Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugun ins daha iyisindir cnm yarin da evde misin

canim benimmm hosgeldinn cok sevndim seni gordugume nadalcim ben bu topikteyim hep
Sen nasilsin hamilelik nasi gdio canm bomba gbi donceginden hic suphem uok zaten kac aylik oldu bebis:)

Biraz yuruyuse ciktim bugun orucluyken yurunmez ama insan evde de bunalio
Cocuk cok zor bisey kizlar buyuk sorumlulik sanirsam ama nasi bi duygu bilmiorum bnce mukemmel olmali annelik herseyin onunde simdiki cocuklar illaki bisyleri istiolar tutturuolar bizler de kiyamaioruz alioruz her istediklerini doyumsuz olmalarindan korkuorum ama tabi kiyamaz insan cocuguna

kırmızı soğan sarımsak ve salça tek geçerim hepsini

2-3 güne regl olacağım allahım acıkıp duruyorum ya şuan midemi bastırsın diye soda içiyorum

eşim devreye giriyor . ama daha çok ben devredeyim. artık devreden çıkmayı düşünüyorum . eşim çok katıdır. benim gibi değildir. ve dediğim dediktir. babadan korkarlar .
katılıyorum canım babadan çekinirler iyi olur

kızın nasıll. üni . sınavı seneye değil mi.
2 senesi var canım lise 3 oldu benim kız hazırlık okuduğu için..
Aminn tabii Allah hepsine sağlık versin
benim çocuklar daha küçük ama galiba kiz çocuk daha uyumlu Allah yardimcin olsun ve sersum çok zor dönemleri
ergenlik tabii canım benimki hala çıkamadı
sağol canımmm..Allah evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın iyilerle karşılaştırsın inşallah

Allah kolaylık versin sana...

yazarhanim35 ben de ramazan pidesine dadandım. 4-5 gündür yiyip duruyorum. ben de malum günlerin yaklaştığını bu iştah patlamasından anlıyorum

ben ramazan pidesini üzeri yumurtalı seviyorum 1 kere yaptırdım serbest gün diye yedim onun dşnda yaptırsam her gün yerim bıkmam resmen mutfağı yiyesim var canım ya

Z zeze_35 yapamazsan bu hafta listeyi ben yaparım canım

merhaba kızlar kaç gündür yazamıyorum işlerimin yoğunluğum gerginliğim tabi birde oruçlu olunca daha bir vuruyor insana yinede şükür tabiki rabbim güç veriyorr
şu sıralar midem biraz kötü sahurdan sonra işbaşı yapıyorum etkiliyor midemi fazla yüklenemiyorum tabi işime geliyor :))) kilo veriyorum ama kızlar verip te bayramda hepsini birden almaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…