canım ipad hala komşuda . alamadım. çünkü akşam eve gidince evde biraz dinlendim. sonra iftara davetliydik . oraya gittik . eşimin arkadaşı iş yerinde iftar verdi. zaten düğün , nişan , kahvaltı organizasyon yeri. kır yemeği oldu.@demirleke müsait olunca elbise ve eteğinin fotosunu bekliyorum bi ara atarsın :)
çocuk çok güzel haklısın.Biraz yuruyuse ciktim bugun orucluyken yurunmez ama insan evde de bunalio
Cocuk cok zor bisey kizlar buyuk sorumlulik sanirsam ama nasi bi duygu bilmiorum bnce mukemmel olmali annelik herseyin onunde simdiki cocuklar illaki bisyleri istiolar tutturuolar bizler de kiyamaioruz alioruz her istediklerini doyumsuz olmalarindan korkuorum ama tabi kiyamaz insan cocuguna
ben de sanki kiloları vermiş gibiyim ama tartıya çıkıyorum . çok bi fark yok . ama bana sorsan yüzüm göçtü. belim tel kadar inceldi.merhaba kızlar kaç gündür yazamıyorum işlerimin yoğunluğum gerginliğim tabi birde oruçlu olunca daha bir vuruyor insana yinede şükür tabiki rabbim güç veriyorr
şu sıralar midem biraz kötü sahurdan sonra işbaşı yapıyorum etkiliyor midemi fazla yüklenemiyorum tabi işime geliyor :))) kilo veriyorum ama kızlar verip te bayramda hepsini birden almaktan korkuyorum
merhaba kızlar kaç gündür yazamıyorum işlerimin yoğunluğum gerginliğim tabi birde oruçlu olunca daha bir vuruyor insana yinede şükür tabiki rabbim güç veriyorr
şu sıralar midem biraz kötü sahurdan sonra işbaşı yapıyorum etkiliyor midemi fazla yüklenemiyorum tabi işime geliyor :))) kilo veriyorum ama kızlar verip te bayramda hepsini birden almaktan korkuyorum
günaydın diyetdaşım. öncelikle geçmiş olsun, mide rahtsızlığı zor.ayrıca kilo veriyorum ama hareket etmediğim için herhalde yüzümden falan gidiyor belli oluyor halbuki vermem gerek yerler duruyor herhalde :)))))) halimden olmuyorki hareket edeyim
simdiden iyi gezmeler canm sen gonulleein sampiyonusun:)Merhaba kızlar Cumartesi'den beri il dışındayım gezmede bu haftasonuna kadar bu hafta liste sırası bende ama burda tartı olmadığı için ben giremicem listeye yoksa 1. belliydi :)) şaka tabi diyet yapmıyorum ama çok yendiğim de söylenemez
yuzden gdiosa dikkat canim kas gdio olabilirayrıca kilo veriyorum ama hareket etmediğim için herhalde yüzümden falan gidiyor belli oluyor halbuki vermem gerek yerler duruyor herhalde :)))))) halimden olmuyorki hareket edeyim
bnde de hep kapkalin yogurt kaymagi oluo cnm hepsini biriktirip buzluga attim bana tarif veror misin bari kaymaklari degeelendireyimakşam iftara davetliydik.
yarım kase şehriye çorbası. kıymalı yapmışlardı. kıyma ile aram yoktur .
1 kaşık pilav yedim. hünkar beğendi vardı. onu yedim.
8-9 adet hurma yedim.
2 bardak kola içtim.
sahurda
2 yumurtadan az yağda omlet.
