öyle yap canım .dünde salataya koydum sanırım yine öyle yapayım
normalde diyet için değil sağlık için içmen lazım cnm. 3.5 bardak alıyor benim karaf 3. şişedeyimöyle yap canım .
su hiç içmiyorum yine. bıraktım . günde 1 bardak bile içmiyorum .
zaten diyet için olsa 2-3 litre içerim. ben 2 bardağa razıyım da . hiç aklıma da gelmiyor . canım da çekmiyornormalde diyet için değil sağlık için içmen lazım cnm. 3.5 bardak alıyor benim karaf 3. şişedeyim
Bekar ve cocuksuzlar hamilelik emzirme dönemi olacak önünüzde kendinizi böyle sartlandirmayinaynen ole canim zorluklari var taabi ama su kilolardan kirtulmak ve sosuza kadar almamak icin:)
Canım senin oğlan kaç yaşındaFİLİZ cim çok geçmiş olsun . diş ağrısına dayanmak mümkün değil .
benim de canım sıkıldı istah falan gitti
büyük oğlan bi sistem var . milli eğitime bağlı. öğretmenler oradan test vs yolluyor çocuklara.
yorum kısmına arkadaşı ile kötü mesajlaşmaları olmuş.
bunu müdür farketmiş . ki önce öğretmenler farektmiş olmalı.
bu sebeple eşim okula gitti. diğer veli de gitmiş .
çocuklar müdürün odasına çağırlmış ve zır zır ağlamış ikisi de.
korkmuşlar .
disiplin cezası verecez demiş müdür.
iştah falan gitti.
yani çocukların bi şeyden haberi yok . internet kullanmayı bilmiyorlar . o nedenle kullanmaz oğlum .
ders çalışma sitesinde de bunu yaptılar ya . hakikaten pes artık .
sinirlerim zıpladı.
iştah gitti.
öğlen ispanaklı 2 yumurtalı omleti yedim.
başka da bi şey yemedim. ara öğün vs de canım istemedi.
@demirleke üzülme canım. korksunlar diye, disipline vericem diyordur müdür. tabi gönül isterdi ki hiç yaşanmasaydıFİLİZ cim çok geçmiş olsun . diş ağrısına dayanmak mümkün değil .
benim de canım sıkıldı istah falan gitti
büyük oğlan bi sistem var . milli eğitime bağlı. öğretmenler oradan test vs yolluyor çocuklara.
yorum kısmına arkadaşı ile kötü mesajlaşmaları olmuş.
bunu müdür farketmiş . ki önce öğretmenler farektmiş olmalı.
bu sebeple eşim okula gitti. diğer veli de gitmiş .
çocuklar müdürün odasına çağırlmış ve zır zır ağlamış ikisi de.
korkmuşlar .
disiplin cezası verecez demiş müdür.
iştah falan gitti.
yani çocukların bi şeyden haberi yok . internet kullanmayı bilmiyorlar . o nedenle kullanmaz oğlum .
ders çalışma sitesinde de bunu yaptılar ya . hakikaten pes artık .
sinirlerim zıpladı.
iştah gitti.
öğlen ispanaklı 2 yumurtalı omleti yedim.
başka da bi şey yemedim. ara öğün vs de canım istemedi.
ah ben de böyleyim. 2 litreyi bırak, günde 2 bardak su içsem başarılı buluyorum. üstelik de aslında hep susamış hisse sahibim ama içmiyorum...zaten diyet için olsa 2-3 litre içerim. ben 2 bardağa razıyım da . hiç aklıma da gelmiyor . canım da çekmiyor
Canim zaten ekmek yememisssin cig koftenin kalorisi cok yuksek degil ve metabolizmayi guzel calistiriyor iyi yapmissin afiyet bal olsun kilo olmasin.Teşekkürler kızlar yaş 36 oldu :)
Dün akşam çiğ köfte yedim ve ben genelde saat 18 den sonra hafif yerim ilk defa bu saatlerde ağır kaçtı pidesini yemedim bol marul, maydanoz ve limon tükettim yanında ama acılı olduğu için dokundu bana. Tabii midem de alışık değildi bu kadar yemeğe.. bu hafta herhalde artı yi görürÜm... ilk defa bir dikiş tutturamadım.
Olumlu taraf kurs bitti şimdi en azından spora vakit ayırabilirim.
1 Nisan 9 Nisan arasi veriliyor canim ben bi arkadasla sozlesip dun gidip verdim. sonrada beraber alisveris yaptik eglendik iyi oldu ama Miami'yi sevmiyorum mecbur kalmadan asla gitmem esim orda dogup buyumus oda hic sevmiyor cok kirli bir yer her yer cer cop icinde cok bakimsiz. park yeri trafik, caddeler ve sokaklar falan cok sorunlu. bide arabayi park ettigim yere geri donunce asansor calismiyodu merdiveni bulamadim ordakiler sordum hicbiri ingilizce bilmiyodu bende ispanyolca bilmiyorum sinir oldum. oy vermem 2 dk surdu park etmem vs yarim saat.siz oy vermeye başladınız mı canım .
