Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım yaaaa çok teşekkür ederim ne kadar içten bir şekilde sahipleniyorsunuz maşaallah iyiki girmişim buraya iyiki katılmışım diyorum yaa :) biraz işyeri sıkıntılarının da verdiği huzursuzluk vardı inşaallah bu pazar kendimi moralmen toplayıp bugünden başlayayım dikkat etmelere :)) sizi seviyorummmmm :)

Günaydın kızlar. Yataktan kalkdım şehrin güneyindeki yangından dolayı gökyüzünü siyah bulutlar kaplamış dışarısı kapkaranlık. 1 haftadır söndüremediler. İnsanların evleri falanda yanmış Allah korusun. İnşallah yağmur yağar çünkü rüzgarda var söndüremiyorlar.
Kahvaltı yapmadan yürüyüş yapayım dedim 35 dk anca dayanabildim dizlerimin bağı çözüldü. İnsanlar aç karnına nasıl spor yapabiliyorlar bilmiyorum.
Kahvaltım kaymaklı 1 dilim ekmek ve ballı çay. 1 adet yeşil biber çok acıydı tepesini yiyemedim. 246 kalori toplam.
Şimdi evi temizleyip çamaşırları yıkayacam

hayılı yolculuklar canım .
annene babana selam söyle bizden .
Allah a emanet olun . Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Sağol canım aminnnn
Güle güle kullannn
sen de bizim için çok değerlisin tatlım. .

uzun bi aradan sonra inşallah canım

güle güle git gel canım selam söyle

güle güle kullan cicilerini
Sagol bebeeemmm
ahh kıyamam stres devam desene..Allah kolaylık ve gönül rahatlığı versin..İnşallah çok kolay geçip tez zamanda iyileşecek canım

KILO VERENLERRRR
1.be yoru self %2.830
2.filiztoprak %1.508
3.zeze_35 %886
4.izole %0.407
5.mesmeser %0.287
6.seyla nin günlüğü %0.099

AYNI KALANLAR
ficans
sersum
sabahvesen
ozlemm1990
nslhn001
kilo o alan tek arkadaşım onclmelek
Ellerine sağlık canım ...herkesi çoook tebrik ederim..
ahh kiyamaaam sonra gene alırsın canım. ..o Kaa da canın çekmiş. .

Allah yardımcıları olsun yangın çok fenaaaa..

Selam canlar...Bugün hava şansımıza açtı biraz ..dün gelirken boluda tipiye yakalandık. .şok şok yanii..Nisan sonu kar birde daha geçen hafta arabanın kış lastiklerini çıkarmıştık ...Yarın donucez. .evde çok iş var yavaş yavaş yapicaz artık. ..diyete de daha bir sıkı sarılırım. .protein ağırlıklı gene..hepinizi öptüm. ...

aynen canım birde ezan geç okunuyor ya çok geç yeniliyo zaten başka birşey yenilmez yersek sahurda bişey yiyemiyoz onu yemekte çok önemli bütün gün aç kalıcaz inşallah başarırız hem ibadetimizi yaparız hemde sağlıklı zayıflarız
bencede sorun yok canım öpüyorum
Ben birinci miyim gercektenmi
evet canım 1. sin

regl dan dolayı moralim çok bozuktu bu sefer aşırı şiştim o yüzden dikkat de etmedim saldım çayıra mevlam kayıra dedim:)
olur bazen canım canını sıkma toparlarsın sen
büyük bi yangın sanırım zor söndüremediler yazık yaa herşeye zarar börtü böcek her şey yanııyo böyle durumlarda
inşallah kuvvtlli yağarda söner
ev işi de kalori yaktırır süpersin

abowwww ne tibisi kısss buraları öppelimde başımıza koyallım
yavaş yaparsınız canım kocişte yardım eder sana hemde kalori yakarsın
sağlıkla dönün canımda inşallah

temizlik bitti, çamaşırlar yıkanıyor, akşam yemeği yapıldı.çok hamaratım çok
Öğlen mısır gevreği yedim
Akşamada bahçeden topladığım patlıcan ve biberlerle karnıyarık yaptım. İçini yağsız tavuk kıymayla yaptım.patlıcanlarıda fırında pişirdim. Kalorisini hesaplamadım henüz ama normal karnıyarıktan baya bi düşük olması lazım.

Kahvaltı
2 omlet
1 biber
2 çay

Ara
Şekersiz neskafe

Öğlen
Yulaf ezmesi yoğurt

Akşam tom balıklı salata

Spor
400 ip
50 squat
1 saat 15 dk yürüyüş
Maşallah diyorum mükemmel bir diyet menüsü. Sporla birlikte hemde. Harikasın. Galiba ben çok yiyorum o yüzden çok az veriyorum.

Oo maşallah işleri bitirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…