Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün kızımı göz doktoruna götürdüm gözü biri 1.5 diğeri 1.75 di şimdi biri 2.5 diğeri 3 derece astigmat bir yılda bu kadar ilerledi çok üzüldüm doktor çabuk ilerlemiş dedi altı ayda bir kontrole gidecez.

ah kızlar dünki yürüyüşten sonra bacaklarım ağrıyo. bol su içeyim ben, kaslar toksinleri atsın.

çok formsuzmuşum çook
bende dün çok kostursun canım vücudum sanki şişmiş geçmedi ben de bugün bol şu icerim bide nane yiyeyim dün şanssızlık oğlum hastanenin bahçesinde bir metreden fazla yükseklikten düştü bide onu acile götürdük çok şükür bişey çıkmadı hastane işleri bitince de kitap fuarına götürdük parka falan gittik inan ayaklarım hala tutmuyor

Mrb arkadaşlar bende yeniyim aranıza alirsanız sevinirim
hoşgeldin aramıza başarılar
hoş geldin canım..nasıl geçti tatil..kalorilerine bakılırsa diyet iyi gitmiş ..Vegas ta tatil bu mutlaka güzel ve romantik geçmiştir
geçmiş olsun canım çok ilerlemiş hakketten..kaç yaşındaydı kızın acaba lazerle falan düzelmesi mümkün değil mi belli bir yaşa gelince..
hayırlı sabahlar canlar :)

sabah kahvaltım
çeyrek kepek ekmeği arası marul salata peynir

yarın Allahın izniyle oruç tutacağım kızlar bugün nedense abartmak istiyorum regl n verdiği bir iştahda var
Allah kabul etsin şimdiden..bende de aynı sorunu var..regl dün geldi ..tatlı tatlı diye bağırayyyrummm

Son düzenleme:
dün akşam da

şehriye çorbası
1 küçük karnıyarık(actifry da kızarmış fırınlanmış)
yoğurtlu semizotu

kızım yoğurt,peynir yemiyor ama semizotu salatasını sarımsaklı yoğurtlu yapınca bahaneyle yiyor..onun için hemen her akşam yapmayı düşünüyorum ki bol bol yesin..mevsimin bereketini kullanmalı değil mi..

cok cok gecmis olsun kizina da ogluna da canm geldi mi ust iste gelio iste

Canım çok geçmiş olsun üst üste gelmiş kızın gözü baya ilerlemiş kıyamam kuzuya daha fazla ilerlemez inşallah oğlana da ayrı üzüldüm bişeyinin olmaması sevindirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…