Adım ela, 32 yaşındayım, bekarımhoş geldin . tanıtsan ya kendini. ben de 170 im ama senden 12 kilo eksiğim.
Ay benim boy da kısa, basenler var tabi ama her tarafımdan da kilo alıyorum, sen gene iyisin :)Adım ela, 32 yaşındayım, bekarım, memurum. Bu aralar kiloya taktım kafamı 67.5 olmuşum çünkü, ALLAH'tan boyum uzunda çok dikkat çekmiyor ama basenlerim geniş benim, orantısız alıyorum kiloyu yine orantısız veriyorum . Napayım bilmiyorum
anladığım kadarıyla spor yapıyorsun ya da çok hareketli bi işin var . o nedenle fazla kalori alıyorsun .Sen ne yedin?
kaçamak yaptım evet ama akşam yiyeceğim yemeğim belli...hesaplamalarıma göre günde 1200 kcal yi geçmiyorum..Günlük 1950 kcal almam gerekiyor benim kiloma yaşıma göre.. demek ki doğru yolda gidiyorum..herşeye rağmen..
dikkat edeceksin ve kalori hesabı beslen burada bizle.Adım ela, 32 yaşındayım, bekarım, memurum. Bu aralar kiloya taktım kafamı 67.5 olmuşum çünkü, ALLAH'tan boyum uzunda çok dikkat çekmiyor ama basenlerim geniş benim, orantısız alıyorum kiloyu yine orantısız veriyorum . Napayım bilmiyorum
gözün aydın canımbenim misafir geldi. ohh be sevindim :) şişkinliğim biter en azından.
baya azaltmışsın . peki ara öğün yok mu sendeMenüm
Kahvaltıda 5 zeytin, 100 gr lor, 1.5 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 6 köfte yedim
Şimdilik bu kadaaar
anladığım kadarıyla spor yapıyorsun ya da çok hareketli bi işin var . o nedenle fazla kalori alıyorsun .
ben masa başındayım . sabahtan akşama. o nedenle o kadar kaloriyi alsam nerede yakarım bilemiyorum
benim kaçamak cocoostar
Akşam yemeğinde ıspanak yicem. Ara öğün yapamıyorum bazen ya. Oturtamadım 6-7 öğünü vallaha. Aslında arada meyve yesem iyi debaya azaltmışsın . peki ara öğün yok mu sende
Akşam yemeğinde ıspanak yicem. Ara öğün yapamıyorum bazen ya. Oturtamadım 6-7 öğünü vallaha. Aslında arada meyve yesem iyi de
sağol canım :)gözün aydın canım
hadi bakalım . inşallah .işim çok hareketli değil ama her akşam üstü 30-40 dk kadar yürüyorum.. Akşam öğünüm diğerlerine göre daha hafif oluyor.. ve tarçınlı yeşil çay içiyorum her akşam kocaman bir kupa.. böyle devam edeceğim bakalım neler olacak..Amacım öyle 2 ayda 10-15 kilo vereyim felan değil zaten..ayda 2 kilo gitsin razıyım ben..
bende de ıspanak var akşamAkşam yemeğinde ıspanak yicem. Ara öğün yapamıyorum bazen ya. Oturtamadım 6-7 öğünü vallaha. Aslında arada meyve yesem iyi de
canım . ben salatalarıma koyarım.şimdik şu chia tohumu tüketen ablalarım söyleyin şu cahilcene kardeşinizeben bunu ana öğün mü yapayım ara öğn mü
hımm.instagram da şu kg vermek için kendilerine hesap açan bloggerlar var ya kızlar orda birinde okudum salatalık ve yeşilçay birlikte tüketildiğinde ödem attırıyormuş
hadi bakalım . inşallah .
bende de ıspanak var akşam
canım . ben salatalarıma koyarım.
yoğurtuma koyarım yulaflı bol meyve kurulu vs . öğün yaparım onu.
nasıl istersen öyle tüket. sen ayarla onu. ben bu gün roka salatası getirdim az . daha doğrusu roka doğradım bi kaba . tuz yağ koymadım ama chia serptim üstüne . öyle kapatıp getirdim.
yok vallahi . hiç öyle bi etkisini duymadım. sadece sağlıklı olduğunu düşündüğümden dolayı aldım. zayıflatmadı ki zaten. diyet yapmazsan zayıflamazsınChia tohumunun gerçekten faydası olduğuna inanıyor musun?
Bazı kullananlar yok bir haftada 3 kilo verdim, 5 kilo verdim felan diye bi furya yapmışlardı.. hiçbir ürünün o kadar zayıflamaya etkisi olduğunu düşünmüyorum ben.. sen ne düşünüyorsun bu konuda chia kullanıcısı olarak?
yaz sebzesi zaten salatalık canm.hımm.
doğru olabilir . denemeliyiz ama salatalık tam bi lezzetlenmedi
canım benim de pudig gibi yapmadı zaten.yaz sebzesi zaten salatalık canm.
süte koydum ama puding kıvamına gelmedi 2 saat oldu nedense
Hosbuldum canım : )Zeynepp20 hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?