda çorba var zorlanırsa onu içerim
evin altında dişçi polikliniği var ama ben korkumdan gidemiyorum canıma tak derse gidicem daha önceki dişçime alışığım ama o da çok uzak gitmek mesele
zaten binamızın altında canım offff çok korkuyomoff geçmiş olsun. cesaretini topla git bir an önceee
canm git bi gorun disciye bide sivi seyler tuketmen cok iyi corba ayran gibi ki zatem oyle yapiosunslm arkadaşlar
diş ağrısı çekiyorum çok fenayım
sabah=nesfit yedim sütle
öğlen= mantar sote +1 avuç makrna+2 tavuk parçası+ayran
bunları yiyecektim lakin yerken ağrıyan dişşimmi unutmuşum oraya gidince bütün yemek rezil oldu
zor zer makarnayı yedim ayranı içtim diğerleri kaldı
akşama ne yrim bilmiyorum yada yiyemem:)
hazır fincanda çorba var zorlanırsa onu içerim
evin altında dişçi polikliniği var ama ben korkumdan gidemiyorum canıma tak derse gidicem daha önceki dişçime alışığım ama o da çok uzak gitmek mesele
Canım yaa bende senin gibiyim resmen moralim bozuk...
ah bilirim o ağrıyı. emin ol dişçiye gidip geldikten sonra "neden daha önce gitmemişim" diyeceksin.zaten binamızın altında canım offff çok korkuyomhalbuki ağrı çekmek daha zor dün gece tuttu ağrı saat 2de ayaklandım uykum kaçtı
ton balığı ile ne yapabilirsin . aslında en güzel pizza ya da makarnada güzel. ama tabi olmaz onlar . ben salatama katmıştım.ton balığı ile ne yapsam acaba akşama fikri olan var mı kızlar
dünde salataya koydum sanırım yine öyle yapayımton balığı ile ne yapabilirsin . aslında en güzel pizza ya da makarnada güzel. ama tabi olmaz onlar . ben salatama katmıştım.
marul salatasına yakışıyor ton balığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?