Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

zor bi süreç. ağrılı olur . dayan canım . geçmiş olsun . yüzün de inar yakında herhalde. doktor ne dedi sana bu şişlik konusunda. normal mi
Normalmis canım ister istemez hava alıyor.
Tekrar teşekkür ederim canım

almamışsın bari. iyi sevindim canım

bak almamışsın . korkmuştun
Evet canım korktuğum gibi olmadı sonra tekrar tartildim aynıyım şükür

aldığını dusunmustun bak almamissin hem sen önce sağlığını düşün canım.
alan yok çok şükür daha
Evet canım çok şükür almamışım. Gerçekten herşeyin başı sağlık 1 hafta olacak neler çektim ama ben 1 ay böyleyim sanırım haftaya randevum var tekrar yerleri iyileşmişse 2 diş daha çekilecek

Bu arada ben 50.5 de bırakacagm
Yıne paylasm yapabılırım dimi
Motive de ederm
Gitme aramızdan lütfen biz seni çok sevdik ıllaki bildirim yapmak zorunda değilsin sohbet etmek insanı daha çok motive ediyor

bugün alışveriş günüm oldu.
aldıklarımı atayım buraya .
kendime iki saat aldım

Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah sorunsuz eline ulaşır. Güzel günlerde kullan insallh
bugün metabolizmanı şaşırtmayı düşünmüyorsun umarım. şaşırsın diye kebapçıya gitmeyesin

Bende
Kilo korumak için devam ederim

Bugün dünya oturma rekoru kırabilirim.
Canım çok sıkıldı hava ne açtı ne yağdı çok tuhafff..
Akşam yemeğim kıyma kavurması 2 yumurtalı ve yarım dilim tahıllı ekmek.
Sabah 3 km yapmıştım. Bugünlük benden bu kadar.

filiztoprak sorular sormuşsun görmemişim canım benim dikkatimden kaçmıştır.
Aşkolsun ne kusurun olabilir ki? Kusura bakma hakkını helal et hiç farkında değilim çok üzüldüm. Sorularını görmedim çok dikkatli okuyamıyorum herkesin yazdığını. Eğer zahmet olmazsa sorularını tekrar yazabilirmisin canım.

Bu defa yoğurtla yaptım loru pek sevmedim kızlar. Sütle yaptığım çok lezzetli olmuştu. Üstelik çok az çıktı.oysa sütle yaptığımda aynı miktarı kullanmıştım ama baya çok çıkmıştı.
Sonra kahvaltı yaptım.
Az bir ekmek lor ve ballı çay toplam 191 kalori. Sonrada 1 saatten fazla hızlı hızlı yürüdüm. Eksiye düşmüşüm.
Birazdan eşimle alışverişe gidicez. Ordada baya bi yürürüm inşallah bugün iştahım hala geri gelmedi ama daha enerji doluyum çok şükür.

Arkadaşlar 7 saat farkından dolayı bazan geçmiş mesajları çok hızlı geçiyorum çok fazla oluyor çünkü o yüzden eğer mesajlarını görmediğim arkadaşlarım varsa lütfen yanlış anlamayın. Ben uyandığımda görmemiş olma ihtimaline karşı bana yeniden yazın. Hepinizi çok seviyorum. İnanın bu gurbet elde Türkçe konuşabildiğim nadir arkadaşlarımdansınız. Çok değerlisiniz, Ayrıca karakter olarak çok kırılan, içerleyen, üzerine alınan biri değilimdir. Küsüpte birine cevap vermeme falan gibi bişey beklemeyin benden. Eşime bile küsen biri değilimdir. Küsme nedir bilmem. Malum yaşçada hepinizden yaşlıyım. O yüzden bilmeden birinize karşı kusur işledimse ihmal ettimse lütfen affedin.

BİTANESİN

tebrikler supersin canım .galiba birinci sen olacaksın
uzun bi aradan sonra inşallah canım

Selam kızlar yoldayız. Telefondan giriyorum..formatta yazamıyorum.
mesmeser canım kilom aynı. .
Öpüldünüz
güle güle git gel canım selam söyle

bugün alışveriş günüm oldu.
aldıklarımı atayım buraya .

kendime iki saat aldım

bugün metabolizmanı şaşırtmayı düşünmüyorsun umarım. şaşırsın diye kebapçıya gitmeyesin
güle güle kullan cicilerini

rica ederim canım dert etme olabilir üzülme bu kadar bende üzülürüm sonra özelinede yazmıştım oruçlarla ilgili ayyy çok üzüldüm kırılma lütfen o kadar dert edilecek bişey deyil bizde seni seviyoruz canım sevdiğimden yani hatam olduysa diye belirtmek istedim gurbettesin canım üzermiyim seni

Günaydın! Mübarek Cuma ne güzel bir gün!

Rumuz:Seylanın günlüğü

Başlama tarihi: 15 ekim

Başlangıç kilom: 60.400

Geçen hafta: 51.300

Bu hafta : 51

Fark: 300

Yüzde: 0.099

sizlerde vermişsiniz ohh bu hafta alan yok şükür hepinizi tebrik ediyorum bir saat sonra listeyi yaparim

@demirleke güle güle kullan canım
Dedem ameliyat olamadı kızlar dr il dışına çıkmış bize de haber vermediler adamlar boşuna bekledi haftaya kaldı artık
@sabahvesen dedeme iyi dileklerin için sağol canım unuttuğum kaldı mı araya kaynasın istemem hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyili varsınızz

Kiyamam .stresin ardından ameliyat olaydı keşke.ameliyat stresini yeniden yaşayacak anneannen .geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…