Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim de korkum o .
ben de dün çıkmadım . ama işte anlıyorum ki kabız oluyorum.
acı tüketmeye çalış . varsa evde. çorbana kat. acı bağırsakların hareketini hızlandırıyor .
ben öyle yapacağım . acı da bitti evde ama. olan acı biber turşusu o kadar acı değil . etkilemiyor .

cevizi o kahverengi yeri ile atıyorsun suya. sonra içiyorsun. cevizi yiyorsun öyle mi.

Her sabah ceviz suyu içmeyi denesene..Ben yaptım bir süre..çok etkiliydii..her sabah yap ama..farkı göreceksin.. cevizim bittiği için ara verdim.. tekrar başlayacağım en kısa zamanda.. tavsiye ederim..
ceviz bende var yapayım ak şam. çocuklara kırıp yediriyorum daha çok . o yüzden bulunduruyorum bu ara.

böyle olduğu zaman resmen herşey boşa gidiyor evde meksika biberi var bu cay kaşığı bile yemeklere yetiyor acı tursumda var ama sanki ben usteledikce geri tepiyor

böyle olduğu zaman resmen herşey boşa gidiyor evde meksika biberi var bu cay kaşığı bile yemeklere yetiyor acı tursumda var ama sanki ben usteledikce geri tepiyor
acı ye o zaman . ben çok severim . kendim kurarım acı biberi . ama işte 1 yılda kocaman bi kap bitti.
3 kilo vardı sanıyorum. . zehir acı idi. ama severek yedim bitirdim.
sirke , domates rendesi ve acı biberleri ince ince doğrayara kyaptım

ceviz bende var yapayım ak şam. çocuklara kırıp yediriyorum daha çok . o yüzden bulunduruyorum bu ara.
Ben instagramda kilo vermeye çalışan bir bayanın her sabah içtiğini görmüştüm.. ordan merak edip netten araştırdım baktım vee direk uygulamaya başladım.. Dinçlik veriyor ayrıca..

Ben instagramda kilo vermeye çalışan bir bayanın her sabah içtiğini görmüştüm.. ordan merak edip netten araştırdım baktım vee direk uygulamaya başladım.. Dinçlik veriyor ayrıca..
şu 40 kilo nasıl verilir mi. onu ben de takip ediyorum ama intagraam ı haftada 1 açıyorum desem yeri yani. takip ettiğim bi platform değil pek.
unutodyurm nedense orayı.

Günaydın kızlar

Ben yeni geldim
Güncel kilom: 52.7
Dün akşam 53.6 falandım . gece zayıflamışim

Şimdi bi tane haşlanmıs yumurta yiyecegım. Yanında domates salatalık zeytın . aslında canm hıc bsey istemıyor yenı uyandgımda bunları zorla yıyecegım

Ayrıca önümüzdeki hafta haftanın birincisi olmaya adayım

şu 40 kilo nasıl verilir mi. onu ben de takip ediyorum ama intagraam ı haftada 1 açıyorum desem yeri yani. takip ettiğim bi platform değil pek.
unutodyurm nedense orayı.
O değil başla bi hatun var..ama dene bence de..bi ara ılık limonlu su içiyordum sabah.. sonra ceviz suyunu keşfedince ona yönelmiştim.. Evet dengeli beslenme denilen olay çok çok önemli..herşeyden az da olsa mutlaka tüketmek gerekiyor.. Balık yemem, et yemem yok o sebzeyi yemem diyen insanların vücudunda bi hastalık çıksa arkası çorap söküğü gibi geliyor maalesef..( Annemden biliyorum..) Beslenmenize çok çok dikkat edin lütfen.. özellikle kadınlar için çok önemli..

Kızlar bende 70 den basladım ınan 50 li rakamlar harika . insana güven geliyor. İstedıgımı denemeden alıyorum . mesala gecenlerde xs eşofman altı aldım denemeden ve tam oldu. O kılolu gunlere dönmek asla istemiyorum.

yapacaığım canım.
tanışmış mıydık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…