Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah: 4 tane çeri domates, 1 tane küçük salatalık, 2 tane yumurta ve çeyrek dilim ekmek.
çok şahane kahvaltın afiyet olsun
8 yaşında canim
kuzum kıyamam. izmit göz hastanesin çok övüyorlar burda. orada ameliyat olanlar biliyorum .komşum oldu memnun
@demirleke boyum 1.75 cnm kemik yapım iri o yüzden 80 olsam yeter bana
boyun uzun ama kilon yine fazla . 80 olursun inşallah . beraber veririz burda. kaç çocuğun var . doğum sonu mu kaldı kilon

arkadaş. 1 küçük ekler verdi. yedim . kibrit kutusu kadardı.
insanlar garip yemezsen kızıyor. zayıfsın diye de kızıryorlar üstelik. diyet yapıyorum demiyorum onlara. deli oluyorlar.
ben olsam ben de kızarım karşımda benden zayıf ve diyet yapan birisine olan var olmayan var canim

ah kiyamam cnm haklisim dedene de cok gecmis olsun

bi de iş arkadaşımın ekşi parfümü mide bulantısı yapıyor.

özellikle sabahları hiç çekilmiyor. benden tarafa gelip gitsin istemiyorum resmen.
sen beni dusun ogrencilerin tuhaf parmum ve ter kokilarinin karisimiyla derse girmek

hosgeldin cnm aramiza

tanıdım tanıdım nerde olsa tanıtım kıtır kıtır etimeki

sabah kalktım hala aklımda paylaştığın fotograf var

ayy kıyamam canım

normalde yemezdim de acıktım regl öncesi iştahı açılıyor insanın

tünaydın kızlar.

regl olmuşum karın ağrısı bel ağrısı derken sürünerek çıktım yataktan.

bu arada izmire kış geldi.bir rüzgar fırtına var uçuruyor resmen kışın böyle fırtına görmedim ben.

teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
ihmale gelmez ama yaşı da beklemeli..hayırlısı olsun canım...
sağol canım..sarımsaklı yoğurt candır haklısın

benim de kışlık domates soslarım bitti ah ne iyi oluyormuş meğerse

ya bak şimdi bir daha kararsız kaldım üniversite hastaneleri de çok gereksiz işlem yapıyor
canım dr ismi araştırın..benim annem dünya gözde ameliyat olmuştu ama dr ismiyle gitti..

evi temizledim bir de dolapların üstüne..bu da bana spor olsun..koşu bandımın motoru değişecekmiş sanırım p.tesiye kadar olur..şimdilik böyle idare ederiz temizlik koşuşturma falan..
akşama bizimkilere yeşil mercimek yemeği yaptım..şimdi azcık yerim ben de öğlen yemeği..akşamı hafif geçiştiricem gene
yemeğimi yiyeyim yazarım neler olduğunu..

valla yemek yedim doydum şükür ama yine de canım birşeyler istiyorrrr

pikiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…