2 minik salatalık.
yarım domates
1 lokma peynir . 2-3 adet zeytin
1 kibrit kutusu kadar bazlama.
biraz kuşburnu marmelatı.
sabah çocuklara krep yaptım. o pişerken köfteli patates yemeği yaptım. akşama iftarda o olur . yanında bulgur pilavı . o da dünden kalma.
salata yaparım yanına.
triliçe var . bir de lezzet topu yaptım . sütün kaymağını öyle değerlendiriyorum . kakao bisküvi ve kaymak . hepsini karıştırıp . top yapıyorum. eşim çok seviyor . çocuklar yer . ben ise yemiyorum. kaymak çünkü. onu da yiyemiyorum. tiksiniyorum.
sen ne durumdasın .zayıflıyor musun . vermişsindir diye düşünüyorum .günaydın hanımlar
günaydın diyetdaşım. öncelikle geçmiş olsun, mide rahtsızlığı zor.
bence zayıflıyorsun sürekli
canım ben süt kaymağını değerlendiriyorum .tatlı yaparak .simdiden iyi gezmeler canm sen gonulleein sampiyonusun:)
yuzden gdiosa dikkat canim kas gdio olabilir
bnde de hep kapkalin yogurt kaymagi oluo cnm hepsini biriktirip buzluga attim bana tarif veror misin bari kaymaklari degeelendireyim
ceviz yazınca hatırladım . önceki gün sahurda 1 avuç taze fındık yemiştim. bu sahurda unuttum. o da çok faydalı haklısın .bi de alerji ilacımı içmeyi unuttum. bu aralar ttutu yine.Sahurda az tereyaginda omlet yedim bu ii sevdim kizlar omlet az yagda nefis oluo
Peynit
1 dilim ekmek
2 ceviz domayes salataljk soda
3 kasik yogurt
ben tatilde kuralları gevşetmiş bulundum. ama korumadaym. haftaya tam gaz devam edeceğim.sen ne durumdasın .zayıflıyor musun . vermişsindir diye düşünüyorum .
iftarda güzel yemişsin ama sahur hafif olmamış mı. nasılsın .selam kızlar akşam gözleme yaptım bir tane yedim yanına domates salatalık ayran sahurda bir kase corekotlu yogurt bir dilim ekmek
aa bak bunu bilmek daha iyi oldu hemen cikarip bi denim.cok merak ettimcanım ben süt kaymağını değerlendiriyorum .tatlı yaparak .
ama yoğurt kaymağını dolapta biriktirdim bi dönem .
biriktikten sonra hepsini çıkarınca blender ile ya da mikser ile çırparsan 4-5 dakika sonra tereyağı elde edersin .
elleeine saglik cnm nefis olmustur eminim corekotlu yogurt cok faydali bana da diyetisyen verdi ozellikle bel bolgesi fazlaliklar icinselam kızlar akşam gözleme yaptım bir tane yedim yanına domates salatalık ayran sahurda bir kase corekotlu yogurt bir dilim ekmek
Daha önce bende yapmış ve beğenmemiştim çünkü az pişirmiştim, evdeki fırınlar yeterince güçlü değiller uzun süre pişirmek gerekiyor. Bu defa taş fırından çıkmış gibi olmuştu. Ama toplamda 2.5 saat pişirdim sanırım.Seylanin Gunlugu evet cnm aslinda o msji okudum ama dedim acaba baska biseyin tarifi mi tam.net okumamisim bende deniyim bunu bikere yaomak istedim pisme kismi istedgim gibi olmadi
şimdiden kuzulara sağlıklı nice yıllar dilerimSelam kızlar. Çocuklar babaannedeler bende birazdan ofise gidecem. Yazın burda olmuycam için şimdiden hazırlık yapmam gerekiyor ofiste. Gerçi işlerimin çoğunu internetten halledebilirim ama yinede bazı halledemiycem şeyler için hazırlık yapıyorum.
Cumartesi günü hem iftar hem doğumgünü yapıcam. Oğlum 10 haziran kızım da 7 haziran doğumlu. İkisi için iftar sonrası pasta kesicez. İftara davet ettiğim Amerikalılar bizde oruç tutalım öğretin demişler jest yapmak istemişler bende Müslüman olmanız lazım deyip heveslerini kırmak istemedim. Bakalım ne yapacaklar çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?