- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Afiyet olsun canım güzel bir kahvaltıGünaydın kızlar
Güzel mutlu haftasonları olur inşallah
Kahvaltım
1 bardak çay az şekerli
3 çatal yumurta
2 çatal peynir
1 lokma tereyağ
Yarım dilim çavdar ekmeği
Afiyet olsun canım güzel bir kahvaltı
Canım GÜNAYDIN
Bırakma kendini lütfen vazgeçme bak bu hafta neredeyse hepimiz ayni kaldık. Tamam sen aldın ama topikce hepimizin kilo aldığı haftalar da oldu hemde dikkat ettiğimiz halde düşün.
Regl hepimizin kâbusu malesef ama napalim olmazsakta daha kötü durum.
Hepimizde şişkinlik oluyor
Hadi bakalım bırakmak yok kaldığımız yerden devam.
En önemlisi sağlığımız bizden önemli hiçbirşey yok bunu düşün nasıl mutluysak nasıl mutlu olacaksak ona adapte olmalıyız.
Lütfen mutlu olmaya bak gülümse
Tamam o zaman hemen toparlan bugun bıraktgn yerden devam et
Artık canım istemiyorHahahha
Bidaha alırsın bugun üzülme cann sagolsun
Sağol canım aminnnnhayılı yolculuklar canım .
annene babana selam söyle bizden .
Allah a emanet olun . Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Güle güle kullannn
kendime gözlük
kıza ayakkabı. bunun pembesini almıştım . büyük geldi. giyemez . o kalsın dedim . nasipse büyüyünce giyer . seneye giyer inşallah. aynı ayakkabının siyahini istedim bugün .
sen de bizim için çok değerlisin tatlım. .Arkadaşlar 7 saat farkından dolayı bazan geçmiş mesajları çok hızlı geçiyorum çok fazla oluyor çünkü o yüzden eğer mesajlarını görmediğim arkadaşlarım varsa lütfen yanlış anlamayın. Ben uyandığımda görmemiş olma ihtimaline karşı bana yeniden yazın. Hepinizi çok seviyorum. İnanın bu gurbet elde Türkçe konuşabildiğim nadir arkadaşlarımdansınız. Çok değerlisiniz, Ayrıca karakter olarak çok kırılan, içerleyen, üzerine alınan biri değilimdir. Küsüpte birine cevap vermeme falan gibi bişey beklemeyin benden. Eşime bile küsen biri değilimdir. Küsme nedir bilmem. Malum yaşçada hepinizden yaşlıyım. O yüzden bilmeden birinize karşı kusur işledimse ihmal ettimse lütfen affedin.
Sagol bebeeemmmuzun bi aradan sonra inşallah canım
güle güle git gel canım selam söyle
güle güle kullan cicilerini
ahh kıyamam stres devam desene..Allah kolaylık ve gönül rahatlığı versin..İnşallah çok kolay geçip tez zamanda iyileşecek canım@demirleke güle güle kullan canım
Dedem ameliyat olamadı kızlar dr il dışına çıkmış bize de haber vermediler adamlar boşuna bekledi haftaya kaldı artık
@sabahvesen dedeme iyi dileklerin için sağol canım unuttuğum kaldı mı araya kaynasın istemem hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyili varsınızz
Ellerine sağlık canım ...herkesi çoook tebrik ederim..KILO VERENLERRRR
1.be yoru self %2.830
2.filiztoprak %1.508
3.zeze_35 %886
4.izole %0.407
5.mesmeser %0.287
6.seyla nin günlüğü %0.099
AYNI KALANLAR
ficans
sersum
sabahvesen
ozlemm1990
nslhn001
kilo o alan tek arkadaşım onclmelek
ahh kiyamaaam sonra gene alırsın canım. ..o Kaa da canın çekmiş. .Bugünkü en komik en sinir maceram.
Çarşıdayken starbucks'tan chai tea latte aldım güya az şekerliydi. İlk defa aldığım bişey değil normalde şekeri çok az. Ama bundan 1 yudum aldım bildiğiniz şerbet!
Çok sıra vardı değiştiremedim.Yarısını döküp eşimin şekersiz kahvesinden ilave ettim 1 yudum aldım yine olmadı çok tatlıydı dedim eve gidince evde espresso yapıp ekleyeyim azalır belki şekeri. çok canım istemişti çünkü. Eve geldik daha arabadan inmeden bi baktım eşim yolun kenarına döktü güzelim kahveyi.
Ben şok! O kadar özendim sadece 2 yudum aldım adam bana içip içmeyeceğimi sormadan döktü
Komik başladı ama sinirlerimi alt üst ederek bitti.
Allah yardımcıları olsun yangın çok fenaaaa..Günaydın kızlar. Yataktan kalkdım şehrin güneyindeki yangından dolayı gökyüzünü siyah bulutlar kaplamış dışarısı kapkaranlık. 1 haftadır söndüremediler. İnsanların evleri falanda yanmış Allah korusun. İnşallah yağmur yağar çünkü rüzgarda var söndüremiyorlar.
