Hoşbuldum 2.oğlum olacak geçen Ağustos ayında 84 kiloydum 4 aya yakın diyet yaptım Aralık başında72 kilo ile hamile olduğumu öğrendim diyeti bıraktığım anda çok hızlı kilo aldım nasılsa hamileyim diye çok dikkatte etmedim herkes ilk 4 ayda kilo verirmiş ben 9-10 kilo aldım sonra biraz daha dikkat ettim ama 32. haftamdayım 19 kilo aldım şimdi 91 küsürlerdeyim daha 7 haftam var ama takmıyorum ilkinde de 30 kilo almıştım yine veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsunhoş geldin.bekleriz her zaman .
19 kilo aldın ve kaç kilo oldun şimdi.
yaşın kaç . ilk çocuk mu.
erkek mi kız mı
canım demek ki bi yerde eksiğin var. eski diyeti yapıyorum sanıyorsun . ama yapmıyorsun belli ki. kaçamaklar olsun . yediğin 1 küçük dilim kek , kuru yemiş (akşam için ) hepsi kilo olarak dönüyor. ya da senin gündüz yaptığım diyet güme gider . sabit kalırsın. porsiyon küçült. ve ekmek yeme. makarna pilav yeme. meyveleri eksi meyve tercih et. şekerli meyve yeme.Haftada 2 yada 3 kilo verirken şimdi hep yerimde sayıyorum ve hepsini bu topik te verdim. Alırken de gayet yavaş aldım ama şimdi kendimi toparlama vaktim geldi.
canım hamileliklerinde çok alıyorsun demek ki . ilkinde de almışsın. verirsin canını sıkma. ama ne kadar az alırsan vermesi de o kadar kolay olur. diyet vermiştir eminim doktorun. listene uymaya çalış.Hoşbuldum 2.oğlum olacak geçen Ağustos ayında 84 kiloydum 4 aya yakın diyet yaptım Aralık başında72 kilo ile hamile olduğumu öğrendim diyeti bıraktığım anda çok hızlı kilo aldım nasılsa hamileyim diye çok dikkatte etmedim herkes ilk 4 ayda kilo verirmiş ben 9-10 kilo aldım sonra biraz daha dikkat ettim ama 32. haftamdayım 19 kilo aldım şimdi 91 küsürlerdeyim daha 7 haftam var ama takmıyorum ilkinde de 30 kilo almıştım yine veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun
benim 3 hamileliğimde de g ebelik şekerim vardı. sürekli diyet yaptım.Hoşbuldum 2.oğlum olacak geçen Ağustos ayında 84 kiloydum 4 aya yakın diyet yaptım Aralık başında72 kilo ile hamile olduğumu öğrendim diyeti bıraktığım anda çok hızlı kilo aldım nasılsa hamileyim diye çok dikkatte etmedim herkes ilk 4 ayda kilo verirmiş ben 9-10 kilo aldım sonra biraz daha dikkat ettim ama 32. haftamdayım 19 kilo aldım şimdi 91 küsürlerdeyim daha 7 haftam var ama takmıyorum ilkinde de 30 kilo almıştım yine veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun
Canım kilo alıyorum ama hiçbir sağlık problemi yaşamıyorum doktor diyet vermedi sadece dikkat et dedi bende nedense hamilelikte herşeyi kendime hak görüyorum kendimi en özgür hissettiğim zaman hamile olduğum zaman ben 30 yaşındayım ilk oğlumda 3 yaşındabenim 3 hamileliğimde de g ebelik şekerim vardı. sürekli diyet yaptım.
hepsinde 10 ile 12 kilo kadar aldım .emzirme dönemi alıyorum ben kiloyu . o da 4-5 kilo kadar .
her şey sana bağlı.
az kalmış doğuma. hayırlısıyla kucakla oğlunu. ilk çocuk kaç yaşında. sen kaç yaşındasın
anladım canım . kolay verirsin . merak etme.Canım kilo alıyorum ama hiçbir sağlık problemi yaşamıyorum doktor diyet vermedi sadece dikkat et dedi bende nedense hamilelikte herşeyi kendime hak görüyorum kendimi en özgür hissettiğim zaman hamile olduğum zaman ben 30 yaşındayım ilk oğlumda 3 yaşında
Kv ile aynı şehirdeyiz ama kimseden fayda yok ailem uzakta kendime güveniyorum 2 afacanla iyi kilo veririm herhaldeanladım canım . kolay verirsin . merak etme.
maşallah oğluşun da küçükmüş . 2. geliyor . kolaylıklar dilerim . yardım edecek kimse var mı.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş marifetlisin maşallahDiktiğim elbise bu kızlar.göğüs altından, robadan büzgülü salaş elbise
Eline sağlık canım çok güzel olmuş güle güle kullanbu da etek
Aslında kumaşı kendim için almadım.ama karar değiştirdim
Etekte saten kısımlar var ve dökümlü bir kumaşı vardı.etek ütüsüz ve daha ütüleyemedim.giyemedim.
