- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım sen geçen hafta ilk bildirimini yaptın mi bu hafta listede olacak misin emin olamadım biliyorsun önce ilk cuma bildirim diğer hafta listeye gireceksinBaşlangıc kilo(G. hafta)--- 67.1
Güncel kilo ---66.7
Fark ----400 gr
filiztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta=72.9
bu hafta=71.8
fark= 1.1
haftalık yüzde= %1.508
hedef=65
uzun zamandan beri ilk kez bu kadar fark ettim çok sevindim bu düzenim iyi oldu arlarda yürüdüm ilk hedefim 65 daha sonra 63 düşünüyorum inşallah ulaşırım bu sefermesmeser kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canımSelam kızlar
Kilo bildirimim bu hafta aynıyım
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 72.2
Fark % 0
filiztoprak Triplimelek Megi geçmiş olsun hayırlısıyla biter inşallah
sersum güle güle gidip gelin canım kendi evinde olmak da daha iyi gelir babana inşallah
@aaadddaaa iyi gezmeler canım
amin canım benim .ne çok şey yaşamışsınız canım gelmiş geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
nam nam nam . çok güzel menün canımEki Görüntüle 1985361 öğlen yedim
1 yumurtadan peynirli omlet
Çoban salata
1 dilim kendi yaptığım ekmek 7 tahıllı
tekrar doktora gidecek misin . ağrıların ve kanaman ne durumda. hala kanıyor mu ağzınTeşekkür ederim canım
hayılı yolculuklar canım .Selam kızlar yoldayız. Telefondan giriyorum..formatta yazamıyorum.
mesmeser canım kilom aynı. .
Öpüldünüz
37 dk olmuş . tartılıp gelecektin canım . bekliyoruz . umarım eksileri görürsün çok çok . inşallah . şişkinlik olsa da takma kafana . sen az yediğini biliyorsun sonuçta.Selam kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
1 haftadır toplasanız 3 kase çorba içmişimdir doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim en önemlisi su icemedim ve bunun sonucunda vücudum nasıl şiş anlatamam odem üstüne de regl oldum o ayrı bi şişkinlik off off
Ben bir tartılıp geleyim sonuç hüsran olacak kesin
Önümüzdeki hafta randevum var canım yüzüm hala şiş kanamiyor artıkamin canım benim .
nam nam nam . çok güzel menün canım
tekrar doktora gidecek misin . ağrıların ve kanaman ne durumda. hala kanıyor mu ağzın
Canm bgun toplam kaç kalori aldın
Selam kızlar
Buna da şükür aynıyım bu hafta
mesmeser canım
Geçen hafta : 68.8
Bu hafta : 68.8
Aldım sanıyordum çok korktum almamış olmak daha güzel
zor bi süreç. ağrılı olur . dayan canım . geçmiş olsun . yüzün de inar yakında herhalde. doktor ne dedi sana bu şişlik konusunda. normal miÖnümüzdeki hafta randevum var canım yüzüm hala şiş kanamiyor artık
almamışsın bari. iyi sevindim canımrumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17.03.2017
Başlangıç kg:63
Geçen hafta:59
Bu hafta:59
fark:0
yine ne almışım ne vermişim. 3 gün serbest takılacağım ondan sonra son azimle devam
bak almamışsın . korkmuştunSelam kızlar
mesmeser canım
aldığını dusunmustun bak almamissin hem sen önce sağlığını düşün canım.Selam kızlar
mesmeser canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?