iş çıkışı yürüdüğüm için bu şekilde canım. işten bu saatlerde çıkıyorum, eve gidip tekrar çıksam saat çok geç oluyor. direkt eve gitsem bile en erken 19:30'da yiyebiliyorum.sana da afiyet olsun canım. ama önce eve gidip yemek yiyip ardından yürüyüş yapman daha iyi değil mi 7 den sonra yenilen yenekler kilo yapıyor
Çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versinSafra taşından ameliyat olcak canım taş büyükmüş kuramadılar kanala düşmüş karaciğerde de kist var riskli bir ameliyat kaç zamandır sıra gelmesini beklediler şimdi de tetkikleri yenileniyor yakında olcak inşallah
Sağol canımÇok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin
canm uzulme olir ole arada gercekten cocuklar arasinda gerekn uyarilar yapilir onlar da dikkat ederlerFİLİZ cim çok geçmiş olsun . diş ağrısına dayanmak mümkün değil .
benim de canım sıkıldı istah falan gitti
büyük oğlan bi sistem var . milli eğitime bağlı. öğretmenler oradan test vs yolluyor çocuklara.
yorum kısmına arkadaşı ile kötü mesajlaşmaları olmuş.
bunu müdür farketmiş . ki önce öğretmenler farektmiş olmalı.
bu sebeple eşim okula gitti. diğer veli de gitmiş .
çocuklar müdürün odasına çağırlmış ve zır zır ağlamış ikisi de.
korkmuşlar .
disiplin cezası verecez demiş müdür.
iştah falan gitti.
yani çocukların bi şeyden haberi yok . internet kullanmayı bilmiyorlar . o nedenle kullanmaz oğlum .
ders çalışma sitesinde de bunu yaptılar ya . hakikaten pes artık .
sinirlerim zıpladı.
iştah gitti.
öğlen ispanaklı 2 yumurtalı omleti yedim.
başka da bi şey yemedim. ara öğün vs de canım istemedi.
ben susuz asla yasayamam en buyuk avantajim surekli su icmemöyle yap canım .
su hiç içmiyorum yine. bıraktım . günde 1 bardak bile içmiyorum .
peynirlo salata bi ara her oglen ona takmistim cok az olmus canim kalorilerinAkşam yemeğin 1 porsiyon sütlü kabak çorbası
70 kalori
Peynirli salata az yedim 40 kalori
Bugün canım bişey istemediği için az yemiş oldum toplam 410 kalori aldım ilk defa bu kadar az aldım yatmadan da süt içsem 530 la kapatırız napalım istemsiz bugün böyle oldu
Canım istemsiz oldu canım yemek yemek istemedi enteresan bir şekilde yorgundum ondan sanırımcanm uzulme olir ole arada gercekten cocuklar arasinda gerekn uyarilar yapilir onlar da dikkat ederler
ben susuz asla yasayamam en buyuk avantajim surekli su icmem
peynirlo salata bi ara her oglen ona takmistim cok az olmus canim kalorilerin
sağol canım son çare görünücemcanm git bi gorun disciye bide sivi seyler tuketmen cok iyi corba ayran gibi ki zatem oyle yapiosun
sağol canımfiliztoprak geçmiş olsun canım
sağol canım gitmeye çalışıcam ağrımayınca vaz geçiyom ağrıyınca zıplatıyo vallaah bilirim o ağrıyı. emin ol dişçiye gidip geldikten sonra "neden daha önce gitmemişim" diyeceksin.
bugün yada yarın sabah mutlaka git nolur canım. haftasonuna kalırsan çok ağrı çekersin.şimdiden geçmiş olsun diyorum.
ayyy canım ortalık karışmış üzülme halledilir sen canını sıkmaFİLİZ cim çok geçmiş olsun . diş ağrısına dayanmak mümkün değil .
benim de canım sıkıldı istah falan gitti
büyük oğlan bi sistem var . milli eğitime bağlı. öğretmenler oradan test vs yolluyor çocuklara.
yorum kısmına arkadaşı ile kötü mesajlaşmaları olmuş.
bunu müdür farketmiş . ki önce öğretmenler farektmiş olmalı.
bu sebeple eşim okula gitti. diğer veli de gitmiş .
