- 30 Ocak 2013
- 29.581
- 44.134
- 798
şimdi girebildim canım :) teşekkür ederim merak ettiğin için :)Selam kızlar bugün evdeyim canım işe gitmek istemedi 4-5 gündür aşırı yağmurlu ve karanlık içim karardı. Cumartesiye hazırlık için evi temizliycem eksikleri tamamlarım birde bir arkadaş ablasını kaybetti ona başın sağolsun demeye gitmek istiyorum. Akşam sinemadan sonra eşim yoğurtlu makarna istedi ondan yapıp yedik. Bugün reglimin 4. Günü artık bitsin oruç tutmak istiyorum.
Bugünyazarhanim35 göremedim bir sorun yoktur inşallah. Göremediğim başka arkadaşlar var ama Ramazandan dolayı pek girmiyorlar sanırım. İnşallah herşey herkes için yolunda olsun.
çok geç yatıyormuşsun .akşam dışarıda olacağım kaçamak yapmamaya dikkat ederim. halen regl olamadım ve stresli bir dönemden geçiyorum sanırım o tetikledi olamamı
2 gecedir odamda misafirim varyatak ve 3 lü kanepe var odamda. ve serin oluyor diye kardeşim işgal etti yatağımı :) haliyle de muhabbet et birlikte dizi izle derken 3.30-4 ü buluyor uyumamız geç kalkıyoruz sabahları da :)
Canım evde yemek pişiriyorsun ve sen artık yemek yiyorsun bu senin için büyük gelişme ben senin önceki beslenme düzenini bildiğim için senin adına sevindim şu aklıma geleni yememe olayını bide ben yapsam ne güzel dondurma için gün bekliyorsunKizlar gecen sarma yaomistim.esim asla yemez normalde ama bayildi bugun yine istedi aksam sarma barbunya cacik ve salata var benim icin sarmadan bi iki tane tadarim ama illaki bide dondurma gunum cok sukur:)
misafirler için ve çocuklar için bi sürü mama yapman gerecek galiba.Selam kızlar bugün evdeyim canım işe gitmek istemedi 4-5 gündür aşırı yağmurlu ve karanlık içim karardı. Cumartesiye hazırlık için evi temizliycem eksikleri tamamlarım birde bir arkadaş ablasını kaybetti ona başın sağolsun demeye gitmek istiyorum. Akşam sinemadan sonra eşim yoğurtlu makarna istedi ondan yapıp yedik. Bugün reglimin 4. Günü artık bitsin oruç tutmak istiyorum.
Bugünyazarhanim35 göremedim bir sorun yoktur inşallah. Göremediğim başka arkadaşlar var ama Ramazandan dolayı pek girmiyorlar sanırım. İnşallah herşey herkes için yolunda olsun.
çok geç yatıyormuşsun .
hoş geldin.
muhabbetli insanlar mı gelenler de.
kaç gün kalacaklar.
Zaten Türkiye'de gösterilse bile o kısımları çıkarırlar bence diye düşünüyorum. Çok sinir bozucu.Türk düşmanı filmler burada gösterilmiyor özellikle bence..Amerikan sempatisi azalmasın bizde diye..çok seviyoruz ya onları müttefikiz ya
Bence de en iyisi animasyon filmleri
Çok teşekkür ederiz canım. İçimizde fazla tatlı yiyen yok o yüzden hazır küçük bir pasta alırım mumlar falan yeter. Buzluktaki su böreklerinden birini yaparım birde zeytinyağlı yaprak sarması. Zaten mangal yapılacak yanına salata tatlı olarak yaş pasta ve kadayıf. Yeterde artar bile.canım doğum günleri kutlu olsun çocuklarının .
pastayı kendin mi yapacaksın .o gün için ne yapmayı düşünüyorsun .
oruç tutabilecekler mi sence. burada 17 saat sürüyor açlık. sizde ne kadar bilmiyorum ama aynıdır hemen hemen . belki sizin orada daha uzun sürer bile. dayanabileceklerini sanmıyorum. ne olduğunu bilmiyorlar galiba. inanç olmadan yapılacak şey değil çünkü. onların inancında yok , bilmedikleri şey.
bizim burda gösterilmiyor ..nedir alıp veremedikleri .
