Sağolasın canımohh ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Sağolasın canım yapamazsam söylerim düşünmen yeter :)
Çok teşekkürler canım sen de öylesinnsimdiden iyi gezmeler canm sen gonulleein sampiyonusun:)
yuzden gdiosa dikkat canim kas gdio olabilir
bnde de hep kapkalin yogurt kaymagi oluo cnm hepsini biriktirip buzluga attim bana tarif veror misin bari kaymaklari degeelendireyim
masallah afiyetler olsun:)Bugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
Amin canım Allah razı olsun.Mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah canım
Allahım hayırlı uzun ömürler versin
Teşekkür ederim canım amin inşallah.şimdi benimde canım istedi ama artık eşim cemaatin üzerinde uyumus ama dondurma var belki ondan biraz yerim
çok geçmiş olsun sende hasta olursan kötü olur ya.
Seylanin Gunlugu canım cocuklarinla beraber nice mutlu yıllara Allah ömürlü etsin.
Lazer kesinlikle çok iyi tavsiye ederim.gecmis olsun cnm
nde normal aldim ama lazer daha iyi olur die dusundm cnku yuz bolgesine lazere gdiorum.hic degilse evde onu da yaparim die dusundum
benim dondurma gunu yarin canim doet gozle yemeyi bekliorim:)
Ellerine sağlık canım darısı benim başıma.Bugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
Çok teşekkürler canım inşallah.@Kaneel geçmiş olsun canım
Seylanin Gunlugu kuzuların nice yaşları olsun Doğum günleri kutlu olsun canım
Türk düşmanı filmler burada gösterilmiyor özellikle bence..Amerikan sempatisi azalmasın bizde diye..çok seviyoruz ya onları müttefikiz yaBugün eşimle Harika kadın filmini seyrettik. Açıkçası filmi çok beğenmedim. Tam bir ergen filmiydi. Kadın hem savaşta yaralananlara zulüm görenlere acıyor hem de kendisi önüne geleni gözünü kırpmadan işkence ediyor öldürüyordu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtecek boyutta. Üstelik dünyaya kötülük yapan Almanların karargahında Türk bayrakları asılıydı. Güya Almanlara zehirli gazın formülünü Osmanlılar vermiş.!!Son yapılan filmlerin çoğunda bu Türk düşmanlığını görmeye başladım. Enteresan bir şekilde insanlara empoze ediyorlar. Holywood filmlerinden midem bulandı. Türkiye'ye bütün filmler geliyor mu bilmiyorum ama buradaki çoğu filmlerde bir şekilde Türkiye ve Türk düşmanlığı kısaca işleniyor. Dikkatimi çekmeye başladı. Ermenileri göklere çıkartıp Türkleri barbar gösteriyorlar. Neyse bidaha sinemaya gidersem çocuk filmi izlemeye karar verdim en azından kan gövdeyi götürmez. Filmleri sadece kan ve ölüm oluşturuyor sorsan dünyayı kurtaran kahraman kendileri. Yersen tabii..
canım ipad hala komşuda . alamadım. çünkü akşam eve gidince evde biraz dinlendim. sonra iftara davetliydik . oraya gittik . eşimin arkadaşı iş yerinde iftar verdi. zaten düğün , nişan , kahvaltı organizasyon yeri. kır yemeği oldu.
yedik kalktık.
ama eve gelişimiz 10 olunca komşuma gitmedim. hala onda ipad.
bu akşam olur inşallah.
çocuk çok güzel haklısın.
her istediklerini almıyoruz . ihtiyaca göre alıyoruz . aşırıya kaçmamaya özen gösteriyoruz .
ben de sanki kiloları vermiş gibiyim ama tartıya çıkıyorum . çok bi fark yok . ama bana sorsan yüzüm göçtü. belim tel kadar inceldi.
günaydın hanımlar
günaydın diyetdaşım. öncelikle geçmiş olsun, mide rahtsızlığı zor.
