Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Verme bacım yeter iskelet olcan yakında :)

acil şifalar. ben de seni merak ediyordum dün ne sonuç çıktı diye.

bu sabah enseden gelen baş ağrım ve mide bulantım var. korkarım tansiyonum yükseldi.

birazdan çayın yanında iki dilim wasa yiycem, midemi rahatlatsın.

baş ağrısı için napıcam bilmiyorum.
canım bi tansiyonunu olcsen ilk defa mi oluyor devam ederse hiç ihmal etme geçmiş olsun.

bende seni tebrik ediyorum canimcim
@demirleke geçmiş olsun insallah iyi olursun. daha zayiflamayi dusunmuyorsun umarım bence sen kilonu korumaya bak zaten maşallah boyunda çok güzel fazla vermeme gerek yok

Geçmiş olsun canım... herşey güzel olacak Allah'ın izniyle...

Verme bacım yeter iskelet olcan yakında :)
canım benim .
yok ben 52 olmayı düşünüyordum . hani hep 52 -53 oldum ben daha önce . sabit kilomdu

acil şifalar. ben de seni merak ediyordum dün ne sonuç çıktı diye.
sonuç 15 gün sonraymış işte canım.

canım ben daha önce 52-53 kilo bir bayandım. hani 2. çocuktan sonra bile.
şimdi 3. den sonra yine sanıyorum mide aynı vaziyete doğru ilerliyor . sağlıklı olalım önemli olan o. zayıf olsak da sağlık önce gelir .
Geçmiş olsun canım... herşey güzel olacak Allah'ın izniyle...
inşallah canım . sağ ol .

canım bi tansiyonunu olcsen ilk defa mi oluyor devam ederse hiç ihmal etme geçmiş olsun.
sağol canım. maalesef aileden gelen bir yatkınlık var yüksek tansiyona. stres, yorgunluk, üzüntü hemen etkiliyor. öğlene kadar iyi hissetmezsem eczaneye uğrayıp bi ölçtüreyim. kötü olursam doktora gideyim.

geçmiş olsun canım bizim ailedede var tansiyon bende yok şimdilik ama hep korkarım
yediklerinde yapabilir çok tuzlu yeme canım

canım ne kadar iyi . istanbul da nerelere gideceksin ve kaç gün kalacaksın .
1 mayıs ı mı değerlendireceksin.
4 gun cnm ben univi burda okudum baya bilirim.heryeri gezcem ins bide boyle bikac gunluk degisiklikleri seviorum

tesekkur ederim kuzum.az griorum bnde sizi ozledim

soylerim slm cnm:)

filiztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta=72.9
bu hafta=71.8
fark= 1.1
haftalık yüzde= %1.508
hedef=65
uzun zamandan beri ilk kez bu kadar fark ettim çok sevindim bu düzenim iyi oldu arlarda yürüdüm ilk hedefim 65 daha sonra 63 düşünüyorum inşallah ulaşırım bu sefer mesmeser kolay gelsin canım

saat 12 gibi yemeğimi yicem hepsini en son yazayım 1 de dişçiye gidicem inşallah her şey yolunda gider
görüşürüz kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah

canım tebrik ederim .şahanesin . harikasın.

4 gun cnm ben univi burda okudum baya bilirim.heryeri gezcem ins bide boyle bikac gunluk degisiklikleri seviorum

tesekkur ederim kuzum.az griorum bnde sizi ozledim

soylerim slm cnm:)
canım çok iyi. gitmişken bi şeyler alırsın eminim.
oralarda ucuz her şey. ve her şey de bulunuyor

canım benim . senin mi tansiyonun yüksek.
benim annem de tansiyon hastası. bi kaç kez atak geçirdi. 1 hafta hafıza kaybı oldu. hastanede yattı. 3 kez oldu. 5 yılda bi yaşadı.

abim de malesef aynı . o da tansiyon hastası. genetik geçiş . o da bi kez tansiyon yükselmesi ile beyin kanaması yaşadı. sol tarafı felç oldu. ama düzeldi. onun da 5 yıl oldu. inşallah tekrar yaşamaz. 5 yılda bi tekrar yaşanıyor d iyor d oktorlar .

canım çok iyi. gitmişken bi şeyler alırsın eminim.
oralarda ucuz her şey. ve her şey de bulunuyor

ne çok şey yaşamışsınız canım gelmiş geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…