Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

şimdi girebildim canım :) teşekkür ederim merak ettiğin için :)

akşam dışarıda olacağım kaçamak yapmamaya dikkat ederim. halen regl olamadım ve stresli bir dönemden geçiyorum sanırım o tetikledi olamamı

2 gecedir odamda misafirim var yatak ve 3 lü kanepe var odamda. ve serin oluyor diye kardeşim işgal etti yatağımı :) haliyle de muhabbet et birlikte dizi izle derken 3.30-4 ü buluyor uyumamız geç kalkıyoruz sabahları da :)

çok geç yatıyormuşsun .
hoş geldin.
muhabbetli insanlar mı gelenler de.
kaç gün kalacaklar.

Kizlar gecen sarma yaomistim.esim asla yemez normalde ama bayildi bugun yine istedi aksam sarma barbunya cacik ve salata var benim icin sarmadan bi iki tane tadarim ama illaki bide dondurma gunum cok sukur:)
Canım evde yemek pişiriyorsun ve sen artık yemek yiyorsun bu senin için büyük gelişme ben senin önceki beslenme düzenini bildiğim için senin adına sevindim şu aklıma geleni yememe olayını bide ben yapsam ne güzel dondurma için gün bekliyorsun

misafirler için ve çocuklar için bi sürü mama yapman gerecek galiba.

kalabalık mı olacaksınız . kimler gelecek. babaanne dede gelecek mi.
insan ramazanda regl olmak istemiyor . ramazanda regl deyince böyle oluyorum .

kısmetim mi kapalıdır nedir çözemiyorum artık şiştim.

geçen hafta bir akrabamızın oğlu ile konuşmaya başladım dıdımın dıdısının dıdısı. dedelerimiz mi ne dayı hala çocuğuymuş. bizimkiler tanısa da ben tanımıyordum çocuğu tesadüfen gördüm. neyse ısrarla görüşmek istedi çocuk bende şu hafta geçsin görüşürüz dedim geçen hafta sonu sınavlarım vardı onlarda şehir dışına çıkacaklardı zaten. kardeşim babam falan da vardı o şehir dışına çıkacakların arasında.

perşembe günü net paketim bitti dedi. ondan beri bir garip oldu çocuk. 5 kere görüşme teklifi eden iltifat yapan çocuk bir anda hiç tanımadığım biri oldu sanki. sinirden çatlayacğım cidden.

işin garip yanı da bir kaç gündür babamın ağzında x aşağı x yukarı allahım çocuğun her bir haltını öğrendim. babamla kardeşim sağolsun. nerede askerlik yaptğına kadar öğrendim resmen

Türk düşmanı filmler burada gösterilmiyor özellikle bence..Amerikan sempatisi azalmasın bizde diye..çok seviyoruz ya onları müttefikiz ya
Bence de en iyisi animasyon filmleri
Zaten Türkiye'de gösterilse bile o kısımları çıkarırlar bence diye düşünüyorum. Çok sinir bozucu.

Çok teşekkür ederiz canım. İçimizde fazla tatlı yiyen yok o yüzden hazır küçük bir pasta alırım mumlar falan yeter. Buzluktaki su böreklerinden birini yaparım birde zeytinyağlı yaprak sarması. Zaten mangal yapılacak yanına salata tatlı olarak yaş pasta ve kadayıf. Yeterde artar bile.
Burda oruç yaklaşık 16 saat. Aslında sahurada kalkmadan tutacaklar bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum. Bişey deyip heveslerini kırmak istemedim. Birazda özeniyorlar sanırım o duyguyu yaşamak istiyorlar. İftar falan hep soruyorlar bana çünkü. Çok sağlıklı ne güzel keşke bizde yapsak bütün toksinlerimizden kurtulsak deyip duruyorlar. İnanç olmadan nasıl olur bilmiyorum ama çok isterlerse yaparlar bence.

Menülerin harika. Fındık hariç malum anormal kalorisi var onun yerine badem yemeliyiz. Köy evinde bahçede iftar kulağa çok hoş geliyor. Şimdiden afiyet olsun tadını çıkarın inşallah.
Diktiğim elbise bu kızlar.göğüs altından, robadan büzgülü salaş elbise
Ellerine sağlık maşallah çok marifetli hatunsun elbisenin renk ve deseni çok güzel.
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir.
canım benimkiler . 10 yaş . 6 yaş . ve 22 aylık. ilk iki çocuğumuz erkek . üçüncü kız . Allah ömür versin hepsine inşallah .
Ayyy ben 22 aylık olanın ellerini ayaklarını yiyebilir miyim?

