- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.116
- 798
vardır bunda da bir hayır canım. ben bacağmdan ilk ameliyat olacağım zaman ameliyat gnü gittim. önlük giydirdiler bekleme odasına aldılar bekle allah bekle. meğerse makina bozulmuş benden önce giren bayanda iken ben ertesi güne kalmıştm@demirleke güle güle kullan canım
Dedem ameliyat olamadı kızlar dr il dışına çıkmış bize de haber vermediler adamlar boşuna bekledi haftaya kaldı artık
yazarhanim35 dedeme iyi dileklerin için sağol canım unuttuğum kaldı mı araya kaynasın istemem hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyili varsınızz
Ecez nerelerdesin merak ettm30 days mekik challenge yaz internete herkesin yaptığı 30günlük bir program var karın kasların net belli olur tam yaparsan canım.
Geçmiş olsun canm inşallah iyileşir@demirleke güle güle kullan canım
Dedem ameliyat olamadı kızlar dr il dışına çıkmış bize de haber vermediler adamlar boşuna bekledi haftaya kaldı artık
yazarhanim35 dedeme iyi dileklerin için sağol canım unuttuğum kaldı mı araya kaynasın istemem hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyili varsınızz
Eline sağlık canımKILO VERENLERRRR
1.be yoru self %2.830
2.filiztoprak %1.508
3.zeze_35 %886
4.izole %0.407
5.mesmeser %0.287
6.seyla nin günlüğü %0.099
AYNI KALANLAR
ficans
sersum
sabahvesen
ozlemm1990
nslhn001
kilo o alan tek arkadaşım onclmelek
eline sağlık canım 2. olmuşum bende çok sevindim herkezi tebrik ediyorum 1. mizde kutlarımkilo veren arkadaşların hepinizi tebrik ederim haftaya devammmm
BİTANESİN
Canım benim ben farkında olmadan bilmeden seni üzdüm diye üzüldüm sorun yok yanirica ederim canım dert etme olabilir üzülme bu kadar bende üzülürüm sonra özelinede yazmıştım oruçlarla ilgili ayyy çok üzüldüm kırılma lütfen o kadar dert edilecek bişey deyil bizde seni seviyoruz canım sevdiğimden yani hatam olduysa diye belirtmek istedim gurbettesin canım üzermiyim seni
Ben birinci miyim gercektenmiKILO VERENLERRRR
1.be yoru self %2.830
2.filiztoprak %1.508
3.zeze_35 %886
4.izole %0.407
5.mesmeser %0.287
6.seyla nin günlüğü %0.099
AYNI KALANLAR
ficans
sersum
sabahvesen
ozlemm1990
nslhn001
kilo o alan tek arkadaşım onclmelek
Sağol canmeline sağlık canım 2. olmuşum bende çok sevindim herkezi tebrik ediyorum 1. mizde kutlarım
Kilo alan olarak bende birinci ve tekim ne mutlu :))))))))))
Canm diyet yapmadnmı ?
HahahhaBugünkü en komik en sinir maceram.
Çarşıdayken starbucks'tan chai tea latte aldım güya az şekerliydi. İlk defa aldığım bişey değil normalde şekeri çok az. Ama bundan 1 yudum aldım bildiğiniz şerbet!
Çok sıra vardı değiştiremedim.Yarısını döküp eşimin şekersiz kahvesinden ilave ettim 1 yudum aldım yine olmadı çok tatlıydı dedim eve gidince evde espresso yapıp ekleyeyim azalır belki şekeri. çok canım istemişti çünkü. Eve geldik daha arabadan inmeden bi baktım eşim yolun kenarına döktü güzelim kahveyi.
Ben şok! O kadar özendim sadece 2 yudum aldım adam bana içip içmeyeceğimi sormadan döktü
Komik başladı ama sinirlerimi alt üst ederek bitti.
regl dan dolayı moralim çok bozuktu bu sefer aşırı şiştimo yüzden dikkat de etmedim saldım çayıra mevlam kayıra dedim:)
Canım GÜNAYDINregl dan dolayı moralim çok bozuktu bu sefer aşırı şiştimo yüzden dikkat de etmedim saldım çayıra mevlam kayıra dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?