çok şahane kahvaltın afiyet olsunSabah: 4 tane çeri domates, 1 tane küçük salatalık, 2 tane yumurta ve çeyrek dilim ekmek.
kuzum kıyamam. izmit göz hastanesin çok övüyorlar burda. orada ameliyat olanlar biliyorum .komşum oldu memnun8 yaşında canim
boyun uzun ama kilon yine fazla . 80 olursun inşallah . beraber veririz burda. kaç çocuğun var . doğum sonu mu kaldı kilon@demirleke boyum 1.75 cnm kemik yapım iri o yüzden 80 olsam yeter bana
ben olsam ben de kızarım karşımda benden zayıf ve diyet yapan birisine olan var olmayan var canimarkadaş. 1 küçük ekler verdi. yedim . kibrit kutusu kadardı.
insanlar garip yemezsen kızıyor. zayıfsın diye de kızıryorlar üstelik. diyet yapıyorum demiyorum onlara. deli oluyorlar.
ah kiyamam cnm haklisim dedene de cok gecmis olsunAnnemler hastaneye gitti dedemin dikişlerinin 3 ü patlamış biraz da açılmış gibiydi eşim evde bugün kahvaltıya sıcak bişeyler yapıcam annemlere de kahvaltı hazırlamam lazım zaten uykumu da alamadım gece çok uyandı oğlan öksürüyor üstüne de erken kalkınca benim de şaftım kayıyoo(
sen beni dusun ogrencilerin tuhaf parmum ve ter kokilarinin karisimiyla derse girmekbi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.
özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
hosgeldin cnm aramizaHb.inşallahhh
tanıdım tanıdım nerde olsa tanıtım kıtır kıtır etimeki
sabah kalktım hala aklımda paylaştığın fotograf var
bütün gün yemedin ama sonradan açıldın . bunu demek istedim işte. yemeyip , canın bi şey istemezse vs olursa sonra acısı çıkıyor . canın istemese de yapmalısın kahvaltı ya da öğlen yemeği. az öz olsun ama yap
hoş geldin nerede oturuyorsun
boyun kaç . kilo olarak boyunla orantılı mı.
ihmale gelmez ama yaşı da beklemeli..hayırlısı olsun canım...teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
sağol canım..sarımsaklı yoğurt candır haklısınnasıldı tatil şeker . mutlu oldun mu . beğendin mi. evlilik yıldönümünüz kutlu , mutlu olsun .
canım benim baya yüksekmiş . kaç yaşındaki kızın bu. geçmiş olsun
oy kıyamam. geçmiş olsun . korktun t abi.
nein . nein . nein .
afiyet olsun . sarımsaklı yoğurt her şeye yakışır.
afiyet olsun güzel besleyici yemişsin
günaydın neler yedin kahvaltı yaptın mı
canım deden ameliyatı oldu muy du
neden patlamış olabilir dikişleri. geçmiş olsun . şimdi nasıl ki. tekrar mı dikerler
aynen . ben de sevmem ekşi parfümleri.
canım bi gösterin .
benim de kışlık domates soslarım bitti ah ne iyi oluyormuş meğersegünaydın . kahvaltım 2 yumurtalı domates biber li omlet. kavanoz yapmıştım geçen yazdan domates biber karışımı. acı ekledim içine.
akşam taze fasülye ve 1 kaşık bulgur pilavı yedim .bol pulbiberli
sabah 500 gr eksi çıktım .ama tartıma güvenmiyorum artık. pili bitmek üzere.
canım dr ismi araştırın..benim annem dünya gözde ameliyat olmuştu ama dr ismiyle gitti..ya bak şimdi bir daha kararsız kaldım üniversite hastaneleri de çok gereksiz işlem yapıyor
hoşgeldin aramıza başarılar
hoş geldin canım..nasıl geçti tatil..kalorilerine bakılırsa diyet iyi gitmiş ..Vegas ta tatil bu mutlaka güzel ve romantik geçmiştir
geçmiş olsun canım çok ilerlemiş hakketten..kaç yaşındaydı kızın acaba lazerle falan düzelmesi mümkün değil mi belli bir yaşa gelince..
Allah kabul etsin şimdiden..bende de aynı sorunu var..regl dün geldi ..tatlı tatlı diye bağırayyyrummm
bi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.
özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
nasıldı tatil şeker . mutlu oldun mu . beğendin mi. evlilik yıldönümünüz kutlu , mutlu olsun .
canım benim baya yüksekmiş . kaç yaşındaki kızın bu. geçmiş olsun
oy kıyamam. geçmiş olsun . korktun t abi.
nein . nein . nein .
afiyet olsun . sarımsaklı yoğurt her şeye yakışır.
afiyet olsun güzel besleyici yemişsin
günaydın neler yedin kahvaltı yaptın mı
canım deden ameliyatı oldu muy du
neden patlamış olabilir dikişleri. geçmiş olsun . şimdi nasıl ki. tekrar mı dikerler
aynen . ben de sevmem ekşi parfümleri.
canım bi gösterin .
aman dikkat..valla yemek yedim doydum şükür ama yine de canım birşeyler istiyorrrr
benimde abım yılda bir gidiyor bir kaza sonucu gözün biri görmüyor o söyledi dün cocuk dr var diye götürelim dedi ama biz de hiç tanımıyoruz araştıralım oncecanım dr ismi araştırın..benim annem dünya gözde ameliyat olmuştu ama dr ismiyle gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?