tebrik ederim canim cok iyi gidiyorsun...dün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
tebrikler canım .bende bildirim yapayım ayağım surtulsun insallah da gelenler eksilerle gelsinler
rumuz: mesmeser
geçen haftaki kilo : 67.5
bu haftaki kilo :67.0
fark 500 gr
yüzde :740.7
oruçtan sonra aynı çıkıyorsun yine.
bende hava sıcak vücut su kaybediyor uzun saatler gıda almadığı için olduğundan az çıkar diye hemen sabah tartildim inşallah canım oructan sonra fark etmez oruc bitince spora basliyacam tekrar iftardan sonra hiç olmuyortebrikler canım .
ne zaman tartılıyorsun . aslına en doğru tartılma zamanı iftar öncesi diye düşünüyorum. net kilo o olmalı . değil mi.
doğum günün kutlu olsun şekerim . mutlu yılllar .
öyle hemen yansımaz korkma.
fazla mamalardan kaçırmamışsın zaten .
tebrik ederim canim cok iyi gidiyorsun...
nice mutlu yıllara
Canım çok geçmiş olsun. .dikkat et kendineMerhaba canlar
Ben çok hastayım .. kızım hastalığı çok şükür daha iyi .. Benin saman nezlesi var bu sene çok fena bir şekilde tuttu gözlerim minicik kaldı kan çanağı .. dışarı çıkıncanefes alamıyorum .. baş ağrısı .. ilk defa oruç tutamadım bu gün ..
dün gece işten geldim .. çok hasta olduğum için hiç bi şey giyemedim ..
Dün iftar da yediklerim : bir parça tavuk , az kiona ve taze fasulye
Sahur bir armut ve bi kase yoğurt
Bu gün hasta olduğum için oruç tutmadım
Sabah yumurta salatası ..
henüz iştahım YÖK hala bişey yemedim galiba eşimle iftar ederim zz
Ayy horlama sorunu varsa daha zor..Allah kolaylık versin..sağol canimcim..benimki de sevdi neyse..çok güzel görünüyor eline sağlık canımeşimde çok sever
aynı dert bendede var ben bişey söylerken yatakta uyur o derece ve horlar ondan önce uyumama lazım yoksa zor sahurda da zor oluyor geçen gün aldım yastığı başka odaya yattım
özlenmez mi canım şükür kavuşturana regl bittimi başladınmı oruca
ben henüz başlayamadımkendimi boşlukta hissediyorum yaaa
geçmiş olsun canım
Ne çektin be filizimslm kızlar anca gelebildim bugün bütün gün elektrikler kesikti biraz önce geldi kızım resmen kudurdu telefonuna şarzı bitmişti ne zor bu gençleri avutmak tepemde söylene söylene bitirdi beni
yol çalışması yüzünden çekmediğimiz kalmıcak heralde
bugün salçalı köfte yapıcaktım vaz geçtim az az yemekler var onları yiyelim dedim
çiğ köfte,patlıcan kebabı,turp salatası
birde çorba yapıcam azıcık
bende sabah nesfit yedim
öğlen=1 avuç leblebi+2 hurma+türk kahvesi
bu şekil geçiştirdim
nice mutlu yıllara canım. ..dün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
Teşekkür ederim Canımcanım ne güzel vermişsin . maşallah sana.
süpersin .
tebrik ederim .
canım önce tuzlu suda yarım saat beklettim . biraz kızarttım ve doldurdum pişirdim.
yağ çekmemiş içine. tuzlu suda bekletince tuzlu suyu almış içine sanıyorum . bi arkadaş böyle yaparsan yağ çekmez demişti.
o nedenle öyle yaptım . hafif olmuştu.
kuzum ben de alerjikim malesef.
genelikle sahurda bi alerji hapı içiyorum.
mutlaka vardır hapın ya da şurubun. kullan canım. benim genetik . babam da saman nezlesi aynı zamanda çok şeye alerjisi var. bahar ayları özellikle zor oluyor . ilaç olmadan kaliteli bi gün geçirilmiyor malesef.
Sağol Canım benimCanım çok geçmiş olsun. .dikkat et kendine
Ayy horlama sorunu varsa daha zor..Allah kolaylık versin..sağol canimcim..benimki de sevdi neyse..
Ne çektin be filizim
nice mutlu yıllara canım. ..
Çok geçmiş olsun canım hemen toparlanirsin inşallah
çok güzel görünüyor eline sağlık canımeşimde çok sever
aynı dert bendede var ben bişey söylerken yatakta uyur o derece ve horlar ondan önce uyumama lazım yoksa zor sahurda da zor oluyor geçen gün aldım yastığı başka odaya yattım
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlarçok güzel görünüyor eline sağlık canımeşimde çok sever
geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun. .dikkat et kendine
Ayy horlama sorunu varsa daha zor..Allah kolaylık versin..sağol canimcim..benimki de sevdi neyse..
Ne çektin be filizim
nice mutlu yıllara canım. ..
çok geçmiş olsun canım gece huzursuz olmaları da ayrı bir sıkıntıMerhaba kızlar
Nasılsınız
Tüm gece öksürük ağrı uyuyamadım .. kızımın da hiç huyu değilken iki saatte bir uyanması tuz ve biber oldu .. az önce oyun grubuna bıraktım ben dinleniyorum
Dün akşam da bişey yemedim ..
1 tane pirzola
Salata
Ve azıcık fıstık
İftardan sonra da yoğurt ve çilek yedim iki tane ufak parça cezerye :)
kötü olmuş ya yazık paniklemistir de hasta olmasında mont önemli değilSelam kızlar. .nobetteyim telden giriyorum
Kilo bildirimim
Rumuz:Sersum
Başlangıç; 85kg
Geçen,hafta:83.2kg
Bu hafta:82.5kg
Fark:-700 gr
Yüzde :%0.841
Spor:yok
Vermişim ama aldığım gitmemis tamamen neyse buna da şükür.
Kahvaltım
Haşlama yumurta
Peynir zeytin
Biber kavurma
Yoğurt
Protein ağırlıklı devam..
Dün kızımın konserleri berbat oldu. Yağmurdan yarısında iptal olmuş. .bir de çantalarını emanet verdikleri arkadaşlar i sahip çıkmamış. .bizim kızın montu.arkadaşlarının parası kredi kartı kaybolmuş. O yağmurda ir de onu aramışlar üzülmüş ler. .montunu yeni almıştım daha. .üzüldüm ama yapacak bir şey yok. .Can sağlığı olsun ne diyelim. .hasta olmaz inşallah. .tabir tam yerinde donuna kadar islanmisti aldığımızda. ..
Neyse uzattım
sersum cum . geçmiş olsun kızına. kıyamam . donuna kadar ıslanmış . mont gitmiş . sağlık olsun .bu hırsızlığı yapanlarla karşılaştırmasın rabbim . kimseye güven yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?