Bende senin gibiyim iftarda çok yiyemiyorum taş gibi oturuyor. En güzeli bol salata ve su.

işin saçma yanı da bu çocuğun babaannesi ile ben adaşım. kadın beni tanıyor gerçi en son çocukken görmüştür ama bizimkiler davetiye yazımına gittiler beni sormuş kadın. hayırlı olsuna gittiler yine beni sormuş. bayrak yemeği vardı onda da beni sormuş yine sabahvesen'i neden getirmediniz görseydim gelseydi diye. halamda sevmez o böyle şeyleri demiş.

umarım başarırlar canım oruç tutmayı.
inanç olmadan zor dememin sebebi. bu açlığa dayanmamızın nedeni sevabına nail olabilmek.
şimdi ben bu dine inanmayan birinin bu kadar aç kalabileceğini düşünmediğimden öyle yazdım . yanlış anlaşılmasın.

ellerini ayaklarını yiyebilirsin .
çok kıskanç kendisi teyzesi.
babası ile yan yana oturmamızı kıskanıyor. abileri kıskanıyordu. şimdi babayı kıskanıyor. el ele tutuştuk otururken . direk gözlerini elimize dikti. geldi ayırsın diye uğraşıyor. baktı ayıramadı. geldi babasının kucağına öptü . beni öpmedi yalnız . babasını öptü.
evet aynı taş gibi . haklısın . oturuyor mideye. canın istese de yenmiyor işte o zaman .

Eki Görüntüle 2005895
@demirleke bu sitede çok güzel elbise modelleri var. Görünce sen geldin aklıma.
http://www.fashionmia.com/dresses-53/
haklısın . instağramdan da çok takip ettiğim kadın var . Amerikalı. onlar bu işte baya başarılı. o nedenle onları daha çok izliyorum .
teşekkür ederim . gerçekten kolaymış .
ah arkadaşım . bekarlık başa bela. evlendirsin istiyorlar demek ki.
babanın çocuğu övmesinin nedeni bildiği biri ile evlenmeni istediğindedir. yabancıya söz geçiremeyiz . vurdulu kırdılı olur vs . en azından tanıdığımız olsun demiştir. napsın adamcağız .
hayırlısı olsun hakkında.
adam ile görüştün mü peki. görüşemedin mi yüz yüze

artık aramıyor mu demek istedin anlamadım . birden değişti derken . ..

Seylanin Gunlugu
canım fındık kalorili demişsin ama . onun yağı vs si çok faydalı değil mi.
ben yıllardır yerim . diyet yaptığım . çok zayıf olduğum zamanlarda da yerdim .
yani faydalı yağların vucuda kilo sıkıntısı yapmadığını biliyorum . az öz yendiği zaman yani.
ben de 10 adet yedim . 17 saat aç kalacağım diye düşündüm .
sanki varya . kendimi 45 kilo falan sanıyorum . açım ya.
tartıya ne olarak yansır bu hafta bilmiyorum .ama bana sorsan - 5 oldum.

düğünde gördüm canım. buluşma teklifini gerçekleştiremedik ne yazık ki. bilmiyorum neden övüyorsa aslında çocuğun ailesi iyi işi falan da var. 2 kuzeni de dışarıdan başkası ile evlendi. hatta ikisi de kaçarak evlendi. birinin eşi dövüyormuş babası geri aldı kızı affetti barıştılar falan diğeri barışmamış.

yüz yüze gördüğüm biri ancak oturup kişisel bir muhabbetimiz olmadı bu kişi ile. aramıyor onu geçtim her dakika yazan adam yazmıyor da artık. kardeşim net paketi yok çalışıyor ondandır diyor ama bilmiyorum neden değiştiğini.

canım bekle bakalım anlarsın yakında gerçekten paket mi bittiği için yazmıyor.
hayırlısı olsun canım ya. bi terslik oluyor bu ara ilişkilerinde. hayırlısı .canını sıkma . bekle biraz canım .

canım bekle bakalım anlarsın yakında gerçekten paket mi bittiği için yazmıyor.
hayırlısı olsun canım ya. bi terslik oluyor bu ara ilişkilerinde. hayırlısı .canını sıkma . bekle biraz canım .

bugün dışarı çıkacağım hani iş yerine yakın bir yere gideceğim normalde konuşuyor olsaydık ya görüşelm diyecektm ya iş yerine uğrayacaktm ama şimdi yazamıyorum da görüşelim diye. kardeşim de evlerinde wifi yok onların geçen antalya da birinden rica etti netine bağlanmak için dedi. bende anlamadım bu kısmetsizliği. ama hafta sonu kuzeninin düğünü var gidecektim gitmicem

canım bekle belki arar . düğüne gidersin .
acele etme karar vermek için .
ben çıkıyorum . öpüyorum.
asıl iş şimdi başlıyor evde.
çocuklar park ister . komşular sitenin bahçcesinde olacaktı. olmadı muhabbet kurarız . iki dedi kodu yaparız. şaka şaka

:) oh havalarda güzel bol bol park zamanı :) bnde sahile gideceğim birazdan bakalm :) acele etmiyorum hayırlısı ise bulur beni zaten. ki kardeşim ben sana x abiyi çok önceden göstermiştim resmni ama sen beğenmemiştin şimdi ne oldu diyor geçen gösterdiğini hatırlıyorum ve cidden beğenmemiş ıyy demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…