Menülerin harika. Fındık hariç malum anormal kalorisi var onun yerine badem yemeliyiz. Köy evinde bahçede iftar kulağa çok hoş geliyor. Şimdiden afiyet olsun tadını çıkarın inşallah.kızlar dün akşam iftar menümüz köfteli patates yemeği. 1 kase kadar yedim.
1 kase cacık
bol su.
1 adet lezzet topu. (süt kaymağı, bisküvi , kakao ile yoğurduğum)
bol bol çay.
2-3 adet kiraz
sahurda:
2 haşlanmış yumurta
1 adet domates .
2 adet küçük salatalık
3 adet etiform( fazla almıştım. ne zamandır duruyor. bunları iftar sahur sofrasında yiycem kafama göre)
10 adet taze fındık
1 kb peynir
4 adet zeytin
yine her iftar ve sahur yemeği sonrası 1 adet limon sıkıyorum . su ile karıştırıp içiyorum.
bunu da c vitamini almak ve hasta olmamak amacıyla yapıyorum .
bu akşam iftara davetliyiz . iş yerinden bi arkadaş tüm personeli davet ediyor . evi köyde. bahçeli. bahçeye masa kuracak . çocuklar da bol bol oynar inşallah . bakalım .
Ellerine sağlık maşallah çok marifetli hatunsun elbisenin renk ve deseni çok güzel.Diktiğim elbise bu kızlar.göğüs altından, robadan büzgülü salaş elbise
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir.kızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
Ayyy ben 22 aylık olanın ellerini ayaklarını yiyebilir miyim?canım benimkiler . 10 yaş . 6 yaş . ve 22 aylık. ilk iki çocuğumuz erkek . üçüncü kız . Allah ömür versin hepsine inşallah .
akşama iftara davetliyiz . o arkadaşın yaptığı mantı var . erişte aslında ama ücgen kesiyorlar . sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yapıyorlar .onu yapacakmış . zaten ben ondan yerim . sarma varmış . ondan yerim .bilemedim . çorba içmesen olmaz .bu akşam midem ağrıyacak sanki. az fazla kaçınca midem ağrıyor bulanıyor . sizin de öyle mi. 17 saat açlıktan sonra birden fazla yenilmiyor. normalde koca koca tabakları bitiririm .
umarım başarırlar canım oruç tutmayı.Zaten Türkiye'de gösterilse bile o kısımları çıkarırlar bence diye düşünüyorum. Çok sinir bozucu.
Çok teşekkür ederiz canım. İçimizde fazla tatlı yiyen yok o yüzden hazır küçük bir pasta alırım mumlar falan yeter. Buzluktaki su böreklerinden birini yaparım birde zeytinyağlı yaprak sarması. Zaten mangal yapılacak yanına salata tatlı olarak yaş pasta ve kadayıf. Yeterde artar bile.
Burda oruç yaklaşık 16 saat. Aslında sahurada kalkmadan tutacaklar bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum. Bişey deyip heveslerini kırmak istemedim. Birazda özeniyorlar sanırım o duyguyu yaşamak istiyorlar. İftar falan hep soruyorlar bana çünkü. Çok sağlıklı ne güzel keşke bizde yapsak bütün toksinlerimizden kurtulsak deyip duruyorlar. İnanç olmadan nasıl olur bilmiyorum ama çok isterlerse yaparlar bence.
Menülerin harika. Fındık hariç malum anormal kalorisi var onun yerine badem yemeliyiz. Köy evinde bahçede iftar kulağa çok hoş geliyor. Şimdiden afiyet olsun tadını çıkarın inşallah.
Ellerine sağlık maşallah çok marifetli hatunsun elbisenin renk ve deseni çok güzel.
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir.
Ayyy ben 22 aylık olanın ellerini ayaklarını yiyebilir miyim?
