Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah canım
Allahım hayırlı uzun ömürler versin
Amin canım Allah razı olsun.

Teşekkür ederim canım amin inşallah.

gecmis olsun cnm

nde normal aldim ama lazer daha iyi olur die dusundm cnku yuz bolgesine lazere gdiorum.hic degilse evde onu da yaparim die dusundum

benim dondurma gunu yarin canim doet gozle yemeyi bekliorim:)
Lazer kesinlikle çok iyi tavsiye ederim.
Bugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
Ellerine sağlık canım darısı benim başıma.

@Kaneel geçmiş olsun canım
Seylanin Gunlugu kuzuların nice yaşları olsun Doğum günleri kutlu olsun canım
Çok teşekkürler canım inşallah.

Bugün eşimle Harika kadın filmini seyrettik. Açıkçası filmi çok beğenmedim. Tam bir ergen filmiydi. Kadın hem savaşta yaralananlara zulüm görenlere acıyor hem de kendisi önüne geleni gözünü kırpmadan işkence ediyor öldürüyordu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtecek boyutta. Üstelik dünyaya kötülük yapan Almanların karargahında Türk bayrakları asılıydı. Güya Almanlara zehirli gazın formülünü Osmanlılar vermiş.!!Son yapılan filmlerin çoğunda bu Türk düşmanlığını görmeye başladım. Enteresan bir şekilde insanlara empoze ediyorlar. Holywood filmlerinden midem bulandı. Türkiye'ye bütün filmler geliyor mu bilmiyorum ama buradaki çoğu filmlerde bir şekilde Türkiye ve Türk düşmanlığı kısaca işleniyor. Dikkatimi çekmeye başladı. Ermenileri göklere çıkartıp Türkleri barbar gösteriyorlar. Neyse bidaha sinemaya gidersem çocuk filmi izlemeye karar verdim en azından kan gövdeyi götürmez. Filmleri sadece kan ve ölüm oluşturuyor sorsan dünyayı kurtaran kahraman kendileri. Yersen tabii..

Türk düşmanı filmler burada gösterilmiyor özellikle bence..Amerikan sempatisi azalmasın bizde diye..çok seviyoruz ya onları müttefikiz ya
Bence de en iyisi animasyon filmleri

selam kızlar..3.5 da kalktım boğazım iyice şişmiş..buranın havalandırması da beni hasta ediyor bence..pis hava üflüyor resmen
1 kk kadar börek yedim arkadaş yapmış..tam uykum geldi uzanayım dedim portable aradı 5 tane
onları hallettim geldim şimdide uykum kaçtı..1 saat sonra da diğer arkadaş uyanacak zaten..belki bi 15-20 dk uzanırım..

ay bende bende sorma yaa psikolojikmen öyle hissediyorum ama yok birşey :)))

günaydın hanımlar

günaydın diyetdaşım. öncelikle geçmiş olsun, mide rahtsızlığı zor.

bence zayıflıyorsun sürekli

ayy inşaallah diyettaşım ne diyeyim yaa incelmiş hissetsemde değil gerçi bugün patronum yüzün küçülmüş dedi içimden keşke orası değilde popom küçülse dedim :)))))))))))

bugun ins daha iyisindir cnm yarin da evde misin

canim benimmm hosgeldinn cok sevndim seni gordugume nadalcim ben bu topikteyim hep
Sen nasilsin hamilelik nasi gdio canm bomba gbi donceginden hic suphem uok zaten kac aylik oldu bebis:)
Ara ara topiğinizi ziyaret ediyorum sessiz takipçinizim 8.ayımdayım temmuzda doğum inşallah 19 kilo aldım o eski halimden eser yok şimdi ama kafaya takmıyorum doğumdan sonra hiç salmadan sizinde desteğinizle hepsi gider inşallah

Bugün çilek reçeli yaptım 12 kavanoz oldu anneme ve kvalideme de vericek tabi zaten bize çok çok güzel olmuş rengi şeffaf koyuluğu ve tadı da çok güzel olmuş başkaları da çok beğendi :)
eline sağlık canım ben çok severim çilek recelini bence onlar sana fazla istersen birini ben alirim

öncelikle hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebek olsun kolay bir doğum olsun kilo verilir ben ilk hamileleigimde 26 kilo aldım diğerlerinde de 23 25 ama zamanla hepsini verdim hiç takma kafana

canım doğum günleri kutlu olsun çocuklarının .
pastayı kendin mi yapacaksın .o gün için ne yapmayı düşünüyorsun .
oruç tutabilecekler mi sence. burada 17 saat sürüyor açlık. sizde ne kadar bilmiyorum ama aynıdır hemen hemen . belki sizin orada daha uzun sürer bile. dayanabileceklerini sanmıyorum. ne olduğunu bilmiyorlar galiba. inanç olmadan yapılacak şey değil çünkü. onların inancında yok , bilmedikleri şey.

ellerine sağlık canımcım. ben de yapacağım . reçel bizde çok yenir. tokattan kuşburnu marmelat geldiği için biraz erteleyeceğim. çokça yapmışsın . hediyelik bile olacak ne güzel.
bizim burda gösterilmiyor ..nedir alıp veremedikleri .

canım geçmiş olsun . nöbet kolay iş değil . kolay gelsin

hoş geldin.bekleriz her zaman .
19 kilo aldın ve kaç kilo oldun şimdi.
yaşın kaç . ilk çocuk mu.
erkek mi kız mı

kızlar dün akşam iftar menümüz köfteli patates yemeği. 1 kase kadar yedim.
1 kase cacık
bol su.
1 adet lezzet topu. (süt kaymağı, bisküvi , kakao ile yoğurduğum)
bol bol çay.
2-3 adet kiraz

sahurda:
2 haşlanmış yumurta
1 adet domates .
2 adet küçük salatalık
3 adet etiform( fazla almıştım. ne zamandır duruyor. bunları iftar sahur sofrasında yiycem kafama göre)
10 adet taze fındık
1 kb peynir
4 adet zeytin

yine her iftar ve sahur yemeği sonrası 1 adet limon sıkıyorum . su ile karıştırıp içiyorum.

bunu da c vitamini almak ve hasta olmamak amacıyla yapıyorum .

bu akşam iftara davetliyiz . iş yerinden bi arkadaş tüm personeli davet ediyor . evi köyde. bahçeli. bahçeye masa kuracak . çocuklar da bol bol oynar inşallah . bakalım .

Şimdi. . Düşündüm uzun uzun acaba sorun nerede diye, 33 kilo veren biri neden 10 kiloyu veremez diye.
33 kiloyu ciddi Karatay diyeti, ciddi spor ve sürekli içtiğim rezene çayı, kiraz sapı vs. Gibi şeyler ile destekledim. Akşam 6 dan sonra hiç yemedim. Kuru yemiş sürekli çiğ olarak tükettim. 2 öğün beslendim ama kaliteli yedim.şimdi bakıyorum bunların çoğunu yapamıyorum en önemlisi beyne kendimi çok hazırlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…