Kahvaltı yapmadan yürüyüş yapayım dedim 35 dk anca dayanabildim dizlerimin bağı çözüldü. İnsanlar aç karnına nasıl spor yapabiliyorlar bilmiyorum.
Kahvaltım kaymaklı 1 dilim ekmek ve ballı çay. 1 adet yeşil biber çok acıydı tepesini yiyemedim. 246 kalori toplam.
Şimdi evi temizleyip çamaşırları yıkayacam
aynen canım birde ezan geç okunuyor ya çok geç yeniliyo zaten başka birşey yenilmez yersek sahurda bişey yiyemiyoz onu yemekte çok önemli bütün gün aç kalıcaz inşallah başarırız hem ibadetimizi yaparız hemde sağlıklı zayıflarız
Canım benim ben farkında olmadan bilmeden seni üzdüm diye üzüldüm sorun yok yani
Canım Oruçlarla ilgili hala araştırma yapıyorum sahurda 400 kalori iftarda 600 kalori alacak şekilde menüler hazırlayacağım. zaten forumda da paylaşırım sizlerle. Her halükarda 1000 kalori aşmadan oruç tutmak istiyorum. Daha önceki yıllarda genellikle ya bulunduğum kiloyu koruyor ya da alıyordum ama çok ağır şeyler yediğimi farkettim eğer hafif şeyler yersek kilo almayız hatta kilo veririz diye düşünüyorum
Hamur tatlıları yerine sütlü tatlılar yaparız içecek olarak da su ve ayran bir de çay dışında bir şey içmeyiz zaten onun dışında protein ve sebze dengesi ile gitmek istiyorum.
evet canım 1. sinBen birinci miyim gercektenmi
olur bazen canım canını sıkma toparlarsın senregl dan dolayı moralim çok bozuktu bu sefer aşırı şiştimo yüzden dikkat de etmedim saldım çayıra mevlam kayıra dedim:)
büyük bi yangın sanırım zor söndüremediler yazık yaa herşeye zarar börtü böcek her şey yanııyo böyle durumlardaGünaydın kızlar. Yataktan kalkdım şehrin güneyindeki yangından dolayı gökyüzünü siyah bulutlar kaplamış dışarısı kapkaranlık. 1 haftadır söndüremediler. İnsanların evleri falanda yanmış Allah korusun. İnşallah yağmur yağar çünkü rüzgarda var söndüremiyorlar.
Kahvaltı yapmadan yürüyüş yapayım dedim 35 dk anca dayanabildim dizlerimin bağı çözüldü. İnsanlar aç karnına nasıl spor yapabiliyorlar bilmiyorum.
Kahvaltım kaymaklı 1 dilim ekmek ve ballı çay. 1 adet yeşil biber çok acıydı tepesini yiyemedim. 246 kalori toplam.
Şimdi evi temizleyip çamaşırları yıkayacam
abowwww ne tibisi kısss buraları öppelimde başımıza koyallımSelam canlar...Bugün hava şansımıza açtı biraz ..dün gelirken boluda tipiye yakalandık. .şok şok yanii..Nisan sonu kar birde daha geçen hafta arabanın kış lastiklerini çıkarmıştık ...Yarın donucez. .evde çok iş var yavaş yavaş yapicaz artık. ..diyete de daha bir sıkı sarılırım. .protein ağırlıklı gene..hepinizi öptüm. ...
Maşallah diyorum mükemmel bir diyet menüsü. Sporla birlikte hemde. Harikasın. Galiba ben çok yiyorum o yüzden çok az veriyorum.Kahvaltı
2 omlet
1 biber
2 çay
Ara
Şekersiz neskafe
Öğlen
Yulaf ezmesi yoğurt
Akşam tom balıklı salata
Spor
400 ip
50 squat
1 saat 15 dk yürüyüş
temizlik bitti, çamaşırlar yıkanıyor, akşam yemeği yapıldı.çok hamaratım çok
Öğlen mısır gevreği yedim
Akşamada bahçeden topladığım patlıcan ve biberlerle karnıyarık yaptım. İçini yağsız tavuk kıymayla yaptım.patlıcanlarıda fırında pişirdim. Kalorisini hesaplamadım henüz ama normal karnıyarıktan baya bi düşük olması lazım.
Maşallah diyorum mükemmel bir diyet menüsü. Sporla birlikte hemde. Harikasın. Galiba ben çok yiyorum o yüzden çok az veriyorum.[/QU
Canm dün çok yedim yatmadan makarna kek çikolata
Bugünde böyle yaptm ama doydum.sabahları yumurta tok tutuyor. 20 ggün sonra kısa bi seyahate ckacagz o zamana kadar 2 kg dha vereyım
Orda zaten herseyı ycem
Bişey olmaz canım zehirlenene de yoğurt yediriyorlar:)Zeze beğenip kaçma nerdesin baa yardm et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?