- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
bugun ins daha iyisindir cnm yarin da evde misinselam kızlar..bugün iş yerinde toplantı vardı gidemedim mesaj attım hastayım diye..yarına iyileşmem lazım..yarına nöbet malum..ilaçlar uyutuyor terletiyor.geçer inşallah..
sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
öğlen
kuru fasulye
akşama da taze fasulye yaptım..kuru önceden kalmıştı ben yedim sadece..taze üstüne geldi ama olsun..
canim benimmm hosgeldinn cok sevndim seni gordugume nadalcim ben bu topikteyim hep
kırmızı soğan sarımsak ve salça tek geçerim hepsiniButun gecmis mesajlari okuyamadim kizlar kusura bakmayin.
uzerine sos dokmedim canim ve tavuk kiymayla yaptim bizimkiler ben soylemeseydim farki anlayamamislardi.bahcemin urunlerini kullandim tipki antepte yediklerim gibi olmustu cok lezzetliydi. ben cok uzun sure 200 drece firinda pisirdim. ustu kapali 1 saat 30 dk. uzerini actiktan sonra 45 dk. tas firindan cikmis gibi oldu. birde kiyma karisimina burda satilan bir baharat var duman tutsulu kirmizi biber. sanki odun atesinde pismis gibi koku ve tat veriyor. belki ordada vardir bilmiyorum ama ondan koydum.
canim burda satilan hamurlarin icinde cok kimyasal oldugu icin biz disardan ekmek bile almiyoruz. Turkiyede olsam bende eminim oyle yapardim.
Kirmizi sogani tek gecerim. kesinlikle haklisin.
ellerime saglik cnm masallh gayet de beceeiklisin sanirim nasi pisiriosun kc dk tutuo patlican kebabi
aynenkırmızı soğan sarımsak ve salça tek geçerim hepsini
ellerime saglik cnm masallh gayet de beceeiklisin sanirim nasi pisiriosun kc dk tutuo patlican kebabi
katılıyorum canım babadan çekinirler iyi olureşim devreye giriyor . ama daha çok ben devredeyim. artık devreden çıkmayı düşünüyorum . eşim çok katıdır. benim gibi değildir. ve dediğim dediktir. babadan korkarlar .
2 senesi var canım lise 3 oldu benim kız hazırlık okuduğu için..kızın nasıll. üni . sınavı seneye değil mi.
Aminn tabii Allah hepsine sağlık versinBenimde oğlan 10 yasin da kız 4 yaşında. Oğlum şimdiden aşı kız desen hayatta tek başına oynadığını bilmem illaki ya benle ya babayla oynayacak. Biz oynamazsak hemen tapletin başına. Her zaman da ona vakit ayıramıyorum, ayırıyorum da o yorulmak bilmiyor saatlerce oynamak istiyor bizle. Bugün çocuklardan yana dert yandık ama Allah sağlık sıhhat versin insAllah hepsine.
ergenlik tabii canım benimki hala çıkamadıbenim çocuklar daha küçük ama galiba kiz çocuk daha uyumlu Allah yardimcin olsun vesersum çok zor dönemleri
sağol canımmm..Allah evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın iyilerle karşılaştırsın inşallahgeçmiş olsun iyidir inşallah
canım geçmiş olsunbu arabaların sorunları bitmiyor inşallah halledilir
güle güle kullan canım saçlarını
geçmiş olsun canım ben geç kaldım atlatmışsın çok şükür
ergenlik bazı çocuklarda ağır geçiyo canım abimin çocuğu var kız çocuğu 17-18 yaşları arasında çok fena kafası hep tilkiliğe çalışıyo hep gezzin tozzun sigarayada başladı oğlanlar hak getire bide benim kızıa laf ederlerdi çocuk gibi davranıyorsunuz diye el bebek büyüttük biz biraz fazla üstüne düştük çocuk gibi oynardım ben onunla tek diye sıkılmasın diye fena mı oldu hiç sözümden çıkmaz beni hiç üzmedi inşallah böyle gider erkek çocuğu da zor tabi sende çalışıyosun haliyle ilgin o na göre oluyodur inşallah atlatırsınız bu günleri
Allah kolaylık versin sana...Selam kizlar haftasonu kosusturmayla gecti malum Turkiye icin hazirlik yapiyorum. alisverisleri bitirdim cok sukur bavullarida yaptim daha 3 hafta var ama ben boyle onceden hazirlanmayi seviyorum. son dakkaya kalinca illa bisey unutuluyor cunku. toplam 6 bavul oldu. 2 tanede kucuk bavul olacak birde herkesin cantalari var cocuk arabasi var 3 cocuk ve ben olucam o yuzden havaalaninda tasiyicalara verip tasitmak istiyorum ama ben turistim diye kazikliyolar
normalde dis hatlarrdan ic hatlara bavullarimi tasitsam kac para vermem gerekir aranizda boyle bir tecrubesi olan varmi? en azindan ne vermem gerektigini bilirsem kac para vermem gerektigini bilirsem kaziklanmam
ben dun adet oldum ama sanki orucluyum gibi hic bisey yemiyorum su icmeyi bile telim haber vermese unutuyorum. canim istemiyor iftar saati gelince acikirim kesin.
sağol daha iyiyim çok şükür canım..yarın nöbetçiyim maalesef..bugun ins daha iyisindir cnm yarin da evde misin
)
yazarhanim35 ben de ramazan pidesine dadandım. 4-5 gündür yiyip duruyorum. ben de malum günlerin yaklaştığını bu iştah patlamasından anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?