Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A
İyi hoş da şuan Türkiye saati 00:30
Ben açım
Bu oldu mu ????
ayyy kıyamam sanaaa.
Sende yarın yaparsın çok nefis oldu.
Aslında biz niye patlıcanları kızartıyoruz anlamıyorum. Böyle gayet hafif hem sağlıklı üstelik çok lezzetli oluyor.
Şu diyet yapmayı en çok bu yüzden seviyorum. Bana daha sağlıklı yemeyi içmeyi yaşamaya öğretti.

Yarın ki menümüç başka
Evet artk bnde kızartma tüketmiyorum

Günaydın kızlar. Bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Allah'ın rahmeti söndürdü yangın falan kalmadı elhamdülillah. Bazan düşünüyorum ne kadar aciziz. Güya teknoloji çağındayız ama bir yangını bile söndüremeyecek kadar aciziz. Herkese hayırlı kandiller. Gecemiz mübarek, ibadetlerimiz dualarımız makbul olsun inşallah. Bu arada miniklerin 23 Nisan bayramıda kutlu olsun. Ne güzel bir gün 2 bayram bir arada ve rahmet yağıyor.
Kahvaltıya misafirlerim var ekmekler, börekler fırında. Ben 1 fincan sade kahveyle 1 hurma yedim.

abowwww ne tibisi kısss buraları öppelimde başımıza koyallım
yavaş yaparsınız canım kocişte yardım eder sana hemde kalori yakarsın
sağlıkla dönün canımda inşallah
sağol tatlım ..sorma dönüşte de kar çoktu boluda...Aynen yavaş yavaş yapıciim artık...
oh oh maşallah anne kız günü olmuş ..ben de özledim gezmeyi..

Kızlar öğlen 3 de yoğurt yedim aksam 6 da ton balık yedim sonradan aklıma geldi ödüm koptu bana bsey olacak diye . suana kadar iyiyim .
olmaz cicim birşeyyy..balık bayat değilse hiç olmaz...ben balıkla ayran içen bir hatunum olsa bana olurdu
niye mi kızartıyoruz mesela benim eşim kızartmasız asla sevmiyor..gıcıklığına işte..ben de actifryda kızartıyorum yaa konuşmuştuk daha önce..sen de alacaktın fritöz philips aldın mı kullandın mı..kaçırmış olabilirim... oh iyi olmuş..Allaha şükür..Aynen dediğin gibi canım teknoloji falan boş..Hayırlı kandiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…