Verme bacım yeter iskelet olcan yakında :)günaydın . bugün ka hvaltım.
2 yumurta lor ve salçalı omlet.
öğlen 400 gr yoğurt . chia , 2 kaşık yulaf.
3 kaşık kuru üzüm . 1 paket eti form. yemeyi düşünüyor um
akşam a ıspanaklı yumurta.
dün gittim doktora . stres oldum .
muayene oldum .yara var . akıntı var . fitil verdi. smear aldı
15 gün sonra sonuç var .
tekrar bakacaklar. gerekirse ki gerekecek . sprali çıkaracak.
dün doktor çıkışı 2 oğlanla çarşıda gezdik. dondurma istediler . simit yediler . 1 saat dolandık eve geçmek istedik ki kız bakıcı teyze ile aşağıda komşularla. oturdum ben de. çok zayıflamışsın dediler komşular
akşam . taze fasülye yedim. 300 ml sütten kahve yaptım
ara öğün vs yapmadım. öğlenden sonra hep hastane ve dışarılarda dolandım .iştah da yok . canım çekmiyor artık abur cubur ya da ağzıma bi şeyler atayım.
ve sabah 54.8 olmuşum.
acil şifalar. ben de seni merak ediyordum dün ne sonuç çıktı diye.günaydın . bugün ka hvaltım.
15 gün sonra sonuç var .
dün doktor çıkışı 2 oğlanla çarşıda gezdik. dondurma istediler . simit yediler . 1 saat dolandık eve geçmek istedik ki kız bakıcı teyze ile aşağıda komşularla. oturdum ben de. çok zayıflamışsın dediler komşular
ara öğün vs yapmadım. öğlenden sonra hep hastane ve dışarılarda dolandım .iştah da yok . canım çekmiyor artık abur cubur ya da ağzıma bi şeyler atayım.
ve sabah 54.8 olmuşum.
canım bi tansiyonunu olcsen ilk defa mi oluyor devam ederse hiç ihmal etme geçmiş olsun.bu sabah enseden gelen baş ağrım ve mide bulantım var. korkarım tansiyonum yükseldi.
birazdan çayın yanında iki dilim wasa yiycem, midemi rahatlatsın.
baş ağrısı için napıcam bilmiyorum.
bende seni tebrik ediyorum canimcimRumuz:zeze_35
Geçen haftaki kilom: 56.4
Bu haftaki kilom: 55.9
Aradaki fark: 500 gr
Yüzde: 0.8865
55 i ucundan da olsa gördüm yuppiii
İlk hedefim olan 56 ya ulaşmış hatta 100 gr da olsa geçmiş durumdayım kendimi tebrik ediyorum. Bundan sonra biraz mola verebilirim bakalım duruma göre artık kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
Geçmiş olsun canım... herşey güzel olacak Allah'ın izniyle...günaydın . bugün ka hvaltım.
15 gün sonra sonuç var .
ve sabah 54.8 olmuşum.
canım benim .Verme bacım yeter iskelet olcan yakında :)
sonuç 15 gün sonraymış işte canım.acil şifalar. ben de seni merak ediyordum dün ne sonuç çıktı diye.
canım ben daha önce 52-53 kilo bir bayandım. hani 2. çocuktan sonra bile.canım bi tansiyonunu olcsen ilk defa mi oluyor devam ederse hiç ihmal etme geçmiş olsun.
bende seni tebrik ediyorum canimcim
@demirleke geçmiş olsun insallah iyi olursun. daha zayiflamayi dusunmuyorsun umarım bence sen kilonu korumaya bak zaten maşallah boyunda çok güzel fazla vermeme gerek yok
inşallah canım . sağ ol .Geçmiş olsun canım... herşey güzel olacak Allah'ın izniyle...
geçmş olsun canım allah şifa versinGeçmiş olsun @EceZ yarın dedem ameliyat olacak şu safra taşından biraz riskli inşallah sağsalim kurtulur ananem ağlayıp duruyo korkuyor kadın eee kaç senelik hayat arkadaşı 55 yıl olmuştur nerden baksan çok bağlılar birbirlerine
sağol canım. maalesef aileden gelen bir yatkınlık var yüksek tansiyona. stres, yorgunluk, üzüntü hemen etkiliyor. öğlene kadar iyi hissetmezsem eczaneye uğrayıp bi ölçtüreyim. kötü olursam doktora gideyim.canım bi tansiyonunu olcsen ilk defa mi oluyor devam ederse hiç ihmal etme geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım bizim ailedede var tansiyon bende yok şimdilik ama hep korkarımsağol canım. maalesef aileden gelen bir yatkınlık var yüksek tansiyona. stres, yorgunluk, üzüntü hemen etkiliyor. öğlene kadar iyi hissetmezsem eczaneye uğrayıp bi ölçtüreyim. kötü olursam doktora gideyim.
4 gun cnm ben univi burda okudum baya bilirim.heryeri gezcem ins bide boyle bikac gunluk degisiklikleri seviorumcanım ne kadar iyi . istanbul da nerelere gideceksin ve kaç gün kalacaksın .
1 mayıs ı mı değerlendireceksin.
tesekkur ederim kuzum.az griorum bnde sizi ozledim
soylerim slm cnm:)ooo selam soyle istanbula benden. lalerin tadini cikar.
Gecmis olsunAllah acil sifalar versin.
Dolmalik malzemem yoook
aslinda ne zamandir tavuk kofte yapmayi planliyordum bu aksam yapayim cocuklar yerler benim icinde hafif bir ogun olur. yaninda cocuklara pilav yaparim kendime salata.
canım tebrik ederim .şahanesin . harikasın.filiztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta=72.9
bu hafta=71.8
fark= 1.1
haftalık yüzde= %1.508
hedef=65
uzun zamandan beri ilk kez bu kadar fark ettim çok sevindim bu düzenim iyi oldu arlarda yürüdüm ilk hedefim 65 daha sonra 63 düşünüyorum inşallah ulaşırım bu sefermesmeser kolay gelsin canım
canım çok iyi. gitmişken bi şeyler alırsın eminim.4 gun cnm ben univi burda okudum baya bilirim.heryeri gezcem ins bide boyle bikac gunluk degisiklikleri seviorum
tesekkur ederim kuzum.az griorum bnde sizi ozledim
soylerim slm cnm:)
canım benim . senin mi tansiyonun yüksek.sağol canım. maalesef aileden gelen bir yatkınlık var yüksek tansiyona. stres, yorgunluk, üzüntü hemen etkiliyor. öğlene kadar iyi hissetmezsem eczaneye uğrayıp bi ölçtüreyim. kötü olursam doktora gideyim.
canım git gel hayırlısıyla.saat 12 gibi yemeğimi yicem hepsini en son yazayım 1 de dişçiye gidicem inşallah her şey yolunda gider
görüşürüz kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah
canım çok iyi. gitmişken bi şeyler alırsın eminim.
oralarda ucuz her şey. ve her şey de bulunuyor
ne çok şey yaşamışsınız canım gelmiş geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasıncanım benim . senin mi tansiyonun yüksek.
benim annem de tansiyon hastası. bi kaç kez atak geçirdi. 1 hafta hafıza kaybı oldu. hastanede yattı. 3 kez oldu. 5 yılda bi yaşadı.
abim de malesef aynı . o da tansiyon hastası. genetik geçiş . o da bi kez tansiyon yükselmesi ile beyin kanaması yaşadı. sol tarafı felç oldu. ama düzeldi. onun da 5 yıl oldu. inşallah tekrar yaşamaz. 5 yılda bi tekrar yaşanıyor d iyor d oktorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?