Bende senin gibiyim iftarda çok yiyemiyorum taş gibi oturuyor. En güzeli bol salata ve su.
haklısın . instağramdan da çok takip ettiğim kadın var . Amerikalı. onlar bu işte baya başarılı. o nedenle onları daha çok izliyorum .Eki Görüntüle 2005895
@demirleke bu sitede çok güzel elbise modelleri var. Görünce sen geldin aklıma.
http://www.fashionmia.com/dresses-53/
haklısın . instağramdan da çok takip ettiğim kadın var . Amerikalı. onlar bu işte baya başarılı. o nedenle onları daha çok izliyorum .Eki Görüntüle 2005895
@demirleke bu sitede çok güzel elbise modelleri var. Görünce sen geldin aklıma.
http://www.fashionmia.com/dresses-53/
ah arkadaşım . bekarlık başa bela. evlendirsin istiyorlar demek ki.kısmetim mi kapalıdır nedir çözemiyorum artık şiştim.
geçen hafta bir akrabamızın oğlu ile konuşmaya başladım dıdımın dıdısının dıdısı. dedelerimiz mi ne dayı hala çocuğuymuş. bizimkiler tanısa da ben tanımıyordum çocuğu tesadüfen gördüm. neyse ısrarla görüşmek istedi çocuk bende şu hafta geçsin görüşürüz dedim geçen hafta sonu sınavlarım vardı onlarda şehir dışına çıkacaklardı zaten. kardeşim babam falan da vardı o şehir dışına çıkacakların arasında.
perşembe günü net paketim bitti dedi. ondan beri bir garip oldu çocuk. 5 kere görüşme teklifi eden iltifat yapan çocuk bir anda hiç tanımadığım biri oldu sanki. sinirden çatlayacğım cidden.
işin garip yanı da bir kaç gündür babamın ağzında x aşağı x yukarı allahım çocuğun her bir haltını öğrendim. babamla kardeşim sağolsun. nerede askerlik yaptğına kadar öğrendim resmen
haklısın . instağramdan da çok takip ettiğim kadın var . Amerikalı. onlar bu işte baya başarılı. o nedenle onları daha çok izliyorum .
teşekkür ederim . gerçekten kolaymış .
ah arkadaşım . bekarlık başa bela. evlendirsin istiyorlar demek ki.
babanın çocuğu övmesinin nedeni bildiği biri ile evlenmeni istediğindedir. yabancıya söz geçiremeyiz . vurdulu kırdılı olur vs . en azından tanıdığımız olsun demiştir. napsın adamcağız .
hayırlısı olsun hakkında.
adam ile görüştün mü peki. görüşemedin mi yüz yüze
artık aramıyor mu demek istedin anlamadım . birden değişti derken . ..
canım bekle bakalım anlarsın yakında gerçekten paket mi bittiği için yazmıyor.düğünde gördüm canım. buluşma teklifini gerçekleştiremedik ne yazık ki. bilmiyorum neden övüyorsa aslında çocuğun ailesi iyi işi falan da var. 2 kuzeni de dışarıdan başkası ile evlendi. hatta ikisi de kaçarak evlendi. birinin eşi dövüyormuş babası geri aldı kızı affetti barıştılar falan diğeri barışmamış.
yüz yüze gördüğüm biri ancak oturup kişisel bir muhabbetimiz olmadı bu kişi ile. aramıyor onu geçtim her dakika yazan adam yazmıyor da artık. kardeşim net paketi yok çalışıyor ondandır diyor ama bilmiyorum neden değiştiğini.
canım bekle bakalım anlarsın yakında gerçekten paket mi bittiği için yazmıyor.
hayırlısı olsun canım ya. bi terslik oluyor bu ara ilişkilerinde. hayırlısı .canını sıkma . bekle biraz canım .
canım bekle belki arar . düğüne gidersin .bugün dışarı çıkacağım hani iş yerine yakın bir yere gideceğim normalde konuşuyor olsaydık ya görüşelm diyecektm ya iş yerine uğrayacaktm ama şimdi yazamıyorum da görüşelim diye. kardeşim de evlerinde wifi yok onların geçen antalya da birinden rica etti netine bağlanmak için dedi. bende anlamadım bu kısmetsizliği. ama hafta sonu kuzeninin düğünü var gidecektim gitmicem
canım bekle belki arar . düğüne gidersin .
acele etme karar vermek için .
ben çıkıyorum . öpüyorum.
asıl iş şimdi başlıyor evde.
çocuklar park ister . komşular sitenin bahçcesinde olacaktı. olmadı muhabbet kurarız . iki dedi kodu yaparız. şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?