Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sana da afiyet olsun canım. ama önce eve gidip yemek yiyip ardından yürüyüş yapman daha iyi değil mi 7 den sonra yenilen yenekler kilo yapıyor
iş çıkışı yürüdüğüm için bu şekilde canım. işten bu saatlerde çıkıyorum, eve gidip tekrar çıksam saat çok geç oluyor. direkt eve gitsem bile en erken 19:30'da yiyebiliyorum.

Çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin

Akşam yemeğin 1 porsiyon sütlü kabak çorbası
70 kalori
Peynirli salata az yedim 40 kalori

Bugün canım bişey istemediği için az yemiş oldum toplam 410 kalori aldım ilk defa bu kadar az aldım yatmadan da süt içsem 530 la kapatırız napalım istemsiz bugün böyle oldu

canm uzulme olir ole arada gercekten cocuklar arasinda gerekn uyarilar yapilir onlar da dikkat ederler

öyle yap canım .
su hiç içmiyorum yine. bıraktım . günde 1 bardak bile içmiyorum .
ben susuz asla yasayamam en buyuk avantajim surekli su icmem

peynirlo salata bi ara her oglen ona takmistim cok az olmus canim kalorilerin

canm uzulme olir ole arada gercekten cocuklar arasinda gerekn uyarilar yapilir onlar da dikkat ederler

ben susuz asla yasayamam en buyuk avantajim surekli su icmem

peynirlo salata bi ara her oglen ona takmistim cok az olmus canim kalorilerin
Canım istemsiz oldu canım yemek yemek istemedi enteresan bir şekilde yorgundum ondan sanırım

canm git bi gorun disciye bide sivi seyler tuketmen cok iyi corba ayran gibi ki zatem oyle yapiosun
sağol canım son çare görünücem

sağol canım

sağol canım gitmeye çalışıcam ağrımayınca vaz geçiyom ağrıyınca zıplatıyo valla

ayyy canım ortalık karışmış üzülme halledilir sen canını sıkma

birazdan koyucam canım resmi basit bişey ama güzel yapıyo çok katıysa biraz kaşıkla eziyorum su ekliyorum aparatıyla yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…