Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla maaşallah... genel olarak herkes iyi görünüyor... ben bugün tartılmayı zaten unutmuşum.. üstüne üstlük utanarak söylüyorum, evden kahvaltı yapmadan çıktım ve poaça felan yedim...
Ama bazen metabolizmayı şaşırtmak gerekiyormuşya... sanırım öyle olmuştur bugün benim ki için..

Çok komiksin

bugün metabolizmanı şaşırtmayı düşünmüyorsun umarım. şaşırsın diye kebapçıya gitmeyesin

Alttakine bayıldm
Ne kadara aldn canm ?
canım almak istiyorsan kaçırma.
saat indirimle 55 tl . yeşil olan . deri kayış . içinin mekanizme japon. ve su geçirmiyor diyor .

üstteki de 65 tl . o da su geçirmiyor . alarmı var . vs vs . umarım memnun kalırım. saat tutkunuyum. bi de ayakkabı.

saatlerim de çok ama . yıllarca kullanırım. 15 yıllık saatlerim durur . çalışır vs . hani sıkılmam kullanmaktan ama işte . daha almam bunlardan memnun kalırsam.
özelden atayım sana yerini. yeşil saatin . bak sen de .

Hemen hemen aynıdır ben yoğurt 3 kaşık yulaf da 3 kaşık ona gore hesapladm canm . kayısıyıda unutmadım :)
benim de bol kuru üzüm vardı içinde . bi zaman sonra çok tatlı geldi. ayıkladım içinden kuru üzümü . abartmışıtım çünkü içine eklerken

Nettenmi sipariş ettn canm ? Markasını göremedi güvenilir mi

Nettenmi sipariş ettn canm ? Markasını göremedi güvenilir mi
evet . ben saat konusuna takık biriyim. araştırdım . şiiikayetvar. com dan da bakıyorum bi ürünü almadan evvel . marka ile ilgili ürün ile ilgili şikayet var mı diye. hani memnunuyeti en çok oradan anlarsın. umarım iyidir . çok beğendim görsel olarak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…