Inşallah canım. Şimdi okuldan geldik oğluşum karne aldı.hadi sen de tartıl . sen de kırdın inşallah .
Tebrik ederim canımbende bildirim yapayım ayağım surtulsun insallah da gelenler eksilerle gelsinler
rumuz: mesmeser
geçen haftaki kilo : 67.5
bu haftaki kilo :67.0
fark 500 gr
yüzde :740.7
benim de ortaokuldayken aynen böyle konserimizde çantamdaki param çalınmıştı. o kadar gücüme gitmişti ki hıçkırarak ağlamıştım. ay hiç kusura bakmayın hanımlar lanet okuyacağım ben bu hırsızlaraSelam kızlar. .nobetteyim telden giriyorum
Kilo bildirimim
Rumuz:Sersum
Başlangıç; 85kg
Geçen,hafta:83.2kg
Bu hafta:82.5kg
Fark:-700 gr
Yüzde :%0.841
Spor:yok
Vermişim ama aldığım gitmemis tamamen neyse buna da şükür.
Kahvaltım
Haşlama yumurta
Peynir zeytin
Biber kavurma
Yoğurt
Protein ağırlıklı devam..
Dün kızımın konserleri berbat oldu. Yağmurdan yarısında iptal olmuş. .bir de çantalarını emanet verdikleri arkadaşlar i sahip çıkmamış. .bizim kızın montu.arkadaşlarının parası kredi kartı kaybolmuş. O yağmurda ir de onu aramışlar üzülmüş ler. .montunu yeni almıştım daha. .üzüldüm ama yapacak bir şey yok. .Can sağlığı olsun ne diyelim. .hasta olmaz inşallah. .tabir tam yerinde donuna kadar islanmisti aldığımızda. ..
Neyse uzattım
oğluşunu tebrik ederim. kaçıncı sınıf annesiInşallah canım. Şimdi okuldan geldik oğluşum karne aldı.
Tebrik ederim canım
Ben oruç tutamıyorum şeker hastasıyım.regl yüzünden olur canım . regl geçsin o zaman iner şişin
vaaavvv . oruçlu değil miydin . iftar sonrası yaptıysan . ben kesinlikle yapamam . aşırı bitkin düşüyorum . uykusuzluk zorluyor.
canim kalkiorum sahura bu gece de kalkmaya cakistim ama saatimi kurmamisim nasi uzuldum anlatamam su bile icemedim gece ogunu dedigim son ogun yatmadan biraz onceSahura kalkmayacak mısın canım
dogun gunun kutlu olsun canimmmmmdün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
ayyy kiyamam ben ona canm benim.Selam kızlar. .nobetteyim telden giriyorum
Kilo bildirimim
Başlangıç; 85kg
Kahvaltım
Haşlama yumurta
Peynir zeytin
Biber kavurma
Yoğurt
Dün kızımın konserleri berbat oldu. Yağmurdan yarısında iptal olmuş. .bir de çantalarını emanet verdikleri arkadaşlar i sahip çıkmamış. .bizim kızın montu.arkadaşlarının parası kredi kartı kaybolmuş. O yağmurda ir de onu aramışlar üzülmüş ler. .montunu yeni almıştım daha. .üzüldüm ama yapacak bir şey yok. .Can sağlığı olsun ne diyelim. .hasta olmaz inşallah. .tabir tam yerinde donuna kadar islanmisti aldığımızda. ..
Neyse uzattım
Sagol canım. .Aynen kızım diyor bana emanet edilse gözüm gibi bakardım. .sersum cum . geçmiş olsun kızına. kıyamam . donuna kadar ıslanmış . mont gitmiş . sağlık olsun .bu hırsızlığı yapanlarla karşılaştırmasın rabbim . kimseye güven yok .
Üzüldü çocuklar canım ya aynen..Ağlamış onlarda ağlamaz mi..benim de ortaokuldayken aynen böyle konserimizde çantamdaki param çalınmıştı. o kadar gücüme gitmişti ki hıçkırarak ağlamıştım. ay hiç kusura bakmayın hanımlar lanet okuyacağım ben bu hırsızlara
sağol canım. .canim kalkiorum sahura bu gece de kalkmaya cakistim ama saatimi kurmamisim nasi uzuldum anlatamam su bile icemedim gece ogunu dedigim son ogun yatmadan biraz once
dogun gunun kutlu olsun canimmmmm
ayyy kiyamam ben ona canm benim.
teşekkür ederim canım sen en son 66.5 dün galiba oructa sen de vermissindirInşallah canım. Şimdi okuldan geldik oğluşum karne aldı.
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canım 1.sınıf bitti 2.sınıfa geçtioğluşunu tebrik ederim. kaçıncı sınıf annesi
Evet canım 1 aydır takılı kaldım birazdan tartilip geliyorumteşekkür ederim canım sen en son 66.5 dün galiba oructa sen de vermissindir
kuzular nasıl heyecanlıdır tabisi anneleri desabah çocuklara patatesli mercimek çorba yaptım. ondan kalır akşama. biz de içeriz
biber kavurmayı düşünüyorum. domatesli , sarımsaklı yoğurtlu yaparım .
karnıyarık var yine . bu akşam da yenir .
mantar var .kavurmam lazım . onu ne yaparım bilmiyorum.
bugün karne günü .
anasınıfındaki oğlumuz 8 buçukta alacakmış karnesini
5. sınıfa giden oğlumuz 9 buçukta alacakmış.
dersleri iyi. ortalamasını merak ediyorum sadece.
nice yıllara canımdün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
tam bi kabus gibi geçmiş yazık kuzulara yaaa nasıl da heyecan yapmıştı amannn hasta olmasınSelam kızlar. .nobetteyim telden giriyorum
Kilo bildirimim
Başlangıç; 85kg
Kahvaltım
Haşlama yumurta
Peynir zeytin
Biber kavurma
Yoğurt
Neyse uzattım
az yediğin için meto yakmıyordur canım şaşırtman lazım aradaSelam
Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta : 66. 5
Fark: 0
Offf kafayı yicem artık takılı kaldım arkadaş: (
Halbuki dişim agridigi için 4 gündür sadece çorba içiyorum ekmek yok ana yemek yoksahurda da sadece çorba icebiliyorum pffff ne oluyor anlamadim
canım sen bir ara yine takılı kalmistin ama sonra vermiştim ne güzel sence neden kaynaklanıyor olabilirSelam
Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta : 66. 5
Fark: 0
Offf kafayı yicem artık takılı kaldım arkadaş: (
Halbuki dişim agridigi için 4 gündür sadece çorba içiyorum ekmek yok ana yemek yoksahurda da sadece çorba icebiliyorum pffff ne oluyor anlamadim
heyecan var mıydı bilmiyorum . babası gitti anasınıfındaki ile . o aldı karneyi.kuzular nasıl heyecanlıdır tabisi anneleri de
nice yıllara canımsevdiklerinle
tam bi kabus gibi geçmiş yazık kuzulara yaaa nasıl da heyecan yapmıştı amannn hasta olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?