ayy mutlu yıllar kuzucuklaraa. maşallah nice yılları nice sağlıklı ömürleri olsunSelam kızlar. Çocuklar babaannedeler bende birazdan ofise gidecem. Yazın burda olmuycam için şimdiden hazırlık yapmam gerekiyor ofiste. Gerçi işlerimin çoğunu internetten halledebilirim ama yinede bazı halledemiycem şeyler için hazırlık yapıyorum.
Cumartesi günü hem iftar hem doğumgünü yapıcam. Oğlum 10 haziran kızım da 7 haziran doğumlu. İkisi için iftar sonrası pasta kesicez. İftara davet ettiğim Amerikalılar bizde oruç tutalım öğretin demişler jest yapmak istemişler bende Müslüman olmanız lazım deyip heveslerini kırmak istemedim. Bakalım ne yapacaklar çok merak ediyorum.
evet kuzum onlardan ama şekerli yaa ondan dedimm..kremalı bidesersum yulaflı bisküvi çok iyi bi kere, neden başını duvarlara vuruyosun. şu eti burçak tarzı olanlardan değil mi yediğin?
sahurda yiyemiyorum canım maalesef onun için iftarimi iyi yiyorum.iftarda güzel yemişsin ama sahur hafif olmamış mı. nasılsın .
sağol canım güzel olmuştu corekotu bu ramazan çok yedim mide sıkıntım olmadı şüküraa bak bunu bilmek daha iyi oldu hemen cikarip bi denim.cok merak ettim
elleeine saglik cnm nefis olmustur eminim corekotlu yogurt cok faydali bana da diyetisyen verdi ozellikle bel bolgesi fazlaliklar icin
ay bnde bayilirim yulafli biskuviye suan da nasi canm cekti iftari yaotm cnm tatli istio ama tutcam ins kendimi ben kremezsiz olanlardan seviorum amasersum yulaflı bisküvi çok iyi bi kere, neden başını duvarlara vuruyosun. şu eti burçak tarzı olanlardan değil mi yediğin?
şimdiden kuzulara sağlıklı nice yıllar dilerim..bravo onlara güzel bir jest bence
Cok tesekkurler canim.Seylanin Gunlugu ben de dogum gunleeininkutluorum minnaklarin
ayy mutlu yıllar kuzucuklaraa. maşallah nice yılları nice sağlıklı ömürleri olsun
arkadaşların da çok tatlılarmıi
Bende de var canim benimki acitmiyor fazla. tuylerimde baya azaldi bazi bolgelerde hic cikmiyor artik./sersum sersum canm sende lazerli epilasyon aleti vardi dmi yanlis hatirlamiosam memnun musun canini acitio mu bnde normal epilasyon var aliorum ama canm acio
Mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah canımTesekkur ederiz canimcim. insallah oglusum 4, prensesimde 8 olacak.
Cok tesekkurler canim.
Amin canim nsallah. Cok sagol guzel dileklerin icin.Arkadaslarimi iyilerden secmeye calisiyorum o yuzden cok sayida arkadasim yok ama olanlar cok tatlilar.
şimdi benimde canım istedi ama artık eşim cemaatin üzerinde uyumus ama dondurma var belki ondan biraz yerimay bnde bayilirim yulafli biskuviye suan da nasi canm cekti iftari yaotm cnm tatli istio ama tutcam ins kendimi ben kremezsiz olanlardan seviorum ama
çok geçmiş olsun sende hasta olursan kötü olur ya.Merhaba kızlar
Nasılsınız
Bu gün izin günüm dü .. evi temizledim .. çamaşır ütü .. iftar hazırlığı derken bu saati ettim ..
kızımın hastalığı bana geçti .. öksürüyorum .. gözler minicik kaldı .. iltihaplandı .. durum vahim ve gece görevleri .. aman allahım .. çok yoğun geçti ..
Dün yemek yapamadım işteydim .. pizza ısmarladık maalesef ..
gecmis olsun cnmMerhaba kızlar
Nasılsınız
Bu gün izin günüm dü .. evi temizledim .. çamaşır ütü .. iftar hazırlığı derken bu saati ettim ..
kızımın hastalığı bana geçti .. öksürüyorum .. gözler minicik kaldı .. iltihaplandı .. durum vahim ve gece görevleri .. aman allahım .. çok yoğun geçti ..
nde normal aldim ama lazer daha iyi olur die dusundm cnku yuz bolgesine lazere gdiorum.hic degilse evde onu da yaparim die dusundumBende de var canim benimki acitmiyor fazla. tuylerimde baya azaldi bazi bolgelerde hic cikmiyor artik./
benim dondurma gunu yarin canim doet gozle yemeyi bekliorim:)akşam sebzeli pilav ve cacık yaptım bir kase kadar pilav c üç küçük kase cacık yedim.
geçmiş olsun canım ..ben de aynı durumdayım..boğazım yara oldu öksürmektenMerhaba kızlar
Nasılsınız
memnunum canım hem de çok..düzenli kullanmadığım halde iyice azaldı..hiç de acıtmıyor..tavsiye ederim kesinliklesersum sersum canm sende lazerli epilasyon aleti vardi dmi yanlis hatirlamiosam memnun musun canini acitio mu bnde normal epilasyon var aliorum ama canm acio
Tesekkur ederiz canimcim. insallah oglusum 4, prensesimde 8 olacak.
ohh ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallahBugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
aynenBende de var canim benimki acitmiyor fazla. tuylerimde baya azaldi bazi bolgelerde hic cikmiyor artik./
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?