inşallah canım .enfeksiyon olması yaşadığınız o kötü süreci başlatmaz . içini rahatlat lütfen. Allah korktuğunuza uğratmasın. babacığın hep iiyi olsun inşallah.kızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsunkızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
offff canım ya aynı şeyleri yaşatmasın rabbim amca moralini yenii yeni düzeltiyodukızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
Maşallah büyütmüşsün hepsini kız 2 erkekten sonra kız olabiliyor umudunu doğurdun içime bende bu kız sevdası varken 3.ye de niyetlenirimcanım benimkiler . 10 yaş . 6 yaş . ve 22 aylık. ilk iki çocuğumuz erkek . üçüncü kız . Allah ömür versin hepsine inşallah .
Allah yardımcınız olsun. InsAllah tekrarlanmaz bu süreç.kızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
rabbim u mubarek gunlerin hatirina ins yardimci olcak canm tekrar yasatmasin allah ins ufak halledilir biseydir dr la ko usunca bizi de haberdar et cnmkızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
buzluga atmistim ordan cikardim canm bidahakine buzluk kaplari varya isim vermim smdi meshur olanlar ona koyup oyle atarim kaymaklari buzlukta biriktirip yapiorum.o zaman daha saglam olur zaten azdi kokusu cok degil ama ben uyuzum iste koy yumurtasi falan da yiyemiorum.ben o yuzdencanım kaymaklarını parti parti attığın için arada attığın kaymak dışarıda çok bekleyip de attığın kaymak ise kokusu değişik olabilir . yani hepsini taze iken at . bekletme.
o değil ise mesele. ağzı kapalı olarak attın değil mi buzluğa. koku geçmesin içine.
başka bi nedeni olamaz .
kahvaltılarda değil de tereyağlı yumurta ve pilavlarında kullanabilirsin. yemekleredde kullan. ben öyle yapıyordum. benim de senin gibi oluyordu arada.
canm swn gece esinle kizina sahur hazirladgin icin mi gece yiyoun regl iken sen normal kahvalti yaomiosun sanirkmkızlar benim regl devam ediyor sahur yiyorum bazen arada kahve falan içiyorum akşamda iftarda hafif yiyorum
dün çiğ köfte yedik bugünde patlıcan kebabı yapıcam bende yanına bol salata
dün eşim yemeğe davetliydi bizde kızımla yedik kızım oruç olunca canı çiğ köfte istedi bizde böylece yemiş olduk
canm 68.5 ile basladim sunda 63.3 tum gecen hafta bende anca araya bi yin sey girdi aldim verdim falan derken smdi kendime yeni bi diyetisyen buldum inla verdim cok iyi gelio bide evde ne pisiriosam yiyebkiorum en guzel yani az cok bi duzen olusturdum cok sukur ama zor oldu
inşallah canım .enfeksiyon olması yaşadığınız o kötü süreci başlatmaz . içini rahatlat lütfen. Allah korktuğunuza uğratmasın. babacığın hep iiyi olsun inşallah.
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun
offff canım ya aynı şeyleri yaşatmasın rabbim amca moralini yenii yeni düzeltiyodu
inşallah herşey yolunda gider
Allah yardımcınız olsun. InsAllah tekrarlanmaz bu süreç.
sağolun kızlar..Allah razı olsun..rabbim u mubarek gunlerin hatirina ins yardimci olcak canm tekrar yasatmasin allah ins ufak halledilir biseydir dr la ko usunca bizi de haberdar et cnm
)
ben geçen yoğurt muz keçiboynuzu tozu ile yapmıştım . ama daha yemek nasip olmadı. havalar soğuk gidiyor . canım istemiyor . bu akşam iftara gidiyoruz . geç gelirsek yine bakamam tadına. ama yarın bi bakmayı düşünüyorum .Kizlar bide dondurma demisken aranizda oyle yapanlar yok snirim ama ben eskiden canm bisy cektiginde odul gununu bekliodum ve o gun ne bulduysa yiyodum sagolsun sersumdan biseyin az ve oz tadina bakmayi ogrendim:) bazen caniniz cikolata veya dondurma yedginde az da olsa tadin birakin snra saldirmalar baslio cnku daha fazla yiyoruz o yiyecege ulasamadgimiz icin kafamizda buyutuoruz:)
kesinlikle . az da olsa tadına bakacaksın ki nefsin körelsin . yoksa ulaşılmaz oluyorKizlar bide dondurma demisken aranizda oyle yapanlar yok snirim ama ben eskiden canm bisy cektiginde odul gununu bekliodum ve o gun ne bulduysa yiyodum sagolsun sersumdan biseyin az ve oz tadina bakmayi ogrendim:) bazen caniniz cikolata veya dondurma yedginde az da olsa tadin birakin snra saldirmalar baslio cnku daha fazla yiyoruz o yiyecege ulasamadgimiz icin kafamizda buyutuoruz:)
canım geçmiş olsun . bak işte .üşütmüş adamcağız demek .sağolun kızlar..Allah razı olsun..
dr uyla konuştum birkaç şey yaptırdı sanırım sadece vücutsal bir enfeksiyon var..antibiyotik yazdırdı..şimdilik gelmesine gerek yok dedi..İnşallah bununla gelir geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?