Allah hayırlısıyla kavuştursun yavruna..kiloları düşünme topiğimiz seninde takip ettiğin gibi çok başarılıAra ara topiğinizi ziyaret ediyorum sessiz takipçinizim8.ayımdayım temmuzda doğum inşallah 19 kilo aldım o eski halimden eser yok şimdi ama kafaya takmıyorum doğumdan sonra hiç salmadan sizinde desteğinizle hepsi gider inşallah
sağol canım haklısın zor artık tahammülüm de kalmadı çalışmaya Allah şu 3 yılımı sağlıkla bi geçirsecanım geçmiş olsun . nöbet kolay iş değil . kolay gelsin
oh ne güzel köy havası iyi gelir çocuklara da size dekızlar dün akşam iftar menümüz köfteli patates yemeği. 1 kase kadar yedim.
1 kase cacık
bol su.
1 adet lezzet topu. (süt kaymağı, bisküvi , kakao ile yoğurduğum)
bol bol çay.
2-3 adet kiraz
sahurda:
2 haşlanmış yumurta
1 adet domates .
2 adet küçük salatalık
3 adet etiform( fazla almıştım. ne zamandır duruyor. bunları iftar sahur sofrasında yiycem kafama göre)
10 adet taze fındık
1 kb peynir
4 adet zeytin
yine her iftar ve sahur yemeği sonrası 1 adet limon sıkıyorum . su ile karıştırıp içiyorum.
bunu da c vitamini almak ve hasta olmamak amacıyla yapıyorum .
bu akşam iftara davetliyiz . iş yerinden bi arkadaş tüm personeli davet ediyor . evi köyde. bahçeli. bahçeye masa kuracak . çocuklar da bol bol oynar inşallah . bakalım .
Aynı şeyleri düşünüyorum ben de canım..ben de 3 yıl önce 14 kilo verdim ama çok azimli ve düzenliydim..bu defa hep moral bozuklukları düzensizlik..benim işim yaşş sen bari kurtar kendini..Şimdi. . Düşündüm uzun uzun acaba sorun nerede diye, 33 kilo veren biri neden 10 kiloyu veremez diye.
33 kiloyu ciddi Karatay diyeti, ciddi spor ve sürekli içtiğim rezene çayı, kiraz sapı vs. Gibi şeyler ile destekledim. Akşam 6 dan sonra hiç yemedim. Kuru yemiş sürekli çiğ olarak tükettim. 2 öğün beslendim ama kaliteli yedim.şimdi bakıyorum bunların çoğunu yapamıyorum en önemlisi beyne kendimi çok hazırlamıştım.
etek de elbise de çok güzel olmuş ellerine sağlıkDiktiğim elbise bu kızlar.göğüs altından, robadan büzgülü salaş elbise
Bicok ulkede turklere karsi boyle seyler yapilio guclenmemizden korkuolar bizim farkli birbirine bagli bir millet oldgumuzi bliolar her ne kadar ayriliklar olsa da olaganustu durumlarda kenetlenmeyi de blioruzBugün eşimle Harika kadın filmini seyrettik. Açıkçası filmi çok beğenmedim. Tam bir ergen filmiydi. Kadın hem savaşta yaralananlara zulüm görenlere acıyor hem de kendisi önüne geleni gözünü kırpmadan işkence ediyor öldürüyordu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtecek boyutta. Üstelik dünyaya kötülük yapan Almanların karargahında Türk bayrakları asılıydı. Güya Almanlara zehirli gazın formülünü Osmanlılar vermiş.!!Son yapılan filmlerin çoğunda bu Türk düşmanlığını görmeye başladım. Enteresan bir şekilde insanlara empoze ediyorlar. Holywood filmlerinden midem bulandı. Türkiye'ye bütün filmler geliyor mu bilmiyorum ama buradaki çoğu filmlerde bir şekilde Türkiye ve Türk düşmanlığı kısaca işleniyor. Dikkatimi çekmeye başladı. Ermenileri göklere çıkartıp Türkleri barbar gösteriyorlar. Neyse bidaha sinemaya gidersem çocuk filmi izlemeye karar verdim en azından kan gövdeyi götürmez. Filmleri sadece kan ve ölüm oluşturuyor sorsan dünyayı kurtaran kahraman kendileri. Yersen tabii..
