bende de aynisinoluo hemen mideme agri grio snra butun aksam rahatsizlik o yuzden cok yememeye ozen gosteriorumakşama iftara davetliyiz . o arkadaşın yaptığı mantı var . erişte aslında ama ücgen kesiyorlar . sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yapıyorlar .onu yapacakmış . zaten ben ondan yerim . sarma varmış . ondan yerim .bilemedim . çorba içmesen olmaz .bu akşam midem ağrıyacak sanki. az fazla kaçınca midem ağrıyor bulanıyor . sizin de öyle mi. 17 saat açlıktan sonra birden fazla yenilmiyor. normalde koca koca tabakları bitiririm .
aynen canm cok dovru hatirliosum hic yemek yemiodum cok sukur artik yemege alistim do durma da zaten 3 gune bir verdi o yuzden gayey rahat oldu:)Canım evde yemek pişiriyorsun ve sen artık yemek yiyorsun bu senin için büyük gelişme ben senin önceki beslenme düzenini bildiğim için senin adına sevindim şu aklıma geleni yememe olayını bide ben yapsam ne güzel dondurma için gün bekliyorsun
canım normalde kahvaltı yapmıyordum nesfit yiyordum kızım ben yemeyince üzülüyor fark ettim o yüzden onlara katılıyorum öğlende kahve ,yoğurt salatallık ile geçiştiriyorumrabbim u mubarek gunlerin hatirina ins yardimci olcak canm tekrar yasatmasin allah ins ufak halledilir biseydir dr la ko usunca bizi de haberdar et cnm
buzluga atmistim ordan cikardim canm bidahakine buzluk kaplari varya isim vermim smdi meshur olanlar ona koyup oyle atarim kaymaklari buzlukta biriktirip yapiorum.o zaman daha saglam olur zaten azdi kokusu cok degil ama ben uyuzum iste koy yumurtasi falan da yiyemiorum.ben o yuzden
canm swn gece esinle kizina sahur hazirladgin icin mi gece yiyoun regl iken sen normal kahvalti yaomiosun sanirkm
canm 68.5 ile basladim sunda 63.3 tum gecen hafta bende anca araya bi yin sey girdi aldim verdim falan derken smdi kendime yeni bi diyetisyen buldum inla verdim cok iyi gelio bide evde ne pisiriosam yiyebkiorum en guzel yani az cok bi duzen olusturdum cok sukur ama zor oldu
Malesef canm hala niyet yok bnde:)
inşallah öyledir canım...korkuyorum artık..kesinlikle . az da olsa tadına bakacaksın ki nefsin körelsin . yoksa ulaşılmaz oluyor
canım geçmiş olsun . bak işte .üşütmüş adamcağız demek .
bence de göstermezler...Zaten Türkiye'de gösterilse bile o kısımları çıkarırlar bence diye düşünüyorum. Çok sinir bozucu.
u.
inşallah canımcım...
Eline sağlık canım ben bunun patlıcansız halini yapıyorum enfes oluyorakşam yemeğine yufkalı patlıcanlı beyti yaptım..bizimkiler beğendi..resim çekemedim.bunları paylaşayım bari
Eki Görüntüle 2006078 Eki Görüntüle 2006079
sağol canım güzel oldu gerçekten...Eline sağlık canım ben bunun patlıcansız halini yapıyorum enfes oluyor
kızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
Canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durumu olmaz hemencecik iyileşirsağolun kızlar..Allah razı olsun..
dr uyla konuştum birkaç şey yaptırdı sanırım sadece vücutsal bir enfeksiyon var..antibiyotik yazdırdı..şimdilik gelmesine gerek yok dedi..İnşallah bununla gelir geçer..
Ellerine sağlık canım bende 2 gün önce tvde görmüştüm yapılışını denicem bir günakşam yemeğine yufkalı patlıcanlı beyti yaptım..bizimkiler beğendi..resim çekemedim.bunları paylaşayım bari
Eki Görüntüle 2006078 Eki Görüntüle 2006079
Ramazandan önce mamaları yapıp buzluna atmıştım canım zor olmaz fazla. Birde mangal olacak zaten. Babaanne ve onun erkek arkadaşı ayrıca iki ayrı genç çift geliyor çok kalabalık olmayız. Kimseyi çağırmadım zaten ramazandayız diye abartmak istemedim.misafirler için ve çocuklar için bi sürü mama yapman gerecek galiba.
kalabalık mı olacaksınız . kimler gelecek. babaanne dede gelecek mi.
insan ramazanda regl olmak istemiyor . ramazanda regl deyince böyle oluyorum .
