canım benim de korkum o .iki gündür kabızlık çekiyorum en son çarşamba günü lavaboya çıktım karnım davul gibi ama çok şükür aynı çıktım korkudan bişey yiyemiyorum kayisi suya koydum akşamdan onu yedim ac karnına dün zencefil çayı yaptım yemeği resmen kokluyorum ama kabızlık olunca tikandm.
form çayın içine extradan sinameki atıyordum zararlı olduğu için onu biraktim ondan mi acaba
cevizi o kahverengi yeri ile atıyorsun suya. sonra içiyorsun. cevizi yiyorsun öyle mi.1 tane cevizin içini (ceviz içinin arasındaki zar gibi olan yerini de katıyorum ben..ciğerlere iyi geldiğini duymuştum..) 1 bardak oda sıcaklığındaki suya koy.. sabah önce suyunu sonrada cevizlerini yiyorum.. tadıda gayet güzel oluyor.. hele o cevizler nefis oluyor.. sabah ilk onu içeceksin ama...Hergün dene ve farkı gör...
ceviz bende var yapayım ak şam. çocuklara kırıp yediriyorum daha çok . o yüzden bulunduruyorum bu ara.Her sabah ceviz suyu içmeyi denesene..Ben yaptım bir süre..çok etkiliydii..her sabah yap ama..farkı göreceksin.. cevizim bittiği için ara verdim.. tekrar başlayacağım en kısa zamanda.. tavsiye ederim..
böyle olduğu zaman resmen herşey boşa gidiyor evde meksika biberi var bu cay kaşığı bile yemeklere yetiyor acı tursumda var ama sanki ben usteledikce geri tepiyorcanım benim de korkum o .
ben de dün çıkmadım . ama işte anlıyorum ki kabız oluyorum.
acı tüketmeye çalış . varsa evde. çorbana kat. acı bağırsakların hareketini hızlandırıyor .
ben öyle yapacağım . acı da bitti evde ama. olan acı biber turşusu o kadar acı değil . etkilemiyor .
Aynen öyle canım... bir çok şeye faydası var ceviz suyunun.. netten araştırabilirsiniz.. Kilo vermeye de etkisi var ayrıca..cevizi o kahverengi yeri ile atıyorsun suya. sonra içiyorsun. cevizi yiyorsun öyle mi.
HoşbuldummmYeni gelen arladaşlar tek tek yazamadım
Herkes hoşgeldi
acı ye o zaman . ben çok severim . kendim kurarım acı biberi . ama işte 1 yılda kocaman bi kap bitti.böyle olduğu zaman resmen herşey boşa gidiyor evde meksika biberi var bu cay kaşığı bile yemeklere yetiyor acı tursumda var ama sanki ben usteledikce geri tepiyor
yan komşum yapıyormuş bu suyu. içiyormuş. cevizini de kızına yediriyormuş . öyle demişti. ama yapmadım hiç.Aynen öyle canım... bir çok şeye faydası var ceviz suyunun.. netten araştırabilirsiniz.. Kilo vermeye de etkisi var ayrıca..
Ben instagramda kilo vermeye çalışan bir bayanın her sabah içtiğini görmüştüm.. ordan merak edip netten araştırdım baktım vee direk uygulamaya başladım.. Dinçlik veriyor ayrıca..ceviz bende var yapayım ak şam. çocuklara kırıp yediriyorum daha çok . o yüzden bulunduruyorum bu ara.
Yupiii yupiii çok sevinçliyiiiiimay ben şokk
2 kilo gitmiş . tebrik ederim seni canım yaaa. harikasın. haftanın 1. si belli oldu
Cevizi ayrı bi lezzetleniyor nedense..yan komşum yapıyormuş bu suyu. içiyormuş. cevizini de kızına yediriyormuş . öyle demişti. ama yapmadım hiç.
şu 40 kilo nasıl verilir mi. onu ben de takip ediyorum ama intagraam ı haftada 1 açıyorum desem yeri yani. takip ettiğim bi platform değil pek.Ben instagramda kilo vermeye çalışan bir bayanın her sabah içtiğini görmüştüm.. ordan merak edip netten araştırdım baktım vee direk uygulamaya başladım.. Dinçlik veriyor ayrıca..
deneyeceğim kesinlikle. merak ettim. ve sağlıklı olduğunu da söylüyorsun. aslında her bir besin vucudumuz için ne kadar da faydalı . demi. yemek lazım az az her şeydenCevizi ayrı bi lezzetleniyor nedense..
O değil başla bi hatun var..ama dene bence de..bi ara ılık limonlu su içiyordum sabah.. sonra ceviz suyunu keşfedince ona yönelmiştim.. Evet dengeli beslenme denilen olay çok çok önemli..herşeyden az da olsa mutlaka tüketmek gerekiyor.. Balık yemem, et yemem yok o sebzeyi yemem diyen insanların vücudunda bi hastalık çıksa arkası çorap söküğü gibi geliyor maalesef..( Annemden biliyorum..şu 40 kilo nasıl verilir mi. onu ben de takip ediyorum ama intagraam ı haftada 1 açıyorum desem yeri yani. takip ettiğim bi platform değil pek.
unutodyurm nedense orayı.
yapacaığım canım.O değil başla bi hatun var..ama dene bence de..bi ara ılık limonlu su içiyordum sabah.. sonra ceviz suyunu keşfedince ona yönelmiştim.. Evet dengeli beslenme denilen olay çok çok önemli..herşeyden az da olsa mutlaka tüketmek gerekiyor.. Balık yemem, et yemem yok o sebzeyi yemem diyen insanların vücudunda bi hastalık çıksa arkası çorap söküğü gibi geliyor maalesef..( Annemden biliyorum..) Beslenmenize çok çok dikkat edin lütfen.. özellikle kadınlar için çok önemli..
tanışmış mıydık ?Günaydın kızlar
Ben yeni geldim
Güncel kilom: 52.7
Dün akşam 53.6 falandım . gece zayıflamışim
Şimdi bi tane haşlanmıs yumurta yiyecegım. Yanında domates salatalık zeytın . aslında canm hıc bsey istemıyor yenı uyandgımda bunları zorla yıyecegım
Ayrıca önümüzdeki hafta haftanın birincisi olmaya adayım
hiç yapmadım , yapınca bize resim at olur mu. merak ettimKızlar ben siyah pirinç aldım, hiç yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?