kızlar gene moral sıfır babamın tahlil sonuçları kötü enfeksiyon var gene vücutta ..dr una mesaj attım bekliyorum bakalım ne diyecek..Off güzel Allahım inşallah aynı şeyleri birdaha yaşamayız...Babam da biz de..hepimiz için çok zor bir süreç inşallah tekrarlamaz..
canım ne güzel vermişsin . maşallah sana.Canlarım nasılsınızzzzzzz özledim sizi :)
eveet geçen hafta hissettiğim o zayıflamayı bu hafta gördüm tartıda ben şok :))) halbuki kendimi şiş hissediyordum çünkü haftya regl olcam :)) neysem hemen bildirim yapayım :)))
Rumuz: Onclmelek
Geçen Haftaki Kilo: 59.6 kg
Bu Haftaki Kilo: 58.5kg
Fark: 1100 gr
Yüzde: 1.845
Nasıl Mutluyum Bilinmez İnşaallah Bir daha 60 a Çıkmam Allahım Amin :)
canım önce tuzlu suda yarım saat beklettim . biraz kızarttım ve doldurdum pişirdim.cok zor hem cismak hemde 3 tane cocuk cidden allah yardimcn olsun canim . Karniyarigi kizartatak mi yapiosun yoksa firinlayarak mi
ayy ne guzel ya cok eglenceli gencler icin boyle.seyler butun yil calistilar eglenmeyi hakettiler alkol.olayi icin de cozum.iyiymis cidden
kuzum ben de alerjikim malesef.Merhaba canlar
Ben çok hastayım .. kızım hastalığı çok şükür daha iyi .. Benin saman nezlesi var bu sene çok fena bir şekilde tuttu gözlerim minicik kaldı kan çanağı .. dışarı çıkıncanefes alamıyorum .. baş ağrısı .. ilk defa oruç tutamadım bu gün ..
dün gece işten geldim .. çok hasta olduğum için hiç bi şey giyemedim ..
Dün iftar da yediklerim : bir parça tavuk , az kiona ve taze fasulye
Sahur bir armut ve bi kase yoğurt
Bu gün hasta olduğum için oruç tutmadım
Sabah yumurta salatası ..
henüz iştahım YÖK hala bişey yemedim galiba eşimle iftar ederim zz
canım kestin mi patlicanlaribeklettim . biraz kızarttım ve doldurdum pişirdim.
yağ çekmemiş içine. tuzlu suda bekletince tuzlu suyu almış içine sanıyorum . bi arkadaş böyle yaparsan yağ çekmez demişti.
o nedenle öyle yaptım . hafif olmuştu.
canım . alacalı soydum . yardım . bol tuzlu suya koyum.canım kestin mi patlicanlari
canım ne güzel vermişsin . maşallah sana.
süpersin .
tebrik ederim .
canım önce tuzlu suda yarım saat beklettim . biraz kızarttım ve doldurdum pişirdim.
yağ çekmemiş içine. tuzlu suda bekletince tuzlu suyu almış içine sanıyorum . bi arkadaş böyle yaparsan yağ çekmez demişti.
o nedenle öyle yaptım . hafif olmuştu.
kuzum ben de alerjikim malesef.
genelikle sahurda bi alerji hapı içiyorum.
mutlaka vardır hapın ya da şurubun. kullan canım. benim genetik . babam da saman nezlesi aynı zamanda çok şeye alerjisi var. bahar ayları özellikle zor oluyor . ilaç olmadan kaliteli bi gün geçirilmiyor malesef.
ben 54.8 çıktım.
ramazana girmeden önce 55.8 olmuştum. ben de 1 kilo vermişim .
ramazanın ilk 3 günü oruç tutamamıştım.
Bal damlıyor ağzındanbence bu hafta oructan dolayı veren çoktur gerçi bazıları kilo alıyor ama biz topikce gayet uyumlu olduğumuz için vermisizdir.
Tebrik ederim canımCanlarım nasılsınızzzzzzz özledim sizi :)
eveet geçen hafta hissettiğim o zayıflamayı bu hafta gördüm tartıda ben şok :))) halbuki kendimi şiş hissediyordum çünkü haftya regl olcam :)) neysem hemen bildirim yapayım :)))
Rumuz: Onclmelek
Geçen Haftaki Kilo: 59.6 kg
Bu Haftaki Kilo: 58.5kg
Fark: 1100 gr
Yüzde: 1.845
Nasıl Mutluyum Bilinmez İnşaallah Bir daha 60 a Çıkmam Allahım Amin :)
Inşallah kirilacak canım hadi bakalım. Bende 1 aydır takılı kaldım. Daha tartilmadim inşallah kirmisimdir bende.Henüz daha regli olamadım onun şişkinliği var üzerimde.
Ve bundan dolayıdır ki yerime saymaya devam.
Rumuz;nslhn001
Geçen hafta:62.00
Bu hafta:62.00
Fark:00
Ama inanıyorum kırılacak artık yerinde saymam.
regl yüzünden olur canım . regl geçsin o zaman iner şişinHenüz daha regli olamadım onun şişkinliği var üzerimde.
Ve bundan dolayıdır ki yerime saymaya devam.
Rumuz;nslhn001
Geçen hafta:62.00
Bu hafta:62.00
Fark:00
Ama inanıyorum kırılacak artık yerinde saymam.
harikasın sendeeeee :))))
vaaavvv . oruçlu değil miydin . iftar sonrası yaptıysan . ben kesinlikle yapamam . aşırı bitkin düşüyorum . uykusuzluk zorluyor.Sporuma da başladım ve artık rezeneli, biberiyeli ve yeşil çaylı karışım içiyorum.
Dün 8 km ve 200 bacak hareketi yaptım.
Bal damlıyor ağzından
Tebrik ederim canımçok sevindim senin adına moral motivasyon olarak çok iyi oldu senin için
doğum günün kutlu olsun şekerim . mutlu yılllar .dün de doğum günümdü iyi kaçırmamışım yaa ben fazla çıkarım korkusuyla çıktım tartıya :))))
hadi sen de tartıl . sen de kırdın inşallah .Inşallah kirilacak canım hadi bakalım. Bende 1 aydır takılı kaldım. Daha tartilmadim inşallah kirmisimdir bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?