gecmis olsun tekrardan dun biraz fazla yemissin 300 gramla kurtarman bile iyi:)günaydın kızlar
dün kontrole gittim.
spralde kayma vs yok .
ama yaran var büyük dedi ebe
bi kadın doğumcuya görün. smear yaptırdın mı dedi. evet dedim .
yeni yaptırdım 3 ay oldu dedim.
hatalı çıkıyor bazen . sen kadın doğuma git dedi.
mamoğrafi çektirdim dün . boşluk varmış. 20 gün sonra sonuç çıkacakmış
böyle kızlar .
dün eve gittim. simit yedim . labne peynir ile.
bisküvi yedim 1 paket
bitter fıstıklı çikolata yadem yarım paket
bunları yediğimde saat 3 buçuktu.
en son yemeğim bunlar oldu
sonra 1 saat egzersiz yaptım. evi süpürdüm .
plates , squat vs . karışık bi şeyler . dans dans dans
öylece aşırı yorulmuşum dün . saat 9 da şaftım kaydı.
eşim yatırdı çocukları. kızı da o uyuttu. ben koltukta uyuyakaldım.
saat 12 de eşim kalk hadi yat dedi.
yatağa gittim. uyuyamam sandım. uyumuşum. gece kalktıkça sabah erkencikten uyanırım sanırım sandım. saat 6.30 da saatin sesine uyandım. kendime şaştım.
eşime dedim ki dün alerjim azmıştı . antihistemanik yuttum bi tane . o uyku yaptı galiba.gecen hafta da kullanmıştım . hiç böyle olmamıştı dedim. ilaç vs değil seninki yorgunluk dedi. haklı aslında. yoruldum
tebrik ederim cnmgünaydınnn
sabah ilk iş kilo bildirimimi yapayım.
rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 - 67 kg
spor: günde min. 30 dk yürüyüş
geçen cuma: 62,0
bu cuma: 61,5
fark: -500 gr
% - 0,81
kilo verdikçe öyle güzel gidiyor ki onlar cnm :) eskiden bakıyorum simitlerim ile denize girerken şimdi yatakta sağa sola dönerken kemiklerim batıyor
benim de simitler fazlalık. kilo alırken ordan alıyorum. verirken de ordan veriyorum. umut var yani @elanur8440 dk tempolu yürüyüş yaptım birazda bölgesel zayıflamaya yönelik hareketler yaptım (azcık simitlerim çıkmış :) birde basenli biriyim de azıcık :) )
Ooooh şimdiden afiyet olsun. :) bende mantar panoya 10 günlük bir çizelge yaptım. Her gün yaptığım şeyleri tamamladıkça tik atacağım öyle öyle 10 gün gideceğim bakalım nasıl bir sonuç alacağım bir de deneyeyim dedim. ^^
Kilo vermekten ziyade kiloya takıntı yapmadan kendi hedeflerimi gerçekleştirmek tabloda bir sürü şey var mesela günlük diş fırçalamak, saç bakımı yapmak, su içmek, yeşil çay içmek, almam gereken vitaminleri almak. gibi gibi gibi. Yani 10 günlük bir kendine bakma maratonu yapıcam balım. ^^
valla burası çok eğlenceli..kasılmıyor insan bişeyler yazarken.. bende yaklaşık 1 haftadır burdayım ve çok zevkle katılıyorum muhabbete...Maşallah gruba katılmak isteyen isteyene hepiniz hoşgeldiniz:)
ay ben şokkHerkese günaydınlar kızlar
Başlangıç kilom:90.9
Geçen cuma:88.7
Bu sabah:86.7
1 haftada eksi 2 kilo gitmiş
sağol canımyok canım eksik yok ama dolgu giderse kurtarılamaz diş dedi..ondan yanii..hadi sana da hayırlısı olsun inşallah kolay atlatırsın canım..
allah kabul etsin canımSahur
1 simit, 2 bardak ballı çay, 2 kaşık lor, ve 1 rafadan yumurta.
Toplam 367 kalori.
türkkahvesi deyilmi canım yanına bi parça ne yenilebilir sabah olduğu için dokunabilir kuru bişeler falan ne olabilirSağol canım inşallah.
Benim için en etkili yöntem kalori hesaplamak oldu. İlk başlayınca biraz meşakkatli oluyor ama sonradan otomatikleşiyor. Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. Kaçamak olayı ise çok nadirdir benim için. Yinede günlük kalori bütçemi asla geçmeden kaçamak yapıyorum. Mesela dün öğlen hamburger yedim ama akşam kalorisi düşük mısır gevreği yiyerek dengeledim 1000 kaloriyi geçmedim.
Sabah kahvaltı sevmiyorsanız kahve için kilo kaybettirir.
çok zor canım haklısın ama inşallah çabuk atlatırsın resimdeki senin bebişmiIlk 3 gün iyidi ama 2 gündür artık tam anlamaya başladı sanırım çok ağlamaya başladı sürekli istiyor. Odaya giremiyorum
6 gün oldu bugün çok zormuş gerçekten ama alisacak
canım bu aralar aynı şeyi yapıyoz bende dün akşam boyadım saçımı çanta ipim çile şeklindeydi eşimin yardımıyla onu doladım örmeye hazır bide başlasamdün kendime eve gidince elbise diktim bir de.
saçlarımı da boyadım. duş vs. baya koşturmuşum aslında.
dün akşam aynen ben de o şekilde yedim mantımı. unu da tam buğdaydı. beyaz un değildi. içim rahat yedim böyle olunca.Taze fasulye benimde favorim özellikle zeytinyağlı olan. Ama ben bugün iftar için mantı yapıcam.