bence zayıflıyorsun sürekli
simdiden iyi gezmeler canm sen gonulleein sampiyonusun:)
yuzden gdiosa dikkat canim kas gdio olabilir
bnde de hep kapkalin yogurt kaymagi oluo cnm hepsini biriktirip buzluga attim bana tarif veror misin bari kaymaklari degeelendireyim
Ara ara topiğinizi ziyaret ediyorum sessiz takipçinizimbugun ins daha iyisindir cnm yarin da evde misin
canim benimmm hosgeldinn cok sevndim seni gordugume nadalcim ben bu topikteyim hep
Sen nasilsin hamilelik nasi gdio canm bomba gbi donceginden hic suphem uok zaten kac aylik oldu bebis:)
eline sağlık canım ben çok severim çilek recelini bence onlar sana fazla istersen birini ben alirimBugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
öncelikle hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebek olsun kolay bir doğum olsunAra ara topiğinizi ziyaret ediyorum sessiz takipçinizim8.ayımdayım temmuzda doğum inşallah 19 kilo aldım o eski halimden eser yok şimdi ama kafaya takmıyorum doğumdan sonra hiç salmadan sizinde desteğinizle hepsi gider inşallah
canım doğum günleri kutlu olsun çocuklarının .Selam kızlar. Çocuklar babaannedeler bende birazdan ofise gidecem. Yazın burda olmuycam için şimdiden hazırlık yapmam gerekiyor ofiste. Gerçi işlerimin çoğunu internetten halledebilirim ama yinede bazı halledemiycem şeyler için hazırlık yapıyorum.
Cumartesi günü hem iftar hem doğumgünü yapıcam. Oğlum 10 haziran kızım da 7 haziran doğumlu. İkisi için iftar sonrası pasta kesicez. İftara davet ettiğim Amerikalılar bizde oruç tutalım öğretin demişler jest yapmak istemişler bende Müslüman olmanız lazım deyip heveslerini kırmak istemedim. Bakalım ne yapacaklar çok merak ediyorum.
ellerine sağlık canımcım. ben de yapacağım . reçel bizde çok yenir. tokattan kuşburnu marmelat geldiği için biraz erteleyeceğim. çokça yapmışsın . hediyelik bile olacak ne güzel.Bugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
bizim burda gösterilmiyor ..nedir alıp veremedikleri .Bugün eşimle Harika kadın filmini seyrettik. Açıkçası filmi çok beğenmedim. Tam bir ergen filmiydi. Kadın hem savaşta yaralananlara zulüm görenlere acıyor hem de kendisi önüne geleni gözünü kırpmadan işkence ediyor öldürüyordu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtecek boyutta. Üstelik dünyaya kötülük yapan Almanların karargahında Türk bayrakları asılıydı. Güya Almanlara zehirli gazın formülünü Osmanlılar vermiş.!!Son yapılan filmlerin çoğunda bu Türk düşmanlığını görmeye başladım. Enteresan bir şekilde insanlara empoze ediyorlar. Holywood filmlerinden midem bulandı. Türkiye'ye bütün filmler geliyor mu bilmiyorum ama buradaki çoğu filmlerde bir şekilde Türkiye ve Türk düşmanlığı kısaca işleniyor. Dikkatimi çekmeye başladı. Ermenileri göklere çıkartıp Türkleri barbar gösteriyorlar. Neyse bidaha sinemaya gidersem çocuk filmi izlemeye karar verdim en azından kan gövdeyi götürmez. Filmleri sadece kan ve ölüm oluşturuyor sorsan dünyayı kurtaran kahraman kendileri. Yersen tabii..
canım geçmiş olsun . nöbet kolay iş değil . kolay gelsinselam kızlar..3.5 da kalktım boğazım iyice şişmiş..buranın havalandırması da beni hasta ediyor bence..pis hava üflüyor resmen
1 kk kadar börek yedim arkadaş yapmış..tam uykum geldi uzanayım dedim portable aradı 5 tane
onları hallettim geldim şimdide uykum kaçtı..1 saat sonra da diğer arkadaş uyanacak zaten..belki bi 15-20 dk uzanırım..
hoş geldin.bekleriz her zaman .Ara ara topiğinizi ziyaret ediyorum sessiz takipçinizim8.ayımdayım temmuzda doğum inşallah 19 kilo aldım o eski halimden eser yok şimdi ama kafaya takmıyorum doğumdan sonra hiç salmadan sizinde desteğinizle hepsi gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?