çocuklar müdürün odasına çağırlmış ve zır zır ağlamış ikisi de.
korkmuşlar .
disiplin cezası verecez demiş müdür.
iştah falan gitti.
yani çocukların bi şeyden haberi yok . internet kullanmayı bilmiyorlar . o nedenle kullanmaz oğlum .
ders çalışma sitesinde de bunu yaptılar ya . hakikaten pes artık .
sinirlerim zıpladı.
iştah gitti.
öğlen ispanaklı 2 yumurtalı omleti yedim.
başka da bi şey yemedim. ara öğün vs de canım istemedi.
birazdan koyucam canım resmi basit bişey ama güzel yapıyo çok katıysa biraz kaşıkla eziyorum su ekliyorum aparatıyla yapıyorumCanim zaten ekmek yememisssin cig koftenin kalorisi cok yuksek degil ve metabolizmayi guzel calistiriyor iyi yapmissin afiyet bal olsun kilo olmasin.
1 Nisan 9 Nisan arasi veriliyor canim ben bi arkadasla sozlesip dun gidip verdim. sonrada beraber alisveris yaptik eglendik iyi oldu ama Miami'yi sevmiyorum mecbur kalmadan asla gitmem esim orda dogup buyumus oda hic sevmiyor cok kirli bir yer her yer cer cop icinde cok bakimsiz. park yeri trafik, caddeler ve sokaklar falan cok sorunlu. bide arabayi park ettigim yere geri donunce asansor calismiyodu merdiveni bulamadim ordakiler sordum hicbiri ingilizce bilmiyodu bende ispanyolca bilmiyorum sinir oldum. oy vermem 2 dk surdu park etmem vs yarim saat.
bence cok ucuz o kargo ucreti biz burda sehirden sehire bile daha cok oduyoruz. kargo cok pahali Amerikada malesef.
Simit ve ananas kilo aldiran yiyecekler az yiyorsun ama cok kalori aliyorsun. bence ananas yerine elma yesen daha iyi olur.
Patates az ye ve burgerin yarisini ye hevesini al. yazik sana :)
Tatli sevmiyorum ve iftari corbayla aciyorum cok fazla corba yiyip doyruyorum kendimi diger yemeklerden azar azar yiyorum. sahurdada mutlaka 2 yumurta ve bol su. izgara balik ve tavuk cok guzel secenekler hem besleyici hem hafif kirmizi et nerdeyse hic yemiyorum.
Canim ben ayrani cok seviyorum ama yapmaya useniyorum o ayran yapici seyin resmini koyarmisin?
ince yufkayla bol yesillik yesil sogan ve maydanozla acili durum yap. yummmmmm
bende senin gibiydim telime WATER TIME diye bir uygulama yukledim bana hatirlatiyor surekli iciyorum simdi.
Cok sekermis bu yaz geldigimde ben de alayim mutlaka. dedigin gibi basit ama pratik.
Afiyet olsun canım bakalım yarin listeyi kim yapacakSütümü içtim yatıyorum ben herkese iyi geceler yarın tartıda bol bol eksileri görmek dileğiyle...
Benden çok yaşayacaksın:) şimdi ben diyecektim bir gönüllü bulunur sanırımAfiyet olsun canım bakalım yarin listeyi kim yapacak
Iyi geceler canım. InşallahSütümü içtim yatıyorum ben herkese iyi geceler yarın tartıda bol bol eksileri görmek dileğiyle...
Sen yaptın zezecim de yaptı bende geçen hafta yaptım bir gönüllü çıkar bizim kızlardan. Yarın misafirim olacak olmasa ben yapardım yine beni affedin canlarAfiyet olsun canım bakalım yarin listeyi kim yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?