Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydınnn

rumuz: izole
başlangıç: 15.03.2017 - 67 kg
diyet: bu hafta serbest
spor: bu hafta yok
geçen hafta : 59,75 kg
bu hafta: 60 kg
fark: + 250 gr
% + 0,418

bu hafta ilk defa + bildirim yapıyorum. tatilde olduğum için sorun değil. haftaya tam gaz sağlıklı zayıflamaya devam

diyetdaşım sen ne yaptın bu hafta ? @Onclmelek

benim de ortaokuldayken aynen böyle konserimizde çantamdaki param çalınmıştı. o kadar gücüme gitmişti ki hıçkırarak ağlamıştım. ay hiç kusura bakmayın hanımlar lanet okuyacağım ben bu hırsızlara

Sahura kalkmayacak mısın canım
canim kalkiorum sahura bu gece de kalkmaya cakistim ama saatimi kurmamisim nasi uzuldum anlatamam su bile icemedim gece ogunu dedigim son ogun yatmadan biraz once

dün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
dogun gunun kutlu olsun canimmmmm

ayyy kiyamam ben ona canm benim.

sersum cum . geçmiş olsun kızına. kıyamam . donuna kadar ıslanmış . mont gitmiş . sağlık olsun .bu hırsızlığı yapanlarla karşılaştırmasın rabbim . kimseye güven yok .
Sagol canım. .Aynen kızım diyor bana emanet edilse gözüm gibi bakardım. .
Üzüldü çocuklar canım ya aynen..Ağlamış onlarda ağlamaz mi..

canim kalkiorum sahura bu gece de kalkmaya cakistim ama saatimi kurmamisim nasi uzuldum anlatamam su bile icemedim gece ogunu dedigim son ogun yatmadan biraz once

dogun gunun kutlu olsun canimmmmm

ayyy kiyamam ben ona canm benim.
sağol canım. .

Selam
Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta : 66. 5
Fark: 0
Offf kafayı yicem artık takılı kaldım arkadaş: (
Halbuki dişim agridigi için 4 gündür sadece çorba içiyorum ekmek yok ana yemek yok sahurda da sadece çorba icebiliyorum pffff ne oluyor anlamadim

kuzular nasıl heyecanlıdır tabisi anneleri de

dün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
nice yıllara canım sevdiklerinle

tam bi kabus gibi geçmiş yazık kuzulara yaaa nasıl da heyecan yapmıştı amannn hasta olmasın

benim kızda karne almaya gitti o gitmişken bende kuaföre attım kendimi saçıma bakım yaptırdım geldim
sabah nesfit yedim kuaförde sade kahve içtim
akşam ne yapıcağımı bilemedim aslında canım karışık kızartma istedi
birazdan limonlu soda içicem
reglin sonları bitmesini bekliyorum

az yediğin için meto yakmıyordur canım şaşırtman lazım arada

canım sen bir ara yine takılı kalmistin ama sonra vermiştim ne güzel sence neden kaynaklanıyor olabilir

kuzular nasıl heyecanlıdır tabisi anneleri de

nice yıllara canım sevdiklerinle

tam bi kabus gibi geçmiş yazık kuzulara yaaa nasıl da heyecan yapmıştı amannn hasta olmasın
heyecan var mıydı bilmiyorum . babası gitti anasınıfındaki ile . o aldı karneyi.
büyük oğlana kimse gidemedi.
malesef
o kendi aldı.
üzülmüş müdür . sanmıyorum. bu z amana kadar hep gittik . artık 5. sınıf . bu kez gidemedik.
ben düzce merkezde oturuyorum . ama ilçede görevliyim.
merkezde olsa gider gelirdim bi koşu izin alırdım .ama ilçede olunca gidip gelmek uzun iş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…