tanıdım tanıdım nerde olsa tanıtım kıtır kıtır etimekilight etimek cnm :) iyi geceler
geçmiş olsun canım kızına da oğluna dabende dün çok kostursun canım vücudum sanki şişmiş geçmedi ben de bugün bol şu icerim bide nane yiyeyim dün şanssızlık oğlum hastanenin bahçesinde bir metreden fazla yükseklikten düştü bide onu acile götürdük çok şükür bişey çıkmadı hastane işleri bitince de kitap fuarına götürdük parka falan gittik inan ayaklarım hala tutmuyor
geçmiş olsunAnnemler hastaneye gitti dedemin dikişlerinin 3 ü patlamış biraz da açılmış gibiydi eşim evde bugün kahvaltıya sıcak bişeyler yapıcam annemlere de kahvaltı hazırlamam lazım zaten uykumu da alamadım gece çok uyandı oğlan öksürüyor üstüne de erken kalkınca benim de şaftım kayıyoo(
bazı parfümler benim de acayip midemi bulandırıyor..otobüste önümde oturuyorsa yerimi değiştiriyorum ,önümde yürüyorsa yolumu değiştiriyorum resmenbi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.
özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
bütün gün yemedin ama sonradan açıldın . bunu demek istedim işte. yemeyip , canın bi şey istemezse vs olursa sonra acısı çıkıyor . canın istemese de yapmalısın kahvaltı ya da öğlen yemeği. az öz olsun ama yapacıktım bari sağlıklı kaçamak yapayım dedm :)
hoş geldin nerede oturuyorsunYas27. ki o 97.300 çıktı bu sabah.evli ve çocukluyum
teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebilirizgeçmiş olsun canım çok ilerlemiş hakketten..kaç yaşındaydı kızın acaba lazerle falan düzelmesi mümkün değil mi belli bir yaşa gelince..
sağol canım benimcok cok gecmis olsun kizina da ogluna da canm geldi mi ust iste gelio iste
insallah canim ama doktor bu şekilde ilerler diyor çünkü bir yıl olmadı bu kadar ilerledi altı ayda bir kontrolCanım çok geçmiş olsun üst üste gelmiş kızın gözü baya ilerlemiş kıyamam kuzuya daha fazla ilerlemez inşallah oğlana da ayrı üzüldüm bişeyinin olmaması sevindirici
teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
nasıldı tatil şeker . mutlu oldun mu . beğendin mi. evlilik yıldönümünüz kutlu , mutlu olsun .Eki Görüntüle 1993092 Eki Görüntüle 1993093 Eki Görüntüle 1993094 Eki Görüntüle 1993095 Eki Görüntüle 1993096
Geldim şekerler Buda tatildeki kalori raporum
canım benim baya yüksekmiş . kaç yaşındaki kızın bu. geçmiş olsundün kızımı göz doktoruna götürdüm gözü biri 1.5 diğeri 1.75 di şimdi biri 2.5 diğeri 3 derece astigmat bir yılda bu kadar ilerledi çok üzüldüm doktor çabuk ilerlemiş dedi altı ayda bir kontrole gidecez.
oy kıyamam. geçmiş olsun . korktun t abi.bende dün çok kostursun canım vücudum sanki şişmiş geçmedi ben de bugün bol şu icerim bide nane yiyeyim dün şanssızlık oğlum hastanenin bahçesinde bir metreden fazla yükseklikten düştü bide onu acile götürdük çok şükür bişey çıkmadı hastane işleri bitince de kitap fuarına götürdük parka falan gittik inan ayaklarım hala tutmuyor
nein . nein . nein .bende deli gibi abur cubur yemekk istiyorum yaaa
afiyet olsun . sarımsaklı yoğurt her şeye yakışır.dün akşam da
şehriye çorbası
1 küçük karnıyarık(actifry da kızarmış fırınlanmış)
yoğurtlu semizotu
kızım yoğurt,peynir yemiyor ama semizotu salatasını sarımsaklı yoğurtlu yapınca bahaneyle yiyor..onun için hemen her akşam yapmayı düşünüyorum ki bol bol yesin..mevsimin bereketini kullanmalı değil mi..
afiyet olsun güzel besleyici yemişsinGunaydin kizlae sabah 3 kayisi yarim.kaee yogurr bi kasik yulaf ve bi kasik ceviz badem karisimk
günaydın neler yedin kahvaltı yaptın mıgünaydın kızlar...
canım deden ameliyatı oldu muy duAnnemler hastaneye gitti dedemin dikişlerinin 3 ü patlamış biraz da açılmış gibiydi eşim evde bugün kahvaltıya sıcak bişeyler yapıcam annemlere de kahvaltı hazırlamam lazım zaten uykumu da alamadım gece çok uyandı oğlan öksürüyor üstüne de erken kalkınca benim de şaftım kayıyoo(
aynen . ben de sevmem ekşi parfümleri.bi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.
özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
canım bi gösterin .teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
dünya göz hastanesine çok güvenmeyin canım. çok paragözler. sırf para için, gerekmediği halde tetkik ve ameliyat yapıyorlar.teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
ya bak şimdi bir daha kararsız kaldım üniversite hastaneleri de çok gereksiz işlem yapıyordünya göz hastanesine çok güvenmeyin canım. çok paragözler. sırf para için, gerekmediği halde tetkik ve ameliyat yapıyorlar.
8 yaşında canimcanım benim baya yüksekmiş . kaç yaşındaki kızın bu. geçmiş olsun
hoşgeldin@demirleke boyum 1.75 cnm kemik yapım iri o yüzden 80 olsam yeter bana
Hb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?