Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende bildirim yapayım ayağım surtulsun insallah da gelenler eksilerle gelsinler
rumuz: mesmeser
geçen haftaki kilo : 67.5
bu haftaki kilo :67.0
fark 500 gr
yüzde :740.7
tebrikler canım .
ne zaman tartılıyorsun . aslına en doğru tartılma zamanı iftar öncesi diye düşünüyorum. net kilo o olmalı . değil mi.

öğlenden sonra tartilsam daha az çıkardım ama gerçekçi olmak istedim oruc olduğu için dün 66.7 çıkmıştım oructan sonra böyle çıkmazsa moralim bozulmasın Z zeze_35 kolay gelsin canimcim
oruçtan sonra aynı çıkıyorsun yine.
bi zamanlar tartım yoktu.
ramazan boyunca tartılmadım . ama ramazana 52 ile girdim .
sonra arife günü ayvalık a gittik . orada tartıldım . iftara az kala.
48 geldim.
ertesi gün bayramdı.
bi kaç gün öyle gitti. 48 küsür oldu .çünkü bayram dolayısıyla yemeye başladık misafir olarak gittiğimiz yerlerde. yani aslında net kilon iftar öncesi . vucudunda ne mama kalıyor . ne su.

tebrikler canım .
ne zaman tartılıyorsun . aslına en doğru tartılma zamanı iftar öncesi diye düşünüyorum. net kilo o olmalı . değil mi.
bende hava sıcak vücut su kaybediyor uzun saatler gıda almadığı için olduğundan az çıkar diye hemen sabah tartildim inşallah canım oructan sonra fark etmez oruc bitince spora basliyacam tekrar iftardan sonra hiç olmuyor

Canım çok geçmiş olsun. .dikkat et kendine
Ayy horlama sorunu varsa daha zor..Allah kolaylık versin..sağol canimcim..benimki de sevdi neyse..
Ne çektin be filizim
dün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
nice mutlu yıllara canım. ..

Teşekkür ederim Canım
Benim sesim soluğum da kesildi artık .. bu gün ilaç bakacağım Canım .. benim ki de genetik annemde var bana geçti .. mlesef kızım a da benden geçmiş .. (

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Tüm gece öksürük ağrı uyuyamadım .. kızımın da hiç huyu değilken iki saatte bir uyanması tuz ve biber oldu .. az önce oyun grubuna bıraktım ben dinleniyorum

Dün akşam da bişey yemedim ..
1 tane pirzola
Salata
Ve azıcık fıstık

İftardan sonra da yoğurt ve çilek yedim iki tane ufak parça cezerye :)

Çok geçmiş olsun canım hemen toparlanirsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar
Sağolun

çok geçmiş olsun canım gece huzursuz olmaları da ayrı bir sıkıntı

Selam kızlar. .nobetteyim telden giriyorum
Kilo bildirimim
Rumuz:Sersum
Başlangıç; 85kg
Geçen,hafta:83.2kg
Bu hafta:82.5kg
Fark:-700 gr
Yüzde :%0.841
Spor:yok

Vermişim ama aldığım gitmemis tamamen neyse buna da şükür.
Kahvaltım
Haşlama yumurta
Peynir zeytin
Biber kavurma
Yoğurt

Protein ağırlıklı devam..
Dün kızımın konserleri berbat oldu. Yağmurdan yarısında iptal olmuş. .bir de çantalarını emanet verdikleri arkadaşlar i sahip çıkmamış. .bizim kızın montu.arkadaşlarının parası kredi kartı kaybolmuş. O yağmurda ir de onu aramışlar üzülmüş ler. .montunu yeni almıştım daha. .üzüldüm ama yapacak bir şey yok. .Can sağlığı olsun ne diyelim. .hasta olmaz inşallah. .tabir tam yerinde donuna kadar islanmisti aldığımızda. ..
Neyse uzattım

kötü olmuş ya yazık paniklemistir de hasta olmasında mont önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…