Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben 4 adet saklıköyy yedim . kremalı olanlardan . geçen hafta cuma gününden kalma. yarısını yemiştim .
öğlen yemeğim 244 kalori tutmuş . eee ben genelde 400-500 kalori yerim öğleni . o nedenle elim ağayım titreyince bisküviyi buldum çekmecemde. ve yedim . şimdi iyiyim bin şükür . böyle zamanlar için en sağlıklı atıştırmalık havuç . elma vs ama yanımda yoktu.

kış geri gelince biz de iştah açıldı mı ne .
kışın bu kadr vasat değildik

ne demiş orhan veli

Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

demiş :))

şaka bir yana burda resmen fırtına var. dışarı çıktım 45 dakika pazara markete gittim geldim uçuyor her yer

harikasın canımmmmm :) şiir tam yerinde oldu :)

burda da oldu dün akşam . evin önündeki akasya ağacı ortadan yarılmış . kaldırıma düşmüş .
çocuklar da görünce şaşırdı sabah okula giderken . ben daha çok şaşırdım. evlerde o kadar rüzgar hissetmedik. tamam dolu yağdı sağnak yağmur vardı da. işte.
yağmur bereket . iyi olur tabi. toprak suya doysun . bitkiler fışkırsın . demi.
işte bi de iştah açılmayaydı.

bahar yağmurları güzel oluyor canım altında saatlerce yürüyesim geliyor benim :) ama rüzgar vs olmasın daha iyi en azından.

hahah evet iştah açılmasa süper olacak. gerçi biraz daha havalar ısınınca insanın canı yemek vs istemeyecek direk soğuk şeyler karpuz peynir vs dha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…