evet cnm saracoglu da bi roportajinda demisti ki sagliksiz beslenip sagliksiz diyetler yaomayin o zaman yuzunuz kucucuk kalio ama vucudunuz koskocaman duruo demisti tabi zayiflahinca illaki yuzden de gdio ama cok degilay yüzden gidince öyle mi oluyor
canm benim insallh tam gaz sana destek vercez o konuda skintin olmasin seni bliorum ben hamilelikte cidden ozgur olmak istiosun ama donunce butun hayatimiz boyunca uygulamaliyiz diyeti sende saglikli sekilde verceksin ins o zaman :)Ara ara topiğinizi ziyaret ediyorum sessiz takipçinizim8.ayımdayım temmuzda doğum inşallah 19 kilo aldım o eski halimden eser yok şimdi ama kafaya takmıyorum doğumdan sonra hiç salmadan sizinde desteğinizle hepsi gider inşallah
aslinda sen ke di yanlislarini bulmussun cnm mesela o zaman cok ski yaomissin herseyi smdi tam degil sanirim. Yeniden ciddi bi sekilde basla ki o da bitsin son 10Haftada 2 yada 3 kilo verirken şimdi hep yerimde sayıyorum ve hepsini bu topik te verdim. Alırken de gayet yavaş aldım ama şimdi kendimi toparlama vaktim geldi.
elleeine saglik canim gayet iyi olmis bu arada tereyagini yaptim suoer oldu resmen tereyagi oldu ama sanki hafif bi koku varbu da etek
Aslında kumaşı kendim için almadım.ama karar değiştirdim
Etekte saten kısımlar var ve dökümlü bir kumaşı vardı.etek ütüsüz ve daha ütüleyemedim.giyemedim.
canım benimkiler . 10 yaş . 6 yaş . ve 22 aylık. ilk iki çocuğumuz erkek . üçüncü kız . Allah ömür versin hepsine inşallah .Kv ile aynı şehirdeyiz ama kimseden fayda yok ailem uzakta kendime güveniyorum 2 afacanla iyi kilo veririm herhaldeseninkiler büyük mü
canım kaymaklarını parti parti attığın için arada attığın kaymak dışarıda çok bekleyip de attığın kaymak ise kokusu değişik olabilir . yani hepsini taze iken at . bekletme.Bicok ulkede turklere karsi boyle seyler yapilio guclenmemizden korkuolar bizim farkli birbirine bagli bir millet oldgumuzi bliolar her ne kadar ayriliklar olsa da olaganustu durumlarda kenetlenmeyi de blioruz
evet cnm saracoglu da bi roportajinda demisti ki sagliksiz beslenip sagliksiz diyetler yaomayin o zaman yuzunuz kucucuk kalio ama vucudunuz koskocaman duruo demisti tabi zayiflahinca illaki yuzden de gdio ama cok degil
canm benim insallh tam gaz sana destek vercez o konuda skintin olmasin seni bliorum ben hamilelikte cidden ozgur olmak istiosun ama donunce butun hayatimiz boyunca uygulamaliyiz diyeti sende saglikli sekilde verceksin ins o zaman :)
aslinda sen ke di yanlislarini bulmussun cnm mesela o zaman cok ski yaomissin herseyi smdi tam degil sanirim. Yeniden ciddi bi sekilde basla ki o da bitsin son 10
elleeine saglik canim gayet iyi olmis bu arada tereyagini yaptim suoer oldu resmen tereyagi oldu ama sanki hafif bi koku var
Ellerine sağlık çok güzel olmuş marifetlisin maşallah
Eline sağlık canım çok güzel olmuş güle güle kullan
@demirleke elbiseyi daha çok beğendim çok güzel olmuş eline sağlık
Allah hayırlısıyla kavuştursun yavruna..kiloları düşünme topiğimiz seninde takip ettiğin gibi çok başarılıben hariç bu aralar seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız..başarılar
sağol canım haklısın zor artık tahammülüm de kalmadı çalışmaya Allah şu 3 yılımı sağlıkla bi geçirse
oh ne güzel köy havası iyi gelir çocuklara da size de
Aynı şeyleri düşünüyorum ben de canım..ben de 3 yıl önce 14 kilo verdim ama çok azimli ve düzenliydim..bu defa hep moral bozuklukları düzensizlik..benim işim yaşş sen bari kurtar kendini..
etek de elbise de çok güzel olmuş ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?