Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

amin canım çok sağol Allah sana da yar ve yardımcı olsun inşallah

nöbetin 2. bölümü başlar..saat 7 de bitecek inşallah...sonrası yolculuk..tartılmayı unutmazsam inşallah bildirim yapıcam..ben acayip şişim daha regl son günleri Haftaya daha güzel olacak inşallah...umarım herkeşler çok güzel kilocuklar vermiiştir..

8
geçmiş olsun canım atlatır insallah
EceZ canım sana da geçmiş olsun.
bugün liste sırası bende insallah herkes vermiştir

günaydınnnn

hemen bildirimimi yapayım. gün içinde de girmeye çalışıcam.

rumuz: izole
başlangıç: 13.mart.2017 - 67 kg
geçen cuma: 61,500 kg
bu cuma: 61,250 kg
fark: -250 gr
% 0,407

bu hafta ödem sebepli alırım diye bekliyodum. sabah inanamadım, tekrar tekrar tartıldım. dün içtiğim yeşil çayları da inkar edemem tabi

tartı yüzümüzü güldürsün

ilk bildirim benden gelsin
rumuz: mesmeser
geçen haftaki kilo: 69.5
bu haftaki kilo :69.3
fark:200 gr
yuzde:%0.287
spor bu hafta sadce yürüyüş yapabildim akşam cacık yedim sarmısak da koymuştum sisirdi galiba yoksa daha az çıkıyordum. bu aralar şu içmeyi çok ihmal ediyorum onunda ters etkisi var.

bu sabah enseden gelen baş ağrım ve mide bulantım var. korkarım tansiyonum yükseldi.

birazdan çayın yanında iki dilim wasa yiycem, midemi rahatlatsın.

baş ağrısı için napıcam bilmiyorum.

Rumuz:zeze_35
Geçen haftaki kilom: 56.4
Bu haftaki kilom: 55.9
Aradaki fark: 500 gr
Yüzde: 0.8865

55 i ucundan da olsa gördüm yuppiii
İlk hedefim olan 56 ya ulaşmış hatta 100 gr da olsa geçmiş durumdayım kendimi tebrik ediyorum. Bundan sonra biraz mola verebilirim bakalım duruma göre artık kilo veren herkesi tebrik ediyorum...

Z zeze_35

darısı başıma

günaydın . bugün ka hvaltım.
2 yumurta lor ve salçalı omlet.

öğlen 400 gr yoğurt . chia , 2 kaşık yulaf.
3 kaşık kuru üzüm . 1 paket eti form. yemeyi düşünüyor um

akşam a ıspanaklı yumurta.

dün gittim doktora . stres oldum .
muayene oldum .yara var . akıntı var . fitil verdi. smear aldı
15 gün sonra sonuç var .
tekrar bakacaklar. gerekirse ki gerekecek . sprali çıkaracak.

dün doktor çıkışı 2 oğlanla çarşıda gezdik. dondurma istediler . simit yediler . 1 saat dolandık eve geçmek istedik ki kız bakıcı teyze ile aşağıda komşularla. oturdum ben de. çok zayıflamışsın dediler komşular
akşam . taze fasülye yedim. 300 ml sütten kahve yaptım

ara öğün vs yapmadım. öğlenden sonra hep hastane ve dışarılarda dolandım .iştah da yok . canım çekmiyor artık abur cubur ya da ağzıma bi şeyler atayım.

ve sabah 54.8 olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…