Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah canım .enfeksiyon olması yaşadığınız o kötü süreci başlatmaz . içini rahatlat lütfen. Allah korktuğunuza uğratmasın. babacığın hep iiyi olsun inşallah.

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

offff canım ya aynı şeyleri yaşatmasın rabbim amca moralini yenii yeni düzeltiyodu
inşallah herşey yolunda gider

kızlar benim regl devam ediyor sahur yiyorum bazen arada kahve falan içiyorum akşamda iftarda hafif yiyorum
dün çiğ köfte yedik bugünde patlıcan kebabı yapıcam bende yanına bol salata
dün eşim yemeğe davetliydi bizde kızımla yedik kızım oruç olunca canı çiğ köfte istedi bizde böylece yemiş olduk

canım benimkiler . 10 yaş . 6 yaş . ve 22 aylık. ilk iki çocuğumuz erkek . üçüncü kız . Allah ömür versin hepsine inşallah .
Maşallah büyütmüşsün hepsini kız 2 erkekten sonra kız olabiliyor umudunu doğurdun içime bende bu kız sevdası varken 3.ye de niyetlenirim Allah hepsine uzun ömür versin

A aaadddaaa inşallah bende yapacağıma inanıyorum ama ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum sen ne yaptın diyetisyene devammı kaç kg a düştün hala niyet yokmu

Allah yardımcınız olsun. InsAllah tekrarlanmaz bu süreç.

akşama iftara davetliyiz . o arkadaşın yaptığı mantı var . erişte aslında ama ücgen kesiyorlar . sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yapıyorlar .onu yapacakmış . zaten ben ondan yerim . sarma varmış . ondan yerim .bilemedim . çorba içmesen olmaz .bu akşam midem ağrıyacak sanki. az fazla kaçınca midem ağrıyor bulanıyor . sizin de öyle mi. 17 saat açlıktan sonra birden fazla yenilmiyor. normalde koca koca tabakları bitiririm .

rabbim u mubarek gunlerin hatirina ins yardimci olcak canm tekrar yasatmasin allah ins ufak halledilir biseydir dr la ko usunca bizi de haberdar et cnm

buzluga atmistim ordan cikardim canm bidahakine buzluk kaplari varya isim vermim smdi meshur olanlar ona koyup oyle atarim kaymaklari buzlukta biriktirip yapiorum.o zaman daha saglam olur zaten azdi kokusu cok degil ama ben uyuzum iste koy yumurtasi falan da yiyemiorum.ben o yuzden

canm swn gece esinle kizina sahur hazirladgin icin mi gece yiyoun regl iken sen normal kahvalti yaomiosun sanirkm

A aaadddaaa inşallah bende yapacağıma inanıyorum ama ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum sen ne yaptın diyetisyene devammı kaç kg a düştün hala niyet yokmu
canm 68.5 ile basladim sunda 63.3 tum gecen hafta bende anca araya bi yin sey girdi aldim verdim falan derken smdi kendime yeni bi diyetisyen buldum inla verdim cok iyi gelio bide evde ne pisiriosam yiyebkiorum en guzel yani az cok bi duzen olusturdum cok sukur ama zor oldu
Malesef canm hala niyet yok bnde:)

Kizlar bide dondurma demisken aranizda oyle yapanlar yok snirim ama ben eskiden canm bisy cektiginde odul gununu bekliodum ve o gun ne bulduysa yiyodum sagolsun sersumdan biseyin az ve oz tadina bakmayi ogrendim:) bazen caniniz cikolata veya dondurma yedginde az da olsa tadin birakin snra saldirmalar baslio cnku daha fazla yiyoruz o yiyecege ulasamadgimiz icin kafamizda buyutuoruz:)

inşallah canım .enfeksiyon olması yaşadığınız o kötü süreci başlatmaz . içini rahatlat lütfen. Allah korktuğunuza uğratmasın. babacığın hep iiyi olsun inşallah.

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

offff canım ya aynı şeyleri yaşatmasın rabbim amca moralini yenii yeni düzeltiyodu
inşallah herşey yolunda gider

Allah yardımcınız olsun. InsAllah tekrarlanmaz bu süreç.

rabbim u mubarek gunlerin hatirina ins yardimci olcak canm tekrar yasatmasin allah ins ufak halledilir biseydir dr la ko usunca bizi de haberdar et cnm

)
sağolun kızlar..Allah razı olsun..
dr uyla konuştum birkaç şey yaptırdı sanırım sadece vücutsal bir enfeksiyon var..antibiyotik yazdırdı..şimdilik gelmesine gerek yok dedi..İnşallah bununla gelir geçer..

ben geçen yoğurt muz keçiboynuzu tozu ile yapmıştım . ama daha yemek nasip olmadı. havalar soğuk gidiyor . canım istemiyor . bu akşam iftara gidiyoruz . geç gelirsek yine bakamam tadına. ama yarın bi bakmayı düşünüyorum .

Selam kızlar bugün evdeyim canım işe gitmek istemedi 4-5 gündür aşırı yağmurlu ve karanlık içim karardı. Cumartesiye hazırlık için evi temizliycem eksikleri tamamlarım birde bir arkadaş ablasını kaybetti ona başın sağolsun demeye gitmek istiyorum. Akşam sinemadan sonra eşim yoğurtlu makarna istedi ondan yapıp yedik. Bugün reglimin 4. Günü artık bitsin oruç tutmak istiyorum.
Bugün @sabahvesen göremedim bir sorun yoktur inşallah. Göremediğim başka arkadaşlar var ama Ramazandan dolayı pek girmiyorlar sanırım. İnşallah herşey herkes için yolunda olsun.

kesinlikle . az da olsa tadına bakacaksın ki nefsin körelsin . yoksa ulaşılmaz oluyor
canım geçmiş olsun . bak işte .üşütmüş adamcağız demek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…