- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Bişey olmaz canım zehirlenene de yoğurt yediriyorlar:)
İyiyim canım aynı uğraşıyorum çocuklarla menü paylaşasım gelmedi üşendim sanırım kaçamak yok sayılırBişey olsa simdiye olurdu sanırım. Nerelerdesn canm iyi misin menü falanda yazmamssn .
Tmam canm dıkkat et kendineİyiyim canım aynı uğraşıyorum çocuklarla menü paylaşasım gelmedi üşendim sanırım kaçamak yok sayılır
Sağol canım sen deTmam canm dıkkat et kendine
İyi hoş da şuan Türkiye saati 00:30Eki Görüntüle 1986029
https://www.kevserinmutfagi.com/tavuklu-diyet-karniyarik-tarifi.html
1 porsiyonu 170 kalori.
Ben az zeytinyağlı yaptım benimki 190 kalori olmuş.
Ben biraz tarifi kendime göre değiştirdim. Sonuç nefissss!
Akşam yemeğim
3 kaşık pilav 96 kalori
1 porsiyon tavuklu diyet karnıyarık 190 kalori
2 bardak az ballı çay 30 kalori
Toplam 316 kalori
ayyy kıyamam sanaaa.İyi hoş da şuan Türkiye saati 00:30
Ben açım
Bu oldu mu ????
A
ayyy kıyamam sanaaa.
Sende yarın yaparsın çok nefis oldu.
Aslında biz niye patlıcanları kızartıyoruz anlamıyorum. Böyle gayet hafif hem sağlıklı üstelik çok lezzetli oluyor.
Şu diyet yapmayı en çok bu yüzden seviyorum. Bana daha sağlıklı yemeyi içmeyi yaşamaya öğretti.
Eki Görüntüle 1986031
Saat 17:50 Bu gün benim için bitti. Akşam yemeğimi erkenden yedim. Ev temizliği yürüyüş derken baya hareketli bir gün geçirdim. Keşke hergün böyle olsa.
Cuma, cumartesi, pazar çalışmıyoruz canım. Haftasonumuz baya uzun yani.İzinlımısın bgun canm
Evet Cuma kilo bildirimi yaptım bu hafta tekrar bildirdimcanım sen geçen hafta ilk bildirimini yaptın mi bu hafta listede olacak misin emin olamadım biliyorsun önce ilk cuma bildirim diğer hafta listeye gireceksin
Topik çok sessiz canımgünaydın hanımlar.
dün şehirdışına gittim geldim. topiğe uğrayamadım, umarım herkes iyidir.
haftasonu hep öyle oluyor. ben ise ancak haftasonu girebiliyorum.Topik çok sessiz canım
sağol tatlım ..sorma dönüşte de kar çoktu boluda...Aynen yavaş yavaş yapıciim artık...abowwww ne tibisi kısss buraları öppelimde başımıza koyallım
yavaş yaparsınız canım kocişte yardım eder sana hemde kalori yakarsın
sağlıkla dönün canımda inşallah
oh oh maşallah anne kız günü olmuş ..ben de özledim gezmeyi..kızımın deneme sınavı vardı bende burdan onun yanına gittim hava çok güzeldi biraz gezdik yedik içtik
bugün kalori saymadım ama eskiye göre abartmadımda zaten mide küçülmüş
saçımı yağladım bakım yaptım birazdan yıkıcam
öpüyorum kızlar
temizlik bitti, çamaşırlar yıkanıyor, akşam yemeği yapıldı.çok hamaratım çok
Öğlen mısır gevreği yedim
Akşamada bahçeden topladığım patlıcan ve biberlerle karnıyarık yaptım. İçini yağsız tavuk kıymayla yaptım.patlıcanlarıda fırında pişirdim. Kalorisini hesaplamadım henüz ama normal karnıyarıktan baya bi düşük olması lazım.
olmaz cicim birşeyyy..balık bayat değilse hiç olmaz...ben balıkla ayran içen bir hatunum olsa bana olurduKızlar öğlen 3 de yoğurt yedim aksam 6 da ton balık yedim sonradan aklıma geldi ödüm koptu bana bsey olacak diye . suana kadar iyiyim .
niye mi kızartıyoruz mesela benim eşim kızartmasız asla sevmiyor..gıcıklığına işte.A
ayyy kıyamam sanaaa.
Sende yarın yaparsın çok nefis oldu.
Aslında biz niye patlıcanları kızartıyoruz anlamıyorum. Böyle gayet hafif hem sağlıklı üstelik çok lezzetli oluyor.
Şu diyet yapmayı en çok bu yüzden seviyorum. Bana daha sağlıklı yemeyi içmeyi yaşamaya öğretti.
oh iyi olmuş..Allaha şükür..Aynen dediğin gibi canım teknoloji falan boş..Hayırlı kandiller...Günaydın kızlar. Bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Allah'ın rahmeti söndürdü yangın falan kalmadı elhamdülillah. Bazan düşünüyorum ne kadar aciziz. Güya teknoloji çağındayız ama bir yangını bile söndüremeyecek kadar aciziz. Herkese hayırlı kandiller. Gecemiz mübarek, ibadetlerimiz dualarımız makbul olsun inşallah. Bu arada miniklerin 23 Nisan bayramıda kutlu olsun. Ne güzel bir gün 2 bayram bir arada ve rahmet yağıyor.
Kahvaltıya misafirlerim var ekmekler, börekler fırında. Ben 1 fincan sade kahveyle 1 hurma yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?