Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gecmis olsun tekrardan dun biraz fazla yemissin 300 gramla kurtarman bile iyi:)

günaydınnn

sabah ilk iş kilo bildirimimi yapayım.

rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 - 67 kg
spor: günde min. 30 dk yürüyüş
geçen cuma: 62,0
bu cuma: 61,5
fark: -500 gr
% - 0,81
tebrik ederim cnm

kilo verdikçe öyle güzel gidiyor ki onlar cnm :) eskiden bakıyorum simitlerim ile denize girerken şimdi yatakta sağa sola dönerken kemiklerim batıyor
40 dk tempolu yürüyüş yaptım birazda bölgesel zayıflamaya yönelik hareketler yaptım (azcık simitlerim çıkmış :) birde basenli biriyim de azıcık :) )
benim de simitler fazlalık. kilo alırken ordan alıyorum. verirken de ordan veriyorum. umut var yani @elanur84

EceZ bu konuda çok benziyoruz. benim de aynen böyle bakım tablolarım var. alınacak vitamin destekleri, saç bakımı ...

bir şeyi yapıp tabloya tik attıkça mutlu ve motive oluyorum.

şuanda da spor konusunda bir tablo oluşturma planım var. yürüyüş rahat geldi, egzersize bir türlü başlamadım. tabloyla motive olup bu konuda kendini düzene sokmalıyım.

yok canım eksik yok ama dolgu giderse kurtarılamaz diş dedi..ondan yanii..hadi sana da hayırlısı olsun inşallah kolay atlatırsın canım..
sağol canım tabi kurtaramassa dişi çekecek neyse iyi bak canım dişine bende çok düzenli fırçalarım ama yinede sorun oluyor genetik sanırım

Sahur
1 simit, 2 bardak ballı çay, 2 kaşık lor, ve 1 rafadan yumurta.
Toplam 367 kalori.
allah kabul etsin canım

türkkahvesi deyilmi canım yanına bi parça ne yenilebilir sabah olduğu için dokunabilir kuru bişeler falan ne olabilir

Ilk 3 gün iyidi ama 2 gündür artık tam anlamaya başladı sanırım çok ağlamaya başladı sürekli istiyor. Odaya giremiyorum

6 gün oldu bugün çok zormuş gerçekten ama alisacak
çok zor canım haklısın ama inşallah çabuk atlatırsın resimdeki senin bebişmi

dün kendime eve gidince elbise diktim bir de.
saçlarımı da boyadım. duş vs. baya koşturmuşum aslında.
canım bu aralar aynı şeyi yapıyoz bende dün akşam boyadım saçımı çanta ipim çile şeklindeydi eşimin yardımıyla onu doladım örmeye hazır bide başlasam
bu arada geçmiş olsun bi ara bendede olmuştu yara yaktırdım ilkez bi daha olmadı çok şükür

dün akşam aynen ben de o şekilde yedim mantımı. unu da tam buğdaydı. beyaz un değildi. içim rahat yedim böyle olunca.

ay ay . seninle aynı gidiyoruz desene
elbisemin resmini atarım size inşallah . tekrar giyince. desenli kumaş almıştım salı günü. aslında 3 çesit kumaş almıştım. birini diktim .
hırka ya da ceket ile giyerim . güzel olur diye düşünüyorum.

çanta ipin gelmiş . sevindim. ben bu ara öremedim.
ama baya bitmeklik oldu , sap kısmını da örme yapacağım . kalın yapıyorlar sap kısmını.

Çok geçmiş olsun canım..Kontrol ettirmen iyidir.. Kadın olmak zor malum..

bekliyoruz canım resimleri eminim güzel olmuştur

Günaydıınnnnnnn...
dün akşam misafirim vardı.. onlarla bişeyler atıştırırım diye yemek yemedim.. küçük bir kase chialı yogurt yerim 19.00 gibi.. Gelenlerden biri ıspanaklı börek getirmiş.. bende bisküvili pasta yapmıştım.. yemek yemediğim için bunlardan yedim tabi... valla çok açtım.. yemek zorundaydım..yemesem tabiki iyi olurdu ama pişman değilim...
sabah tartıldım ve sonuç 70.4 kg...
Sabah 2 ince dilim tam buğday ekmeği ve ince dilim kaşarla yağsız tost yaptım.. öncesinde 2 gün kurusu yedim.. tostla beraber 200ml süt içtim.. kahvaltım bu şekilde..

iki gündür kabızlık çekiyorum en son çarşamba günü lavaboya çıktım karnım davul gibi ama çok şükür aynı çıktım korkudan bişey yiyemiyorum kayisi suya koydum akşamdan onu yedim ac karnına dün zencefil çayı yaptım yemeği resmen kokluyorum ama kabızlık olunca tikandm.
form çayın içine extradan sinameki atıyordum zararlı olduğu için onu biraktim ondan mi acaba

Her sabah ceviz suyu içmeyi denesene..Ben yaptım bir süre..çok etkiliydii..her sabah yap ama..farkı göreceksin.. cevizim bittiği için ara verdim.. tekrar başlayacağım en kısa zamanda.. tavsiye ederim..

Her sabah ceviz suyu içmeyi denesene..Ben yaptım bir süre..çok etkiliydii..her sabah yap ama..farkı göreceksin.. cevizim bittiği için ara verdim.. tekrar başlayacağım en kısa zamanda.. tavsiye ederim..
nasıl yapiyorsun canım onu da mi akşamdan suya koyuyorsun kayisi da bana iyi geliyordu ama niye böyle oldu bilmiyorum

nasıl yapiyorsun canım onu da mi akşamdan suya koyuyorsun kayisi da bana iyi geliyordu ama niye böyle oldu bilmiyorum
1 tane cevizin içini (ceviz içinin arasındaki zar gibi olan yerini de katıyorum ben..ciğerlere iyi geldiğini duymuştum..) 1 bardak oda sıcaklığındaki suya koy.. sabah önce suyunu sonrada cevizlerini yiyorum.. tadıda gayet güzel oluyor.. hele o cevizler nefis oluyor.. sabah ilk onu içeceksin ama...Hergün dene ve farkı gör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…