Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vardır bunda da bir hayır canım. ben bacağmdan ilk ameliyat olacağım zaman ameliyat gnü gittim. önlük giydirdiler bekleme odasına aldılar bekle allah bekle. meğerse makina bozulmuş benden önce giren bayanda iken ben ertesi güne kalmıştm

Geçmiş olsun canm inşallah iyileşir

Canım benim ben farkında olmadan bilmeden seni üzdüm diye üzüldüm sorun yok yani
Canım Oruçlarla ilgili hala araştırma yapıyorum sahurda 400 kalori iftarda 600 kalori alacak şekilde menüler hazırlayacağım. zaten forumda da paylaşırım sizlerle. Her halükarda 1000 kalori aşmadan oruç tutmak istiyorum. Daha önceki yıllarda genellikle ya bulunduğum kiloyu koruyor ya da alıyordum ama çok ağır şeyler yediğimi farkettim eğer hafif şeyler yersek kilo almayız hatta kilo veririz diye düşünüyorum
Hamur tatlıları yerine sütlü tatlılar yaparız içecek olarak da su ve ayran bir de çay dışında bir şey içmeyiz zaten onun dışında protein ve sebze dengesi ile gitmek istiyorum.

Bugün fazla giremedim. Eşimle alışverişe gittik. Aslında pek bişeyde almadık ama çok dolaştık baya bi yürüdük iyi oldu. Yürüyerek neredeyse 600 kalori yakmışım bugün. Öğleni çarşıda yedik Akdeniz pidesi yedim. En az kalorili olan oydu ve çok hafifti. Tamamen yağsız ve etsizdi.incecik pidenin üstünde Ispanak, siyah zeytin, azıcık kaşar peyniri ve domates vardı. Küçük bir yemek tabağı büyüklüğündeydi. Tahmini 340 kalori
Akşama tavuk köfteli spagetti yaptım çocuklar ve eşim bayıldılar. Bende yarım tabak yedim. 482 kalori. Aslında bu kalori kırmızı etli olanı için. Tavuk etiyle yapan yok heralde bulamadım nette. Tahminim yağsız tavuk etinin kalorisinin daha düşük olduğu. Sonrasında kocaman bir kupa limonlu tarçınlı yeşil çay içtim. Bugünlükte bu kadar.herkese huzurlu geceler olsun.

Bugünkü en komik en sinir maceram.
Çarşıdayken starbucks'tan chai tea latte aldım güya az şekerliydi. İlk defa aldığım bişey değil normalde şekeri çok az. Ama bundan 1 yudum aldım bildiğiniz şerbet!
Çok sıra vardı değiştiremedim.Yarısını döküp eşimin şekersiz kahvesinden ilave ettim 1 yudum aldım yine olmadı çok tatlıydı dedim eve gidince evde espresso yapıp ekleyeyim azalır belki şekeri. çok canım istemişti çünkü. Eve geldik daha arabadan inmeden bi baktım eşim yolun kenarına döktü güzelim kahveyi.
Ben şok! O kadar özendim sadece 2 yudum aldım adam bana içip içmeyeceğimi sormadan döktü
Komik başladı ama sinirlerimi alt üst ederek bitti.

Hahahha
Bidaha alırsın bugun üzülme cann sagolsun

regl dan dolayı moralim çok bozuktu bu sefer aşırı şiştim o yüzden dikkat de etmedim saldım çayıra mevlam kayıra dedim:)
Canım GÜNAYDIN
Bırakma kendini lütfen vazgeçme bak bu hafta neredeyse hepimiz ayni kaldık. Tamam sen aldın ama topikce hepimizin kilo aldığı haftalar da oldu hemde dikkat ettiğimiz halde düşün.
Regl hepimizin kâbusu malesef ama napalim olmazsakta daha kötü durum.
Hepimizde şişkinlik oluyor
Hadi bakalım bırakmak yok kaldığımız yerden devam.
En önemlisi sağlığımız bizden önemli hiçbirşey yok bunu düşün nasıl mutluysak nasıl mutlu olacaksak ona adapte olmalıyız.
Lütfen mutlu olmaya bak gülümse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…