Yanlış anlamadım canım ayrıca haklısın iman ve inanç konusunda. Kesinlikle bir bağlantı var. mesela ben oruçlu değilken açlığa hiç dayanamam elim ayağım tutmaz başım döner falan. Ama oruçluyken Allah yardım ediyor orucun mucizesi diyorum ben hiç zorlanmıyorum şükürler olsun.umarım başarırlar canım oruç tutmayı.
inanç olmadan zor dememin sebebi. bu açlığa dayanmamızın nedeni sevabına nail olabilmek.
şimdi ben bu dine inanmayan birinin bu kadar aç kalabileceğini düşünmediğimden öyle yazdım . yanlış anlaşılmasın.
ellerini ayaklarını yiyebilirsin .
çok kıskanç kendisi teyzesi.
babası ile yan yana oturmamızı kıskanıyor. abileri kıskanıyordu. şimdi babayı kıskanıyor. el ele tutuştuk otururken . direk gözlerini elimize dikti. geldi ayırsın diye uğraşıyor. baktı ayıramadı. geldi babasının kucağına öptü . beni öpmedi yalnız . babasını öptü.
evet aynı taş gibi . haklısın . oturuyor mideye. canın istese de yenmiyor işte o zaman .
Canım senin için hava hoş tabii gençsin yakarsın sefan olsun ye tabiiki. Benim gibi kart horoz ol bak gör her kaloriyi nasıl hesaplıcaksın. Yakamıyorum çünkü çok zor benim için o yüzden kalorili şeyleri çok sevsemde uzak durmak zorundayım. 10 sene sonra bu yazdıklarımı hatırlayıp anlarsın.Seylanin Gunlugu
canım fındık kalorili demişsin ama . onun yağı vs si çok faydalı değil mi.
ben yıllardır yerim . diyet yaptığım . çok zayıf olduğum zamanlarda da yerdim .
yani faydalı yağların vucuda kilo sıkıntısı yapmadığını biliyorum . az öz yendiği zaman yani.
ben de 10 adet yedim . 17 saat aç kalacağım diye düşündüm .
sanki varya . kendimi 45 kilo falan sanıyorum . açım ya.
tartıya ne olarak yansır bu hafta bilmiyorum .ama bana sorsan - 5 oldum.
günaydın. sizin orda daha gecedirRamazandan önce mamaları yapıp buzluna atmıştım canım zor olmaz fazla. Birde mangal olacak zaten. Babaanne ve onun erkek arkadaşı ayrıca iki ayrı genç çift geliyor çok kalabalık olmayız. Kimseyi çağırmadım zaten ramazandayız diye abartmak istemedim.
Yanlış anlamadım canım ayrıca haklısın iman ve inanç konusunda. Kesinlikle bir bağlantı var. mesela ben oruçlu değilken açlığa hiç dayanamam elim ayağım tutmaz başım döner falan. Ama oruçluyken Allah yardım ediyor orucun mucizesi diyorum ben hiç zorlanmıyorum şükürler olsun.
Benimde ömerim senin prenses gibi çok kıskanç. Eşimle aramızda sarı kedimiz. Kara kedi diyemiyorum sarışın çünkü. Yakınlaşmamıza asla izin vermez hemen engel olur sıpa.
Canım senin için hava hoş tabii gençsin yakarsın sefan olsun ye tabiiki. Benim gibi kart horoz ol bak gör her kaloriyi nasıl hesaplıcaksın. Yakamıyorum çünkü çok zor benim için o yüzden kalorili şeyleri çok sevsemde uzak durmak zorundayım. 10 sene sonra bu yazdıklarımı hatırlayıp anlarsın.
sağol canım..aminnnCanım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durumu olmaz hemencecik iyileşir
Allahım o günleri göstermesin bir daha
dene canım çok beğendi bizimkilerEllerine sağlık canım bende 2 gün önce tvde görmüştüm yapılışını denicem bir gün
sağol canımcım..amin inşallahsersum canm ellweine saglik cok guzel olmus. Babnin da buyuk bisey olmamasina cok sevndim ins halledilicek ilacla
sağol canımcım..Allah razı olsunsersum canım çoook geçmiş olsun inşallah baban atlatır bunu da dualarimiz sizinle
tartıl bakalım kaç gelicenyüzüm iyice inceldi tartılmadım yalnız .
yoğun geçiyor günler .
bu akşam düşünüyorum, tartılayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?