Türkeye deki referandum için mi veriyorsunuz yoksa.
takip ettiğim bi vlog sahibi de senin gibi oy kullanacağını söylemişti çünkü. o da california da oturuyor
bence cok ucuz o kargo ucreti biz burda sehirden sehire bile daha cok oduyoruz. kargo cok pahali Amerikada malesef.oğluma dün rubi küp spariş ettik . amerikadan gelecek.
5 adet küp.
buradan almıştık ona . bi kırtasiyeden.
6 yüzünü de yapınca yenilerini istedi. biz de kırmadık aldık . ama 30 tl sadece kargo ücreti.
o yüzden bi daha almam bi şey sanıyorum yurt dışından.
Günaydıınnn
Bugün hiç keyfim yok geçen hafta regl olmuştum e tabi haliyle 1 kilo gitti birden ama reglimden beri hiç kilo veremedim
Çıldırıcam vallahi artık 3 gündür akşamları sadece 1 dilim ananas yiyorum ve onun öncesinde spora gidip en az 1 saat spor yapıyorum düzenli besleniyorum kaç gündür ekmek bile yemedim bırakın kiloyu gram bile veremedim daha
offf çok moralim bozuk neyse
sabah:
08:00
menüyü değiştirdim bugün 1,5 simit ve şekersiz çay
öğlen yemek yok akşam sadece 1 dilim ananas yiyeceğim yine.
detoks suyu hazırladım kendime maydanoz nane ve limonla onu içeceğim 1 litre kadar sonrası normal su
Simit ve ananas kilo aldiran yiyecekler az yiyorsun ama cok kalori aliyorsun. bence ananas yerine elma yesen daha iyi olur.tünaydın kızlar.
şimdi 1 fincan sade türk kahvesi
başım çok ağrıyor kafamı yataktan kaldıramadım zor kalktım. hiç diyet yapasım da yok bugünher yanım ağrıyor uykumda dayak yemiş gibiyim
Patates az ye ve burgerin yarisini ye hevesini al. yazik sana :)1 haftadır resmen burger aş eriyorum ya öyle böyle değil şişecek bir yerlerim yakında.
Tatli sevmiyorum ve iftari corbayla aciyorum cok fazla corba yiyip doyruyorum kendimi diger yemeklerden azar azar yiyorum. sahurdada mutlaka 2 yumurta ve bol su. izgara balik ve tavuk cok guzel secenekler hem besleyici hem hafif kirmizi et nerdeyse hic yemiyorum.ramazanı bende çok seviyorum heyecanlanıyorum ama ben kilo alıyorum malesef iftarda kendimi tutamıyorum nasıl beceriyorsun seyla resmen açlıktan gözüm dönüyo birde evdekilere herşeyi hazırlıyorsun zaten oruçsun çok kokuyor beee yemesen olmuyo eşimde bidesiz yapamaz zorlanıyorum açıkcası
bravo iyi açmışsın kuaförlerden bende tiksindim hep kendi istedillerini yapıyorlar bende kendim boyuyorum istediğim gibi oluyor
Canim ben ayrani cok seviyorum ama yapmaya useniyorum o ayran yapici seyin resmini koyarmisin?bugün markete gittim ayran yapıcı aldım sürahim vardı ama çok yapmak gerekiyo bu aldığım tek kişilik yap iç çok sevindim yaaaa çok kullanışlı dişimde ağrıyor ya sıkıştıkça ayran içerim bu arada market uzaktı baya bi yürüdüm
yarında yürücem bi ayakkabı aldım yazlık topuğunu çok az kestiricem kalın topuk rahat bi ayakkabı babet , spor her kıyafetle giyilmiyor inşallah güzel yapar yarın öğleden sonra alıcam
ince yufkayla bol yesillik yesil sogan ve maydanozla acili durum yap. yummmmmmton balığı ile ne yapsam acaba akşama fikri olan var mı kızlar
bende senin gibiydim telime WATER TIME diye bir uygulama yukledim bana hatirlatiyor surekli iciyorum simdi.zaten diyet için olsa 2-3 litre içerim. ben 2 bardağa razıyım da . hiç aklıma da gelmiyor . canım da çekmiyor
Afiyet olsun muhtesem gorunuyor. Bende oglen olmasini bekliyorum karanfilli ihlamur iciyorum.akşam yemeğim
3 yk domatesli soğanlı kepekli makarna içine 80 gram ton balığı koydum ufak bir kutu. 2 yeşil 2 siyah zeytin doğradım. hayatımda yediğim en leziz makarna idi
salata
yarım bardak ayran
üzerine 1 şişe sade soda
sana da afiyet olsun canım :) ay üzerine de soda içtim karnım davul gibi şişti çatlayacağım birazdanAfiyet olsun muhtesem gorunuyor. Bende oglen olmasini bekliyorum karanfilli ihlamur iciyorum.
sana da afiyet olsun canım. ama önce eve gidip yemek yiyip ardından yürüyüş yapman daha iyi değil mi 7 den sonra yenilen yenekler kilo yapıyoroh oh akşam yemekleri yenmiş bile.
ben de 40 dakikalık yürüyüşümü tamamladım.
henüz eve ulaşıp yemek yememe yarım saat var.
afiyet olsun kızlaryazarhanim35 N nslhn061 Seylanin Gunlugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?