- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Ramazan da geliyor. Tatilde incecik olcam bol bol yemeye yüzüm olcak inşallah.gram gram gidiyor .
daha tatile de çok var ama sen önden önden vereceksin galiba.
Burda özel muayenehanesi olan doktorlar sadece 4 gün çalışıyorlar.cumaları neden çalışmıyordunuz . unuttum ben onu.
Canımkaderdaşım
Normalmis canım ister istemez hava alıyor.zor bi süreç. ağrılı olur . dayan canım . geçmiş olsun . yüzün de inar yakında herhalde. doktor ne dedi sana bu şişlik konusunda. normal mi
Evet canım korktuğum gibi olmadı sonra tekrar tartildim aynıyım şüküralmamışsın bari. iyi sevindim canım
bak almamışsın . korkmuştun
Evet canım çok şükür almamışım. Gerçekten herşeyin başı sağlık 1 hafta olacak neler çektim ama ben 1 ay böyleyim sanırım haftaya randevum var tekrar yerleri iyileşmişse 2 diş daha çekilecekaldığını dusunmustun bak almamissin hem sen önce sağlığını düşün canım.
alan yok çok şükür daha
Gitme aramızdan lütfen biz seni çok sevdikBu arada ben 50.5 de bırakacagm
Yıne paylasm yapabılırım dimi
Motive de ederm
Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah sorunsuz eline ulaşır. Güzel günlerde kullan insallhbugün alışveriş günüm oldu.
aldıklarımı atayım buraya .
kendime iki saat aldım
bugün metabolizmanı şaşırtmayı düşünmüyorsun umarım. şaşırsın diye kebapçıya gitmeyesin
Topikce çok tatliyiz yine orantılı gidiyoruz sanırımaynı kalanlar olarak
Kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ederim
BendeNormalmis canım ister istemez hava alıyor.
Tekrar teşekkür ederim canım
Evet canım korktuğum gibi olmadı sonra tekrar tartildim aynıyım şükür
Evet canım çok şükür almamışım. Gerçekten herşeyin başı sağlık 1 hafta olacak neler çektim ama ben 1 ay böyleyim sanırım haftaya randevum var tekrar yerleri iyileşmişse 2 diş daha çekilecek
Gitme aramızdan lütfen biz seni çok sevdikıllaki bildirim yapmak zorunda değilsin sohbet etmek insanı daha çok motive ediyor
Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah sorunsuz eline ulaşır. Güzel günlerde kullan insallh
aynen cnmcanım çok iyi. gitmişken bi şeyler alırsın eminim.
oralarda ucuz her şey. ve her şey de bulunuyor
Canım nasıl gidiyor tatil tadını çıkar ne güzelaynen cnm
BİTANESİNArkadaşlar 7 saat farkından dolayı bazan geçmiş mesajları çok hızlı geçiyorum çok fazla oluyor çünkü o yüzden eğer mesajlarını görmediğim arkadaşlarım varsa lütfen yanlış anlamayın. Ben uyandığımda görmemiş olma ihtimaline karşı bana yeniden yazın. Hepinizi çok seviyorum. İnanın bu gurbet elde Türkçe konuşabildiğim nadir arkadaşlarımdansınız. Çok değerlisiniz, Ayrıca karakter olarak çok kırılan, içerleyen, üzerine alınan biri değilimdir. Küsüpte birine cevap vermeme falan gibi bişey beklemeyin benden. Eşime bile küsen biri değilimdir. Küsme nedir bilmem. Malum yaşçada hepinizden yaşlıyım. O yüzden bilmeden birinize karşı kusur işledimse ihmal ettimse lütfen affedin.
uzun bi aradan sonra inşallah canımtebrikler supersin canım .galiba birinci sen olacaksın
güle güle git gel canım selam söyleSelam kızlar yoldayız. Telefondan giriyorum..formatta yazamıyorum.
mesmeser canım kilom aynı. .
Öpüldünüz
bugün alışveriş günüm oldu.
aldıklarımı atayım buraya .
kendime iki saat aldım
güle güle kullan cicilerinibugün metabolizmanı şaşırtmayı düşünmüyorsun umarım. şaşırsın diye kebapçıya gitmeyesin
rica ederim canım dert etme olabilir üzülme bu kadar bende üzülürüm sonra özelinede yazmıştım oruçlarla ilgili ayyy çok üzüldüm kırılma lütfen o kadar dert edilecek bişey deyil bizde seni seviyoruz canım sevdiğimden yani hatam olduysa diye belirtmek istedim gurbettesin canım üzermiyim senifiliztoprak sorular sormuşsun görmemişim canım benim dikkatimden kaçmıştır.
Aşkolsun ne kusurun olabilir ki? Kusura bakma hakkını helal et hiç farkında değilim çok üzüldüm. Sorularını görmedim çok dikkatli okuyamıyorum herkesin yazdığını. Eğer zahmet olmazsa sorularını tekrar yazabilirmisin canım.
Canım benim tartı pili oynamıs sabah 10 dakıka arayla ilk 51.5 ikincide 52.5 üçüncüde 51.8 çıktım . bende yuksek olanı yazdım buraya. Ama smdi pili biraz oynadm 10 defa cktm tok karna 51.8 çıktm. Demekki sabahki ilk tartldgm dogruymus. Kahvaltı ve ogle yemegımı yedim 300 ordan vardr zaten.
Tekrar ediyorum
Başlangıç : 53
Bugun : 51.5
Fark 1.5 kg
merhaba kızlar yoğunluktan giremiyorum resmen
ve üzülerek söylüyorummmm regl son günü bugün
2 hafta önceki kilom: 58.8kg
bu haftaki kilom: 59.5 kg
fark : +700 gr
geçen hafta unutmuştum tartılmayı şiştim regl olacaktım zaten
sanırım şu aralar boşladımm o yüzden eskiye döndümm
sizlerde vermişsiniz ohh bu hafta alan yok şükür hepinizi tebrik ediyorum bir saat sonra listeyi yaparimGünaydın! Mübarek Cuma ne güzel bir gün!
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 51.300
Bu hafta : 51
Fark: 300
Yüzde: 0.099
Kiyamam .stresin ardından ameliyat olaydı keşke.ameliyat stresini yeniden yaşayacak anneannen .geçmiş olsun canım@demirleke güle güle kullan canım
Dedem ameliyat olamadı kızlar dr il dışına çıkmış bize de haber vermediler adamlar boşuna bekledi haftaya kaldı artık
@sabahvesen dedeme iyi dileklerin için sağol canım unuttuğum kaldı mı araya kaynasın istemem hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyili varsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?