Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende de aynisinoluo hemen mideme agri grio snra butun aksam rahatsizlik o yuzden cok yememeye ozen gosteriorum

aynen canm cok dovru hatirliosum hic yemek yemiodum cok sukur artik yemege alistim do durma da zaten 3 gune bir verdi o yuzden gayey rahat oldu:)

canım normalde kahvaltı yapmıyordum nesfit yiyordum kızım ben yemeyince üzülüyor fark ettim o yüzden onlara katılıyorum öğlende kahve ,yoğurt salatallık ile geçiştiriyorum
regl biitsede bi başlasam bende

kesinlikle . az da olsa tadına bakacaksın ki nefsin körelsin . yoksa ulaşılmaz oluyor

canım geçmiş olsun . bak işte .üşütmüş adamcağız demek .
inşallah öyledir canım...korkuyorum artık..

Zaten Türkiye'de gösterilse bile o kısımları çıkarırlar bence diye düşünüyorum. Çok sinir bozucu.

u.
bence de göstermezler...
sağol canım

sersum cum belki hapla atlatır inşaallah
inşallah canımcım...

Canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durumu olmaz hemencecik iyileşir
Allahım o günleri göstermesin bir daha

Ramazandan önce mamaları yapıp buzluna atmıştım canım zor olmaz fazla. Birde mangal olacak zaten. Babaanne ve onun erkek arkadaşı ayrıca iki ayrı genç çift geliyor çok kalabalık olmayız. Kimseyi çağırmadım zaten ramazandayız diye abartmak istemedim.

Yanlış anlamadım canım ayrıca haklısın iman ve inanç konusunda. Kesinlikle bir bağlantı var. mesela ben oruçlu değilken açlığa hiç dayanamam elim ayağım tutmaz başım döner falan. Ama oruçluyken Allah yardım ediyor orucun mucizesi diyorum ben hiç zorlanmıyorum şükürler olsun.
Benimde ömerim senin prenses gibi çok kıskanç. Eşimle aramızda sarı kedimiz. Kara kedi diyemiyorum sarışın çünkü. Yakınlaşmamıza asla izin vermez hemen engel olur sıpa.

Canım senin için hava hoş tabii gençsin yakarsın sefan olsun ye tabiiki. Benim gibi kart horoz ol bak gör her kaloriyi nasıl hesaplıcaksın. Yakamıyorum çünkü çok zor benim için o yüzden kalorili şeyleri çok sevsemde uzak durmak zorundayım. 10 sene sonra bu yazdıklarımı hatırlayıp anlarsın.

günaydın. sizin orda daha gecedir
çok kişi çağırmamışsın . yeteri kadar insan olacak. ne güzel . çok bi kargaşa olmaz

sizin de sarı kediniz varmış .3 numaralar neden böyle oluyor ki. oğlanlardan hiç böyle şey görmedim ben

fındık tüketmemin sebebi Seylanin Gunlugu cüm.
düzce de yaşıyorum. ve burada fındık yetiştiriciliği çok fazla. o nedenle gelen fındık getirir bizde. bizim fındıklığımız yok . ama işte insanlarda ne bol ise onu getirir . arkadaşlar sağ olsun . eşim de kırar biraz . bi kavanoz kadar . onu tüketiriz . tükettikçe kırar vs .
o nedenle fındık tercihimiz .
yine de bitiremiyoruz elimizdekileri. badem almıyorum o yüzden. ama ceviz alıyorum . onu da daha çok çocuklara soyup yediriyorum günlük . 2 adet . ceviz de bitti almam lazım bak . hatırladım.

bu arada benim de yaşım 40 canımcım. unuttun mu. ama metabolizmam hep hızlıydı. yine hızlı. daha durulmadı

dün akşam iftara davetliydik.
yediklerim . malesef abarttım. midem ağrıdı ama kalabalıkta yeniliyor . sonra tabi çok rahatsız oldum ağrıdan şişkinlikten .

mercimek çorbası
1 küçük kase mantı
1 karnıyarık.
1 büyük kaşık tavuk sote
2-3 adet sarma
2 küçük dilim revani
4 dilim karpuz . çok tatlıydı yalnız . baya güzel şeçmişler karpuzu.
1 bardak faanta

yüzüm iyice inceldi tartılmadım yalnız .
yoğun geçiyor günler .
bu akşam düşünüyorum, tartılayım .

Canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir durumu olmaz hemencecik iyileşir
Allahım o günleri göstermesin bir daha
sağol canım..aminnn

Ellerine sağlık canım bende 2 gün önce tvde görmüştüm yapılışını denicem bir gün
dene canım çok beğendi bizimkiler

sersum canm ellweine saglik cok guzel olmus. Babnin da buyuk bisey olmamasina cok sevndim ins halledilicek ilacla
sağol canımcım..amin inşallah
sersum canım çoook geçmiş olsun inşallah baban atlatır bunu da dualarimiz sizinle
sağol canımcım..Allah razı olsun

yüzüm iyice inceldi tartılmadım yalnız .
yoğun geçiyor günler .
bu akşam düşünüyorum, tartılayım .
tartıl bakalım kaç gelicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…