Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım kızına da oğluna da

Annemler hastaneye gitti dedemin dikişlerinin 3 ü patlamış biraz da açılmış gibiydi eşim evde bugün kahvaltıya sıcak bişeyler yapıcam annemlere de kahvaltı hazırlamam lazım zaten uykumu da alamadım gece çok uyandı oğlan öksürüyor üstüne de erken kalkınca benim de şaftım kayıyoo(

geçmiş olsun

bi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.

özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
bazı parfümler benim de acayip midemi bulandırıyor..otobüste önümde oturuyorsa yerimi değiştiriyorum ,önümde yürüyorsa yolumu değiştiriyorum resmenAllah sana kolaylık versin

acıktım bari sağlıklı kaçamak yapayım dedm :)

bütün gün yemedin ama sonradan açıldın . bunu demek istedim işte. yemeyip , canın bi şey istemezse vs olursa sonra acısı çıkıyor . canın istemese de yapmalısın kahvaltı ya da öğlen yemeği. az öz olsun ama yap
Yas27. ki o 97.300 çıktı bu sabah.evli ve çocukluyum
hoş geldin nerede oturuyorsun
boyun kaç . kilo olarak boyunla orantılı mı.

geçmiş olsun canım çok ilerlemiş hakketten..kaç yaşındaydı kızın acaba lazerle falan düzelmesi mümkün değil mi belli bir yaşa gelince..
teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz

cok cok gecmis olsun kizina da ogluna da canm geldi mi ust iste gelio iste
sağol canım benim

Canım çok geçmiş olsun üst üste gelmiş kızın gözü baya ilerlemiş kıyamam kuzuya daha fazla ilerlemez inşallah oğlana da ayrı üzüldüm bişeyinin olmaması sevindirici
insallah canim ama doktor bu şekilde ilerler diyor çünkü bir yıl olmadı bu kadar ilerledi altı ayda bir kontrol
sana da çok geçmiş olsun canım sende kaç zamandır böyle hastalıklarla uğraşıyorsun

teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
nasıldı tatil şeker . mutlu oldun mu . beğendin mi. evlilik yıldönümünüz kutlu , mutlu olsun .

canım benim baya yüksekmiş . kaç yaşındaki kızın bu. geçmiş olsun

oy kıyamam. geçmiş olsun . korktun t abi.
bende deli gibi abur cubur yemekk istiyorum yaaa
nein . nein . nein .
afiyet olsun . sarımsaklı yoğurt her şeye yakışır.

Gunaydin kizlae sabah 3 kayisi yarim.kaee yogurr bi kasik yulaf ve bi kasik ceviz badem karisimk
afiyet olsun güzel besleyici yemişsin

günaydın kızlar...
günaydın neler yedin kahvaltı yaptın mı

canım deden ameliyatı oldu muy du
neden patlamış olabilir dikişleri. geçmiş olsun . şimdi nasıl ki. tekrar mı dikerler

bi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.

özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
aynen . ben de sevmem ekşi parfümleri.

canım bi gösterin .

günaydın . kahvaltım 2 yumurtalı domates biber li omlet. kavanoz yapmıştım geçen yazdan domates biber karışımı. acı ekledim içine.

akşam taze fasülye ve 1 kaşık bulgur pilavı yedim .bol pulbiberli

sabah 500 gr eksi çıktım .ama tartıma güvenmiyorum artık. pili bitmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…