Çocuklarım çok seviyorlar bende seviyorum. kendi tabağıma mantıyı az yoğurdu bol koyuyorum ve acı biberli domates soslu yapıyorum yağınıda çok az koyuyorum. Böylece fazla hasara yol açmadan mantı yiyorum.
ay ay . seninle aynı gidiyoruz desenesağol canımtabi kurtaramassa dişi çekecek neyse iyi bak canım dişine bende çok düzenli fırçalarım ama yinede sorun oluyor genetik sanırım
allah kabul etsin canım
türkkahvesi deyilmi canım yanına bi parça ne yenilebilir sabah olduğu için dokunabilir kuru bişeler falan ne olabilir
çok zor canım haklısın ama inşallah çabuk atlatırsın resimdeki senin bebişmi
canım bu aralar aynı şeyi yapıyoz bende dün akşam boyadım saçımı çanta ipim çile şeklindeydi eşimin yardımıyla onu doladım örmeye hazır bide başlasam
bu arada geçmiş olsun bi ara bendede olmuştu yara yaktırdım ilkez bi daha olmadı çok şükür
Çok geçmiş olsun canım..Kontrol ettirmen iyidir.. Kadın olmak zor malum..günaydın kızlar
dün kontrole gittim.
spralde kayma vs yok .
ama yaran var büyük dedi ebe
bi kadın doğumcuya görün. smear yaptırdın mı dedi. evet dedim .
yeni yaptırdım 3 ay oldu dedim.
hatalı çıkıyor bazen . sen kadın doğuma git dedi.
mamoğrafi çektirdim dün . boşluk varmış. 20 gün sonra sonuç çıkacakmış
böyle kızlar .
dün eve gittim. simit yedim . labne peynir ile.
bisküvi yedim 1 paket
bitter fıstıklı çikolata yadem yarım paket
bunları yediğimde saat 3 buçuktu.
en son yemeğim bunlar oldu
sonra 1 saat egzersiz yaptım. evi süpürdüm .
plates , squat vs . karışık bi şeyler . dans dans dans
öylece aşırı yorulmuşum dün . saat 9 da şaftım kaydı.
eşim yatırdı çocukları. kızı da o uyuttu. ben koltukta uyuyakaldım.
saat 12 de eşim kalk hadi yat dedi.
yatağa gittim. uyuyamam sandım. uyumuşum. gece kalktıkça sabah erkencikten uyanırım sanırım sandım. saat 6.30 da saatin sesine uyandım. kendime şaştım.
eşime dedim ki dün alerjim azmıştı . antihistemanik yuttum bi tane . o uyku yaptı galiba.gecen hafta da kullanmıştım . hiç böyle olmamıştı dedim. ilaç vs değil seninki yorgunluk dedi. haklı aslında. yoruldum
bekliyoruz canım resimleri eminim güzel olmuşturay ay . seninle aynı gidiyoruz desene
elbisemin resmini atarım size inşallah . tekrar giyince. desenli kumaş almıştım salı günü. aslında 3 çesit kumaş almıştım. birini diktim .
hırka ya da ceket ile giyerim . güzel olur diye düşünüyorum.
çanta ipin gelmiş . sevindim. ben bu ara öremedim.
ama baya bitmeklik oldu , sap kısmını da örme yapacağım . kalın yapıyorlar sap kısmını.
Her sabah ceviz suyu içmeyi denesene..Ben yaptım bir süre..çok etkiliydii..her sabah yap ama..farkı göreceksin.. cevizim bittiği için ara verdim.. tekrar başlayacağım en kısa zamanda.. tavsiye ederim..iki gündür kabızlık çekiyorum en son çarşamba günü lavaboya çıktım karnım davul gibi ama çok şükür aynı çıktım korkudan bişey yiyemiyorum kayisi suya koydum akşamdan onu yedim ac karnına dün zencefil çayı yaptım yemeği resmen kokluyorum ama kabızlık olunca tikandm.
form çayın içine extradan sinameki atıyordum zararlı olduğu için onu biraktim ondan mi acaba
nasıl yapiyorsun canım onu da mi akşamdan suya koyuyorsun kayisi da bana iyi geliyordu ama niye böyle oldu bilmiyorumHer sabah ceviz suyu içmeyi denesene..Ben yaptım bir süre..çok etkiliydii..her sabah yap ama..farkı göreceksin.. cevizim bittiği için ara verdim.. tekrar başlayacağım en kısa zamanda.. tavsiye ederim..
1 tane cevizin içini (ceviz içinin arasındaki zar gibi olan yerini de katıyorum ben..ciğerlere iyi geldiğini duymuştum..) 1 bardak oda sıcaklığındaki suya koy.. sabah önce suyunu sonrada cevizlerini yiyorum.. tadıda gayet güzel oluyor.. hele o cevizler nefis oluyor.. sabah ilk onu içeceksin ama...Hergün dene ve farkı gör...nasıl yapiyorsun canım onu da mi akşamdan suya koyuyorsun kayisi da bana iyi geliyordu ama niye böyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?